אנשים אני מאוכזבת

אנשים אני מאוכזבת../images/Emo5.gif

מה זה היובשששששששששש הזה?!?!?! מה אני נאלצת להיות החפרנית היחידה כאילו או מה!?!?!??! יאללה ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו!!!
איך אפשר להעיר פה תאיזור!?!?!??!?! תדברו לא רק על רייקי..... הנה אני אפילו אתן לכם נושא לדבר עליו "רייקי-למה לא מורגש בהרבה מן הפעמים?!" (אני שואלת..כי..בזמן האחרון אני עושה ולא מרגישה כלום!!! ממש כלום!!!)

ofirush 14

New member
את מאוכזבת?!

גם אני מאוכזבת! ניסיתי כל מה שאפשר (כמעט) כדי להחיות את הפורום!!! אבל נראה כאילו חלק מהאנשים פשוט עזבו אותו, ולא טורחים להיכנס יותר! ותמיד אפשר לעשות משחקים יומיים כאלה, מגניבים. ותמיד אפשר לעשות...כל מיני דברים! ובנוגע אלייך- רייקי לא חייבים להרגיש כל הזמן, לפעמים זה עובד גם בלי שתרגישי.

אופירוש..

כשאני אומרת לא מורגש..אני מתכוונת לא מורגש גם כשאני עושה וגם אח"כ...על הכאב או מה שזה לא יהיה...נגיד כואבת לי הבטן..זה לא עוזר..הכאב לי עובר... ובקשר לפורום...לא צריך לדבר רק על רייקי...אנשים לא צריכים לברוח

ofirush 14

New member
אולי את צריכה לעבור שוב כיוונון

ובקשר לפורום, אני יודעת ואני מסכימה שלא צריך לדבר רק על רייקי, אבל צריך קודם שכל השאר יחזרו, ואז נראה מה עושים! כי אנחנו מנהלים פה שיחות של שלושה אנשים!

ofirush 14

New member
אני באמת לא יודעת!

כי ברגע שהם לא כותבים פה יותר, יוצא שאנחנו מניחים שהם גם לא קוראים..=/

חחחח כן..את זה הבנתי...

אז יאללה שהמנהל ישלח להם הודעות בפרטי...ואני מניחה שמתישהו הם מתחברים ורואים את זה..!

280388

New member
למה דווקא המנהל, אפשר שמישהו יקח

יוזמה פרטית ויעשה זאת לבד.

יש מצב..

אבל האמתי שאין לי מושג מי היה פה וכל זה ואני מניחה שלמנהל יש רשימת משתמשים לא!? ואיך קוראים לך דרך אגב..? שכחתי

Anabel74

New member
אני מאוד אשתדל לעשות כן

הרשימה שיש בידי המנהלים היא מוגבלת למשתתפים עד תקופה מסויימת ולא כוללת את כל מי שאי פעם כתב בפורום. חוץ מזה זכרו שיש תמיד אנשים שקוראים אבל מעדיפים לא לכתוב בעצמם. אל דאגה הפורום לא מת ולא ימות כל כך מהר!!!

למעלה