אנשים, אני לא ממש בטוח על מה אתם

אנשים, אני לא ממש בטוח על מה אתם

מדברים בפורום הזה בגלל שזאת הפעם הראשונה שלי פה, אבל נראה לי שבטח על המאטריקס וכל מה שכרוך בזה... וזאת הסיבה שאני כותב את ההודעה הזאת. אולי לא בטוח שהעולם הוא עולם כמו בסרט "מאטריקס" אבל חבר שלי סיפר לי שיש מדענים שהצליחו לגלות שהעולם הוא למעשה הולוגרמה

../images/Emo104.gif אנא פרט, הסבר והבא דוגמאות

אני לא ממש שמעתי על זה

אבל חבר שלי סיפר לי על זה... אני אנסה למצוא דוגמאות

IC4

New member
yey!!!

חזרנו לצד המדעי של הפורום
אני לאחרונה יותר ויותר מאמץ את הרעיון של החיים הם כמו סרט או החיים הם כמו חלום... שני מישורי מחשבה שגורמים לחיים להראות כל כך יותר קלילים חופשיים ואמיתיים

offspringer

New member
אני עושה דברים

בלי חשש ובלי חרטות, כי אני יודע שחיים פה הם כמו מסך הטעינה בסרט, פה אנחנו רק צוברים ידע ומיומנויות בשביל השלב הבא.

המממ, זה גורם לי לחשוב

אז אני לא חושב שהחיים הם סרט או הכנה כלשהי אבל מה שאני כן חושב שהחיים הם חיים ותו לא. אבל מה שאני בהחלט לא פוסל זה שהחיים יכולים להיות מן השתעשעות של גורם חיצוני בנו (כמו בשירשור המעולה של "המוח בקופסא"). אין שום דרך להוכיח מה נכון ומה לא! את התשובה נוכל לדעת רק כשנישחה עם תולעים עמוק באדמה

KEiN

New member
בקשר למח בקופסא

נכון בקופסאות האלא במאטריקס? אהבתי את כל החוטים האלא שמחוברים לא לגוף- אבל הם מיותרים לגמרה. ניתן לשלוט במחשבת האדם בהרבה יותר בקלות. מספיק רק חוט אחד ולא כל הדברים המגעילים האלא שמחוברים לו לגב.

Larik

New member
עקרונית הדבר היחיד ששולט

בסרט הזה על המוח זה הכבל הענקי בצוואר, השאר נועדו רק על מנת לשאוב חשמל מגוף האדם.

Larik

New member
לא!

בשביל ששריר יפעל (יתכווץ) הוא אמור לקבל גירוי חשמלי מהעצבים. כמו שאני מבין כל התנועות שאנשים עושים בתוך המאטריקס צורכות מהאנשים חשמל לספק לשרירים, אבל במקום שהחשמל יגיע לשריר ויגרום לו להתכווץ, אז הוא בעצם מגיע לחוט חשמל שהמכונות חיברו לאנשים, ואז מהחוט הוא מפעיל איזושהי מכונה. לכן לא די בחוט אחד שישאב את החשמל מהאנשים אלה צריך לכל שריר בגוף האדם חוט נפרד.

למעלה