אנשים! אני מחפש נגן לספורט שלי....

Dome19

New member
אנשים! אני מחפש נגן לספורט שלי....

ה"ספורט" שלי זה קפוארה כבר 3 שנים...ובאמת היה לי את הנגן הפשוט האצבע הזה עד לפני חודש שריסקתי אותו בטעות!! באמת.... בכל אופן שמעתי שיש נגנים מסוימים שיתאימו לי...אני שומע את כל המוסיקה באוזניות ובפשוט בא לי להשתגע עם כל הסלטות והאקרובטיקה למינהם.. אז השאלה שלי אם יש נגן MP3 שיכול לא יודע להידבק אליי ובלי ליפול עם כזאת רצועה או משהו בסגנון... בבקשה! תודה רבה לכם!! ויום טוב...

Chooch

New member
בדוק רצועת-זרוע

הרצועה מתאימה לריצה, אולי תתאים גם לך... לא ניסיתי, רק ראיתי וזה נראה די חזק אז תנסה לבדוק את הענין.

Dome19

New member
סבבה אחי...תוכל לתת לי דוגמה לנגן א

אחד או יותר..?! בבקשה?!

יאיר B

New member
יש כמה נגנים שבאים מראש עם רצועת

זרוע: דגמים של איריבר (סידרת 700) וסאנדיסק. אני מניח שיש עוד דגמים כאלו, צריך רק לחפש. Chooch התכוון לרצועה לזרוע שניתן לקנות בנפרד בחנויות או ברשת. רק צריך לבדוק שהרצועה מתאימה לנגן (מבחינת גודל). רק הערה אחת קטנה: ממה שאני יודע (ותקן אותי אם אני טועה) קפוארה זה ספורט עם הרבה קפיצות וסלטות. אין בעיה עם החוט של האוזניות? הוא לא מפריע (גם מבחינה בטיחותית)?

Dome19

New member
חחח..לא נראה לי אחי...אני יימצא דרך

שלא להיתקל בחוט של האוזניות...תודה על הדאגה אחי!! :) קפוןארה משלבת אומנות לחימה בפני עצמה..בעיטות הגנות הפלות אקרובטיקה מטורפת לגמרי..(תלוי ברמת האומץ שלך וההתאבדות שאתה מוכן להשקיע בנסיונות) :)).. כדאי לנסות..זה ספורט מצוין כושר מצוין גמישות וסיבולת..ובכלל הנאה טובה!! תודה על העזרה!!

Dome19

New member
חחח..לא נראה לי אחי...אני יימצא דרך

שלא להיתקל בחוט של האוזניות...תודה על הדאגה אחי!! :) קפוןארה משלבת אומנות לחימה בפני עצמה..בעיטות הגנות הפלות אקרובטיקה מטורפת לגמרי..(תלוי ברמת האומץ שלך וההתאבדות שאתה מוכן להשקיע בנסיונות) :)).. כדאי לנסות..זה ספורט מצוין כושר מצוין גמישות וסיבולת..ובכלל הנאה טובה!! תודה על העזרה!!

אירבר 700 באים בלי רצועה ליד...

ככה לפחות נציג הספק "בנדא" שמסתובב כאן אמר לי ! בגלל חיסכון ! 80 שקל יותר המוצר היה עולה אחרת ! אני לא קיבלתי רצועה ליד באירבר(799) שקניתי מהם ! אגב , אפשר לרכוש רצועות עד 45 שקל כולל הנרתיק ! בכמעט כל חנות !

יאיר B

New member
אם תקנה מארקדיה - תקבל

גם רצוע ליד. ראה למשל באתר באג - משווק של ארקדיה.

שניה , הרצועה הייתה שווה ?

זה הבדל של 70 שקל בין מה שאני קניתי לבין המחיר באתר !

יאיר B

New member
אין לי את הנגן הזה. לא יודע איך

הרצועה שלו. לפעמים אפשר לקנות רצועות יותר נוחות ממה שמגיע בבאנדל.

למעלה