אנשים אני בשוק.....

אנשים אני בשוק......./images/Emo5.gif

אני בד"כ קונה בגדים במקומות האלה הקטנים שאפחד לא מכיר, הכי זול והכי יפה (לדעתי..
) . ועכשיו הדודות שלי קנו לי בגדים מFOX וTNT אז הלכתי עכשיו להחליף. אז הלכתי לקניון רננים. הייתי בהלם!!!!! FOX:המחירים בשמיים!! חולצה מסכנה שעולה לי על הציצים, עולה 70 ש"ח... ודברים מכוערים!!!!!!!!! כ"כ... והקטלוגים. התחלתי לצחוק שם באמצע החנות!! FOX MAN...אררררר כמו שאמרתי באחד השירשורים, עשו את יהודה לוי "מזיע" והפוזות שהוא דפק שם... הוא כ"כ לא דוגמן! פשוט אין לו את זה!!!! וFOX, הקלטוג עם יעל בר זהר, מה זה הפוזות האלה??! היא מפרסת את הבגדים או את הגוף שלה!? למה יש שם תמונה שהיא מורידה את התחתונים!? גאדדד.... TNT: הבגדים יפים, כרגיל, אבל למה לעזאזל, גופיית ספורט עולה 45 שקל!? שיהיה... והקלטוג שלהם: אבנר הזה, אלוהים יודע איך קוראים לו... והשנייה, לא זוכרת מי זאת הייתה...זוועה. רואים שם יותר גוף וציצים מאשר בגדים... הייתי בשוק... ולמה לעזאזל בכניסה לחנות חזיות יש תמונה של לואיסנה לופליליטו או איך שלא קוראים לה?!?!!?? זהו סיימתי...

ת'אמת

אני גם הייתי מזועזעת מהקטלוג של TNT. זה הדבר הכי מגעיל שראיתי בחיים שלי, לא הייתי מוכנה להצטלם ככה לעולם!

צודקת

כל כך המווןןן אנשים חושבים באותה דעה כמוך שאין לך מושג!!! הקטלוג שלהם פשוט מגעיל הוא עובר את גבול היופי הסקסיות ..זה כבר נראה מלוכלך ומגעיל. מיאוווו חתולה

O Boy

New member
ולואיסנה...

מובילה קמפיין לבגדי ים, בגלל זה ראית אותה

וואי

את לא יודעת איך קוראים לשנייה?????? זאת מירי בוהדנה!! אמאלה את עד כדי כך??

chicolico

New member
זאת לא מירי בוהדנה...

זאת ליהי אלון... אמאלה את עד כדי כך?? *מגחך מהפתטיות...*

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממש לא זכרתי מי הייתה שם... יש שם יותר ערום מאשר בגדים!

keren201

New member
וואי...

בגלל זה אני לא קונה לא בFOX ולא בTNT הבגדים זוועה והמחירים בשמיים.... רציתי לקנות גופיה בפוקס,85 ש"ח.... חחח...למה מי מת? אני אקנה את אותה גופיה ב100 ש"ח אבל של קרוקר או דיזל ואז החברה יותר שווה וזה לא סתם שמרטוט שלא נשאר אחרי כביסה אחת....

את שמה לב מה את אומרת?

ראיתי חולמה ב85 אבל לא קניתי כי רציתי לקנות אותה במאה בחנות אחרת (WTF?!!?)

O Boy

New member
צודקת...

בגלל שבחנות שזה ב-100 האיכות הרבה יותר שווה, אז בשביל עוד כמה שקלים לא נורא

keren201

New member
חחחח...תראי....

תראי רק השוותי מחירים ואיכות בגדים.... קבלי דוגמא.... את קונה חולצה בפוקס ב80 ש"ח... עכשיו יש את אותה חולצה בדיזל ב100 ש"ח... ואת יודעת שהאיכות של הבגד בדיזל הרבה יותר טובה ולא נשחק אחרי כביסה... את את תיקני את הפוקס? אני הייתי מעדיפה להוסיף 20 ש"ח אבל שהחולצה תישאר קצת הרבה יותר מכביסה אחת.... אבל שוב כל אחד והדעה שלו...

למעלה