אנשים אני לא יודע מה לעשות יותר !!!

אנשים אני לא יודע מה לעשות יותר !!!

ההורים שלי גרושים כבר 4 שנים ! אבא שלי נשוי בשנית עם שני ילדים וגר בעיר אחרת ממני בארץ עד מלפני שבועיים הייתי נוסע אליו פעם בחודש ! ומלפני שבועיים הוא אמר משהו כמו .... אני לא רוצה לסוע איתך למקומות לבד כי אני רוצה להיות עם הילדים החדשים שלי !!! סיפרתי את זה לאמא שלי והיא הציעה לי בתקיפות לא לסוע אליו יותר !!! אני כבר לא יודע מה לעשות !!!
טום

adam65

New member
אם הייתי במקומך...

הייתי פשוט שואל אותו אם הנוכחות והביקורים שלך מפריעים לו, והאם הוא היה מעדיף שתפסיק לבקר אותו, כדי שיוכל לבלות יותר עם ילדיו החדשים... אפשר לשאול אותו את השאלות הללו בטלפון, במכתב או בדואר האלקטרוני, לא צריך להפגש איתו בשביל זה. אם זה מה שהוא מעדיף, אז שיהיה בריא אבל לבד!!

וואי...

אני מניחה... בעצם בטוחה שזה פגע בך מאוד... אני חושבת שכדאי שתשב עם אבא שלך ותדבר איתו על זה... הוא אמר לך את זה במצב לא טוב.. כלומר לחץ או עצבנות?... למרות שגם זה לא נותן לו הזכות לדבר כך... דבר איתו ותראה מאיפה הרגש הזה מגיע... והכי חשוב תאמר לו שזה פגע בך מאוד!

no name 13

New member
אני מכירה את המצב..

נכון שאבא שלי לא אמר לי את זה ושאני איתו הוא גם משתדל לא לתת לי את ההרגשה הזאת.. אבל אני מרגישה ככה.. כי אני כמעט לא איתו.. והוא כמעט לא מתקשר אלי לא דואג לי ולא כלום.. זה שאמא שלי התחתנה איתו כבר נותן לי יותר מאשר אבא שלי.. אז זה תלוי בך.. בכמה אתה קרוב לאבא שלך.. אם אתה קרוב אליו שב ותדבר איתו תגיד לו שנפגעת ממנו.. אולי הוא באמת אמר לך את זה שהוא היה עצבני או משהו כזה.. ואם אתה לא כזה קרוב אליו.. אז תתרחק ממנו.. בכל מקרה בהצלחה ואני מקווה בשבילך לטוב.. אוהבת בר

למעלה