אנשים אני מיואש טוטאלית

YANIVMC

New member
אנשים אני מיואש טוטאלית

אני מחפש בנירות אתהדואט המהמם של גסטין ומאריה קארי א למי שיש אותו תיצורו קשר איתי באי סי קיו מספר: 239547826. מת עליכם......

jch7136

New member
ממתי

ממתי JUSTIN ומריה עשו דואט ביחד??? ואיך קוראים לשיר אתה יודע???

justin love

New member
הם עשו לא לפני מלא זמן!!!

שיר מדהים יש לי אותו על דיסק אבל לא על המחשב.. מאמי יניב אני מנסה להתקין את השיר עכשיו למחשב...!!!

YANIVMC

New member
לשר קוראים

YOURS( "שלך").... והוא מהמם כך אמרו לי ולי אין אותו .... אז אם יש למישהו שלחו לי .

../images/Emo4.gif../images/Emo187.gif

סתם קופה מתלהבת
(לדעתי)

YANIVMC

New member
רק תיזכרי

שהיא הזמרת הטובה ביותר בעולם והיא מכרה יותר ממאה שמונים מיליון אלבומים ( מה שעושה אותה מקום ראשון במכירות של הזמרות ). ואם היא הייתה סתם מתלהבת ג'סטין לא היה עושה איתה את הדואט .... אז נשמוש את הערות שלך תישמרי לעצמך לפניי שיעוף פה נעל .

Emily ©

New member
תעוף* פה נעל. נעל, נקבה.

אממ אתה יכול להביא לי אולי אתר מוסמך שרשום שהיא הזמרת שמכרה הכי הרבה?

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

חחחחחחחחחחח יואוא אתה מצחיקקק היא מכרה " יותר ממאה שמונים מיליון אלבומים " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כן בטח!! היא והקול שלה האאאאאאאאאאההה חחחחחח
סתם סנובית מתלהבת!! מה היא חושבת שיש מסביבה פרפרים.???
רק שלפעמים מרחוק פרפרים נראים כמו זבובים!!
ואתה יודע מה אני ממש מפחדת... נעל!!!!
לאאאאא לאאאא רק לא נעללל!!! הצילווווו
אמאאאאאאא
חחחחחחח עדיף תעיף נעל על ה " חמודה"
שלך!!!

Silent Venus

New member
תקשיבו...

אולי לא כדאי שנריב... יש כאלה שאוהבים אותה ויש כאלה שלא... ואיומים לא יעזרו כאן ולאווירה בפורום..... ואולי קודם נשמע את השיר לפני שנשפוט את טיבו...?

justin love

New member
אוקיי תשמעו טוב...

לדעתי היא שרה יפה אבל לא זה מה שחשוב חשוב שלא נריב כי אם לדעתכם היא לא שווה מילה אז למה אתם רבים כשהיא בעצם הנושא.. דבר שני אני שמעתי את השיר יש לי אותו על דיסק שיר פ33333333333ההההה ממש יפההה... ואני חושבת שגם אתם תאהבו אותו פשוט תנסו להוריד ותשמעו..

°AmandA°

New member
חיפשתי את השיר הזה בקאזה....

וזה מצא אותו אז הורדתי.... ורק מאריה שרה אותו
בלי ג'סטין
ספיר... מאיפה הורדת את השיר

למעלה