זברה רגילה
New member
אנשים אני בשוק......./images/Emo5.gif
אני בד"כ קונה בגדים במקומות האלה הקטנים שאפחד לא מכיר, הכי זול והכי יפה (לדעתי..
) . ועכשיו הדודות שלי קנו לי בגדים מFOX וTNT אז הלכתי עכשיו להחליף. אז הלכתי לקניון רננים. הייתי בהלם!!!!! FOX:המחירים בשמיים!! חולצה מסכנה שעולה לי על הציצים, עולה 70 ש"ח... ודברים מכוערים!!!!!!!!! כ"כ... והקטלוגים. התחלתי לצחוק שם באמצע החנות!! FOX MAN...אררררר כמו שאמרתי באחד השירשורים, עשו את יהודה לוי "מזיע" והפוזות שהוא דפק שם... הוא כ"כ לא דוגמן! פשוט אין לו את זה!!!! וFOX, הקלטוג עם יעל בר זהר, מה זה הפוזות האלה??! היא מפרסת את הבגדים או את הגוף שלה!? למה יש שם תמונה שהיא מורידה את התחתונים!? גאדדד.... TNT: הבגדים יפים, כרגיל, אבל למה לעזאזל, גופיית ספורט עולה 45 שקל!? שיהיה... והקלטוג שלהם: אבנר הזה, אלוהים יודע איך קוראים לו... והשנייה, לא זוכרת מי זאת הייתה...זוועה. רואים שם יותר גוף וציצים מאשר בגדים... הייתי בשוק... ולמה לעזאזל בכניסה לחנות חזיות יש תמונה של לואיסנה לופליליטו או איך שלא קוראים לה?!?!!?? זהו סיימתי...
אני בד"כ קונה בגדים במקומות האלה הקטנים שאפחד לא מכיר, הכי זול והכי יפה (לדעתי..