אנשים!!!!!! אני לא מסוגלת יותר!

casperit

New member
אנשים!!!!!! אני לא מסוגלת יותר!

מחר מסתימת תקופה של קטנטנות!!!! מחרתים תתחיל קטנטנות2!!!! וואו אני בלחץץץץץ אני לא רוצה לעזוב את מעון פינת אור מה שמכיר לי שחברה שלי שאלה אותי אם גם למעון החדש יקראו פינת אור... אוווו קטנטנות שמוכרת לנו מסתימת... קטנטנות שראיתי מהעונה הראשונה... ומחרתים העונה הראשונה של קטנטנות החדשה... בלי כולם!!!!!!!!! :((( אתם קולטים שנאצ´ו לא יעשה יותר את הקטע של נאצ´ו מאן???? אבל זה מה שכ"כ חמוד בוווווווווו.... ז´גו לא יהיה ילד תמים שבא מהגונגל ומנסה להסתגל לחיים פה!!! נדיה לא תהיה ילדה שאבא שלה היכה אותה!!! לכלוך יתרחץ ולא יהיה זללן ויבגוד בלוסיה עם פטו!!! פטו תשכח את ברה ותתאהב בלכלוך ופליפה!!! אההההההההה איזה מוזר זה הולך להיות!!! (אתם קולטים לכלוך ופטו!!!!) יעל שמנסה להתאושש מהגילוי הפתאומי...

לבי

New member
מה???????????????

איך את יודעת שכל זה יקרה???????? לכלוך ופטו???? מה קשור???????? אבל בעונה החמישית הם לא עוברים לכפר? לא משתנים שחקנים???

Rotem Lisa

New member
כןן, הם יהיו בכפר..

ו.. לכלוך (סנטיאגו *נזכרת בסנטיאגו ב"להתאהב"**נמסה**) יאהב את פטו (קמי).. נכון שזה נהדר ?! נווט..
Chiquitita

לבי

New member
אבל.....

זה נכון מה שקספרית כתבה לפני מה שאני כתבתי! לא יכול להיות!! פטו
ברה לנצח
לוסיה
לכלוך לנצח
אני עצובה......

casperit

New member
התכוונתי...

שזה יהיה מוזר לראות את פטו עם לכלוך, כאילו קמילה עם סנטיאגו בגלל שאנחנו כ"כ רגילים לראות את פטו עם ברה ולכלוך עם לוסיה (שניהם לנצח!) יעל

charmingirl

New member
הסבר קצרצר!!

אוקי, סנטיאגו (לכלוך) יתאהב בקמילה (פטו) אבל היא לא תחזיר לו אהבה ותאהב את פליפה! son la mejor pareja en el mundo!! או בתרגום חופשי הם הזוג הכי טוב בעולם!!!

*Jennifer*

New member
אוף אנשים! תתחילו לקלוט!

אין יותר פטו! פטו הלכה עם בלן! יש עכשיו קמילההההה, וזה סתם מבלבל שאתם קוראים לה פטו. עכשיו מתחילה העונה ה-5 ואם תרצו להעביר ביקורת על הפרק שהיה (עונה 5, כן?) אז סתם תבלבלו ולא נבין כלום. אז חאלססס!
שמרית.

Rotem Lisa

New member
אז..

את אומרת שלא נעביר ביקורת ? :S אני חייבת לספר לכם מה אני חושבת על העונה, כאילו, על הפרק שיהיה מחר.. רותם-צ´יקי.

*Jennifer*

New member
לאאא!

אין לי בעיה שתעבירו ביקורת. אבל תשתמשו בשמות העדכניים של הדמויות! עשו טובה.

נטלי ב

New member
תביני.....

זה נורא קשה, תוך יום אחד פתאום לקרוא למישהו בשם אחר.... אנשים עדיין בטראומה מהמעבר בעונות וזה דבר שצריך להתרגל אליו.... וחוץ מזה כפי שאמרתי כבר בהודעה אחרת אני לא מתכוונת להחליף להם את השמות..... כאילו ז´גו לבאוטסיטה???? אז"ש!!! NEVER!!!! אולי סבסטיאן(למרות שנאצ´ו הרבה יותר חמוד), קמילה (להגיד פטו הרבה יותר כיף) זה סביר..... אבל סנטי זה תמיד רוניה הנשמה!!!! חחחחחחח כל אחד שיעשה מה שבא לו.... יאללה ביי נטלי

charmingirl

New member
אז תקראי לו בנחמין... בשמו האמיתי.

תקראו לשחקנים בשמות האמיתיים שלהם! פטו- קמילה ז´גו- בנחמין נדיה- נדיה גיז´ה- גיז´ה. וכו´. הכי נח!!

charmingirl

New member
אממ.. פסטט... כנסי...

זה לא בנימין.. זה בנ חמין בספרדית j זה כמו ח... כמו jimena ושאר דברים... הבנת? ככה שזה benjamin בה ביי, עדי

casperit

New member
אבל.....

זו אותה שחקנית!!! איך אפשר לראות את פטו כקמילה? פטו זו פטו וזהו, למרות שאותה קצת יותר קל לראות כקמילה, אבל ז´גו זה ז´גו ולא באטוטיסה, הוא בא מהג´ונגל!!! ולכלוך זה לא סנטיאגו זה לכלוך שנשאר תמיד עם לוסיה... ונאצ´ו זה נאצ´ו מאן, אתם קולטים שהוא לא יהיה יותר נאצ´ו מאן????????? ונדיה זו נדיה!!!!!אההההההההההההההההההה

למעלה