אנשים אני בדילמה ענקית...

אנשים אני בדילמה ענקית...

אני ממש ממש חולה .. והייתי היום אצל הרופאה והיא אמרה לי שאני חייבת לקחת אנטיביוטיקה או איך שכותבים את זה.. ואני לא מוכנה לקחת תרופות שנוסו על בעליי חיים מה לעשות אנשים???? ואגב אם אני לא אכתוב פה בימים הבאים--המחלה ניצחה--חחחח סתםםםם מתה עלכם!!! גלי ונ.ב ד"ש מהחתול הקטן שמצאתי ששמו בישראל גבריש (?1?!?!)

חגי כהן

New member
אפקטיבי, לא קדוש מעונה

המטרה בחרם צרכנים אינה להיות טהורים ככל יכולתנו, אלא להיות אפקטיבים, ולתרום את חלקנו לצמצום ולמניעת סבל מבעלי-חיים. החרמת חברת תרופות כיום, משום שהיא מבצעת ניסויים בבעלי-חיים, אינה בדיוק דרך יעילה במיוחד לסייע לבעלי-חיים. הניסויים האכזריים של תעשיית התרופות דורשים מאבק בכלים שונים לעת עתה מחרם צרכנים. לא צריך להתעלל בגוף שלנו - אפשר לשמור את הכוחות שלנו לשפע של פעולות הרבה יותר אפקטיביות: תבריא/י מהר, ותוכל לכתוב יותר מכתבים לחברי-הכנסת ביחס להצעת החוק של איתן כבל, או לעמוד במשמרת מחאה נגד פיטום אווזים.

*gemini*

New member
לא צריך להתעלל....

צודק, לא צריך להתעלל בגוף שלנו, ובדיוק בגלל זה עדיף להמנע כמה שאפשר מלקחת אנטיביוטיקה. בגלל זה שאלתי אותה מה יש לה. אם מדובר באנגינה, אז מכיוון שאני מרובת נסיון בנושא אני יכולה להגיד לה שאנטיביוטיקה לא תמיד יעילה (כמו במקרה שלי, 4 חודשים, 4 אנגינות, 3 אנטיביוטיקות שונות, לא עזר). אם היא תגיד מה יש לה, אולי יש למישהו פה נסיון בלטפל בזה בדרכים אחרות, ואז גם לה יהיה יותר בריא, וגם היא לא תפעל נגד העקרונות שלה.

Talia E

New member
יש טיפולים נהדרים

טבעיים, אך לא ניתן להשיג אותם אלא דרך מטפל (משום שהם מאד עוצמתיים, הם יכולים לעשות לא רק תועלת, אלא גם נזק בשימוש לא נכון, ולכן לא נמכרים סתם כך). מניסיון על עצמי הם סופר אפקטיביים. אני לא הייתי ממליצה לך לקחת אנטיביוטיקה ולו רק כי זה לא אידיאלי לגופנו... אולם יש לשקול כל מצב לגופו; יתכן מאד שזה מה שאת זקוקה לו כעת ולמרות שאני נמנעת מכך באופן כללי, כבר קרה בשנים האחרונות שלקחתי פעם... אם התחלת את האנטיביוטיקה, אנא אל תפסיקי אותה באמצע, כי אם החיידקים לא מתו לגמרי, הם יתאוששו, יהפכו עמידים לאנטיביוטיקה מסוג זה ויחזרו למחלה קשה הרבה יותר. אם תכתבי לי במסר אישי, אוכל להפנות אותך למטפל מעולה.

חזרתייייייייייייייי

ואני בריאה לחלוטין!!!!!! ובלי לנגוע באינטיביוטיקה!!!!! <מי זוכר ששכבתי יומיים במטה בלי לזוז ויש לי מלא חומר להשלים בבצפר? לא אני......> טוב זהו... גלי שהיא בריאה (ישששששש!)

shanty.G

New member
ברוכה השבה../images/Emo13.gif

מצויין בשבילך שלא נגעת באנטיביוטיקה
רק בריאות!

shanty.G

New member
שרשרי, שירשרנו, נשרשר, שורשרו, שירש

שרשרונא הודעותיכם!!
כל הודעה חדשה דוחקת דיון אחר לעמוד אחורי. בעמוד אחד נכנסות רק 20 הודעות ראשיות והשירשורים נועדו להשאיר את האשכולות כמה שיותר זמן בדף הקדמי, הנוכחי. לכן - שרשרונא, שירשרנו, נשרשר, אשרשר וכו´
תודה, shanty

למעלה