אנשים אני לא יכול יותר......

~BaD~BoY~

New member
אנשים אני לא יכול יותר......

טוב אז ככה : יש לי חברה כמעט חודש....והיא גרה בבקעת הירדן ואני באור יהודה אנחנו מדברים הרבה בטלפון ובצ´אט ובאייסי אבל נתתי לה את הטלפון של החדר שלי והבעיה היא שניתקו לי אותו ואני מתחבר דרך הטלפון של הסלון ולי אין את הטלפון שלה כי הוא נאבד לי אני כבר נואש היא אמרה לי שהתחילה אצלם בבצפר תקופת מבחנים והיא לא פירטה איזה מבחנים ולא דיברתי איתה כבר כמעט שבועיים וחצי ואני לא יודע מ הלעשות כי המחשב שלי דלוק כל היום באינטנרט (חופשי חודשי) ואני מחכה שהיא תתחבר לפחות לאייסי ואני יושב עד מאוחר על המחשב בצ´אט ומחכה לה והיא לא ניכנסת בבקשה אני צריך עזרה אני לא יכול יותר!!!!!!!!!!

kissa

New member
יש לי הרגשה

שזה כבר נגמר. אתה צריך פשוט להמשיך הלאה.... בהצלחה!...

~BaD~BoY~

New member
זה לא יכול להיגמר כי..........

אם זה יגמר אני יתאבד ואיך אפשר להמשיך הלאה? אם היא לא תיכנס תוך כמה ימים אני כבר יבין שזה ניגמר וב - 144 לא יכולתי לחפש כי אין לי מושג באיזה רחוב היא גרה שם וגם אני לא יודע איך קוראים להורים שלה תודה על העזרה שלכם ואם זה ניגמר אני לא יודע מה יהיה עלי...

ק ר ן*

New member
אני יעזור........ ../images/Emo45.gif

לא להתיאש! אני גרה בבקעת הירדן ואוכל להשיג לך את הטלפון בקלות... תמסור לי פרטים כרן בפורום או במייל ואחזיר לך תשובה במהירות. בהצלחה

~BaD~BoY~

New member
זה השם שלה........

קוראים לה אור מינס היא בכיתה ט´ ואני לא יודע איזה בצפר היא רק אמרה שהיא גרה בבקעת הירדן ושדיברתי עם חברה שלה אז היא אמרה שהם גרות זוכר בבקעת הירדן אבל היה לזה משהו עם אפריים שבתוך בקעת הירדן...

wildflower!

New member
אל תדאג!

שומדבר לא נגמר! אני בטוחה שתמצא אותה והכול יהיה בסדר... הז רק בלבול! אוהבת ומקווה בר

למעלה