אנשים, אני בונה כעת לפורום הזה אתר

LordNor

New member
אנשים, אני בונה כעת לפורום הזה אתר

הכתובת של האתר כרגע היא http://www.geocities.com/klapem2002/ אני רוצה להזכיר לכם שהאתר רק בבנייה... אני פונה אליכם מי שמעוניין לעזור בבניית האתר או לתת רעיונות ושיפורים... אפשר לפנות לאיי מייל שלי: [email protected] אשמח אם כמה ממכם יצטרפו לעזור לי.... בתודה מראש...

בפורום אפשר להעלות קבצים

ואינני יודע מה ניתן לעשות באתר שאי אפשר לעשות בפורום. אני חושב שאפשר לפתוח אתר אישי שלך (באותה הכתובת) ולשים דפים של מה שאתה רוצה (רשימת משתתפים עם גיל ומיקום, סיפורים מעניינים של משתתפים, ציטוטים נבחרים מהפורום, היסטוריה של הפורום, דברים מוזרים שקרו בפורום וכדומה).

מגניב ../images/Emo70.gif

כל הכבוד לך לורדנור! אם אתה מקים אתר לפורום אז זאת אומרת שאתה מאוד
אותו, לפחות כמוני
אבל אוקספורד צודק, מה אפשר לעשות באתר שאי אפשר לעשות בפורום. מה תשים באתר? דינוש

LordNor

New member
אפשר לומר שהוא צודק... אבל מה שהוא

הציע לשים אני אעשה... אך שזה יהיה בהסכמת המשתתפים... כלומר אני צריך לבקש אישור מכל משתמש בפורום את הסכמתו לפרסום אודות עליו באתר... וזה ייקח זמן.. אבל אין לי בעיה לעשות זאת... העיקר שיהיו הצעות...

יש לי רעיון..

בפורום שלך כדאי לך לכתוב את ההודעות הכי נבחרות והכי חכמות מהפורום הזה... אם בא לך
וגם לכתוב על כל אחד מחברי הפורום מהרשמיים אם ירצו. וגם על חיי היום יום...

היה פורום "מהמגירה לדיסק"

ב-IOL כתבו שם יצירות, והיו בפורום גם דברים אחרים, בנימוק שכל מילה או משפט הם יצירה. והיתה מישהי בשם דינורה. היא פתחה אתר וליוותה את הפורום עם האתר שלה. מין אופרת סבון כזאת על הפורום (מי בא, מי הלך, מי כתב, מי נמחק ומי התעצבן). בדף אחד היא ציירה את הכותבים בפורום. משהו מדהים.

אוקספורד

אני כבר מיואש כבר אין לי איפה לכתוב תקרא גם בפורום שלי וראה מה כתבו לי שם מה אתה מציע לי לעשות

אז למה לא באים לשם

אחרת אצטרך לסגור כלומר למחוק את כל התמונות שלי ולמחוק דרור חביה ולשכוח מיזה

אוקספורד ,תודה לך

ואני מאוד מאוכזב שגם בוגרים שונאים אותי כמו מה שכתבה טליהה אני לא רוצה לפרט וגם מאוכזב נורא (הייתי עיוור סבשל זה) שדפנה לא מתאמצת בשביל פורום שלה וכל כך הייתי טיפש שתמיד הייתי טוב לכולם ,במקום להתעלם זהו אז כאן אני כבר גמור עם השמי ,אין לי שם כל העולם חרשים וכבדי שמיעה כבר נגדי לשלי ,סליחי לי שאני מתפרץ כך כי הייתי כל ךכ עיוור והייתי צריך להתייחס להודעה של מרחפת

למעלה