אנשים, אני מבקשת להתעורר!!!!!!!

אנשים, אני מבקשת להתעורר!!!!!!!../images/Emo124.gif

מה יש לפורום הזה??? כולם נרדמו? אתם לא פעילים, ועוד רציתם שניפגש... מי, אני וענת??? תתעוררו!!!!

GOOOOOOD MORNING!!!../images/Emo42.gif

מה המצב אחותי??????????? הכל טוב?????????????????????????????????? אצלי הכל מצוין,ובנימה אופטימית זו,תמיד יכול להיות יותר טוב
אז מה???? מה עושה אחותי מחר ובשישי???? נשתמע....................
LOVE ענת.

BoR|S

New member
Good Afternoon, Good Night

What have you done with your life? Everybody time comes to be embraced by the light You only scared to die when you ain´t livin right​
גם אני כותב פה, אומנם עכשיו יש קצת בגרויות... אז קצת יותר קשה אבל בקרוב נחזור בשיא הכוח...

tygger

New member
בוקר טוב |אומיטקון מפהק|

סורי, יום ארוך. אתמול אחותי הקטנה התחתנה "סניף" ורקדתי כל הלילה. היום סוף סוף הלכתי ללין כדי שיצלמו לי את כף רגלי השמאלית (אחלה סרט אגב) ויקבעו לי את השבר
אחרי חזרתי הביתה היו לי שתי פגישות ואז פשוט כבר נרדמתי. ואגב, הפורום הזה ממש לא פעיל. יש פה הודעות מלפני שבוע!

אהלן וסהלן......./images/Emo140.gif

נו אז איך היתה החתונה????? התרגשת?
ובוודאי שהפורום לא פעיל אם כל האנשים פה רדומים.......תתעוררו תתחילו להתעניין,לשאול דברים,לשתף אותנו בדברים חדשים......... כל דבר שאיכשהו מתקשר לעיר חיפה!!! תפרסמו את הפורום בין חבריכם כדי שגם הם ישתתפו פה!!! LOVE ענת.

tygger

New member
רקדתי כל הלילה. בבוקר שלמתי על זה.

הייתי בלין, ומסתבר שרגל היתה שבורה. אני פשוט עדיין עם טיפה כאב ראש מאתמול ומחוסר שינה. אבל שטויות. הכל עובר. יש לי עוד כמה שבועות לתקן את הרגל.

tygger

New member
תודה תודה../images/Emo24.gif

אני עומד לנסות צעד מהפכני. לעבור את החודש הזה בלי לשבור שום דבר.

אני מקווה שתרגישי יותר טוב :)

עד החתונה , הילדים הגירושים והחתונה הבאה זה יעבור :) הגמד

tygger

New member
הממ, אני זה הוא. ../images/Emo3.gif

אבל תודה רבה בכל זאת.

ALIBO

New member
להתעורר!!!!

אין בעיה מותק אני הפתרון.שילחי את תשובתך

למעלה