אנשים , אם אתם לא תעזרו לי אף אחד..

SuperRide

New member
אנשים , אם אתם לא תעזרו לי אף אחד..

לא יעזור לי... אז ככה... שמעו את הסיפור שלי את הבעיה... נהרסו לי הלגרים הסגורים של הבסטוויק שלי ניסיתי היו להתקין לגרים פתוחים אך לא הצלחתי (לפני שראיתי את ההודעה שאי אפשר) הלכתי לכל החנויות כולל מצמן. שום מוכר לא מכיר את הלגרים האלה וחלק בכלל לא הבינו מה זה פתוחים ומה זה סגורים . אגב אני מדבר על לגרים של הקראנק. במצמן אמרו לי שאי אפשר להשיג אותם בשום מקום ואם כן אפשר להזמין אך זה יקח מלא זמן (יום מחצי שנה) אין לי לגרים - אין לי אופניים, אני לא יודע מה לעשות אבל כן יש לי כסף ואני לא יכול להשתמש בהם ! וזה מעצבן ! החנות של טל עובדת בדיוק בשעות שאני לומד אז אני לא יכול להגיע ואין לי שום רעיון אחד איך לתקן את זה . אין לי מספיק לגרים כי חלק נעבדו והפלסטיק שמחזיק אותם ברווח אחד לבין השני גם מהרס ובקושי מחזיק משהו. אנשים ! תעזרו , או שכבר חשבתי על משהו יותר גרוע שאני אצטרך לקנות שלדה חדדדדשה :<<<<< בבקשה , אם למישהו יש רעיון שיצור איתי קשר בICQ המספר 176367387 או באי מאיל [email protected] או בפלאפון חכו שניה אני מביא ת'פלאפון מהמחסן...

gilbmx

New member
תרגע

לך תקנה לגרים ברחוב צ'לנוב בת"א. תביא את הישנים אתך כדי שידעו איזה דגם זה. אגב, תתכונן לשלם כסף זה לא עולה 2 ש"ח...

SuperRide

New member
הבעיה שאני גם לא יודע להתקין אותם..

כמה זה יעלה בערך !??! איך נקראת החנות ? יש להם את כל הלגרים במלאי והם יכול להתקין לי??? :< בעעע

SuperRide

New member
אני בלחץ ... אז סליחו לי

בבקשה על הרבה הודעות... יש לי רעיון טוב , אך לפני שאני יקיים אותו אני שואל אותכם... אם יש לי את הלגר , אני הולך לחנות ומבקש כמה לגרים מאותו סוג ואז אני אכניס אותם רצוץ לא כמו שהם היו מופרדים על ידי עיגול הפלסטיק...זה יהיה בסדר ????

Big White

New member
שימו תמונותכי אני רוצה לדעם איך....

הם ניראים שימו גם פתוחים וגם סגורים

israelbmx

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gifהחיים קשים, נכון?

תבדוק אצל רוזן ומינץ ברח' הירקון. הם מוכרים GT. אם לא, שלם לי 890 ש"ח בכרטיס אשראי בטלפון, ואשלח לך קראנקים חדשים הבית. או שתקשיב לגיל.

BenBmx

New member
לך לחנות שגיל אמר לך.

ואחרי זה תרים לי טלפון, תקפוץ אליי ואני אתקין לך אותם בחינם.

SuperRide

New member
שיייטט... איך נדפקתי!

אם אני אלך לחנות שממנה קניתי , הם יוכלו לתקן לי את זה ??? זה באשדוד , אופני יקיר

תקשיב ובלי עצבים...

כל אופני הGT בארץ באו מרוזן ומינץ... הם היבואנים שלהם.... והם גם אלה שאמורים לדאוג לך לאחריות שלהם..... אולי יהיה אצל אופני יקיר אבל אני לא מאמין... ואם תלך לרוזן ומינץ יש להם גם את האחריות להביא לך מחו"ל..(אני מקווה) וגם הם ממש דואגים לשם שלהם וללקוחות שלהם... אז קשה לי להאמין שהם לא יעשו כל מאמץ לדאוג לך... ואם לא... תרים צעקות ותאיים שתפיץ איך מתייחסים ללקחות...

SuperRide

New member
טוב... שיט

אני צריך מהר להחזיר את המדביקה של רוזן ומינץ'... הדבקתי אותו על הבית של חבר שלי :|

למעלה