אנשים! אנחנו בעמוד הראשי!!

• פותח הנושא lein
  • פורסם בתאריך

אלוש4

New member
מי באמת היה ביריד המותגים..?

ומה קניתם

LipStiK

New member
אני הייתי...

היה די צפוף אבל היה שווה:
שני גולפים -אדום ושחור- מקסטרו
ג'ינס מקרוקר
שתי חגורות מקסטרו
שני חולצות-רוכסן וגופיה מיופי-דו
שני תיקים מיופי-דו

Mmax

New member
ליפסטיק תגידי שנייה

ואיך המחירים שם??.. סבבה??.

LipStiK

New member
סבבה מאוד..--->

אני לא חושבת שמישהו יגיע כבר (היום בערב זה נגמר) אבל אני קניתי את הג'ינס של קרוקר מהקולקציה החדשה ב-200 ש"ח, החגורות במבצע 1+1-40 ש"ח... התיקים של יופי דו כל אחד 50 ש"ח..

LGOETA89

New member
אני הייתי

ולא קניתי כלום ועד שמצאתי משהו לא היה במידה שלי איזה עצבים!!

KiShKooSh

New member
הרגע חזרתי משם../images/Emo3.gif

אולי אני עוד יחזור... (סליחה על ההידחפות לפורום
) קניתי חולצה וחצאית של NO NAME חולצה ורודה, לא מזעזעת
עם מחשוף וקפוצ'ון
וחצאית שחורה פAוטה(מיני)הייתי צריכה אחת פשוטה... הייתי גם באייל מקיאג' קניתי מייקאפ ומעגל ריסים וקיבתי מסיר איפור מתנה

אמא שלי בגני התערוכה מראיינת אנשים

חח היא שאלה ואמרו לה שעל הפנים שם ושאין שם סחורה משו ושמלא לא קונים... היא אומרת שאנשים יוצאים משם בלי שקיות..

youngG

New member
יריד המותגים היה פשוט בזיון

כל חברות ה"מותגים" רצו פשוט להפטר מסחורה ישנה ועודפים וככה יצא שרק בגדים מלפני שתי עונות ובמידות אפס או אחת הוצעו למכירה. חוץ מזה שגם ההנחות היו מאוד לא משמעותיות (כמו של סופעונה) ולא הייתה הרגשה של ממש יריד עם הנחות ומציאות.
חוץ מזה כמות האנשים היתה אדירה ורק רציתי לברוח (למרות שבסוף כן קניתי כמה מעילים בברנרד...

The Cat Woman

New member
תיארתי לעצמי שזה מה שיהיה שם...

מזל שלא נסעתי בסוף. it was 2 good 2 b true!

dandiel

New member
מה עובר עליכם?!?!?

היה שם ממש פצצה!!!!!!!!!!!!! קודם כל, כמות האנשים הייתה נסבלת בהחלט (למרות שהיו לא מעט), המחירים היו משתלמים מאוד!!! (מי שמע על שני ג'ינסים של דיזל ב-200 ש"ח?!) חוץ מהפינה של david sasoon שהיו שם את המחירים הכי גבוהים מכל היריד לדעתי... בנוסף, הייתה מוזיקה טובה ואווירה נחמדה. אני קניתי שני ג'ינסים של דיזל (ב-200 ש"ח כאמור), והיו שם עוד מלא דברים שרציתי לקנות אבל לידידה שלי הלכו הרגליים מהעקבים שלה אז לא היה זמן לקנות.

youngG

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

(לא ידעתי מה זה האיקון לתפוז ציני אז זה מה שיצא..) ממתי "אתה לא שלממעעההה,אנ'לא אחת מעיייללההה, אתה רק בן עעעעדם...." נחשב מוזיקה טובה? אולי בתימן זה אחלה מוזיקה ואולי בתימן עדר של ישראלים מזילי ריר מסתער על בגדים נחשב אווירה טובה אבל בעיני זה היה בזיו-ן וגועל נפ-ש

SuGar and SpicE

New member
סליחה? מה הקשר לתימן ועל שום מה

הזלזול?.. אני לא מקבלת את צרות האופקים שעולה מההודעה שלך, גם אם היא נאמרת בעקיפין. קודם כל זאת מוזיקה מזרחית ואין שום קשר ספציפית לתימנים דווקא, ובכלל, עדיף לאהוב מוזיקה מז'אנר "רדוד" כזה מאשר לחשוב את עצמך כזאת אליטה נפוחה.

youngG

New member
הממ...

אייל גולן(ביטון),מושיק עפיה,זוהר ארגוב,אבי ביטר...אם למדת גיאוגרפיה בטח היית מוצאת כאן מכנה משותף

SuGar and SpicE

New member
מוצא הזמר אינו מלמד דווקא על סוג

המוזיקה שלו. המוזיקה שהאמנים האלה יוצרים מוגדרת כמוזיקה מזרחית. אבל ברצינות, דבר לעיניין והתעסק בעיקר. ההתחמקות שלך מעצם הדיון ע"י התעסקות בקטנות רק מוכיחה שאין לך בעצם ממש מה להגיד.

למעלה