אנשים אני ממש צריך עזרה

עו מר 5

New member
אנשים אני ממש צריך עזרה

אח שלי גר עם אבא שלי בקריים אונו. ואח שלי הוריד איי סי קיו אז עכשיו כשנכנסתי לאיי סי קיו הוא היה שם (אבא שלי) ודיברנו עד שפתאום קלטתי איזה משהו שהוא היה ער והוא אף פעם לא ער בכאלה שעות, אז שאלתי אותו לגבי זה. והוא לא ממש ידע מה להגיד. יש לי הרבה דברים שאני שומר בבטן אבל אני אף פעם לא היה לי אומץ להגיד לו בפנים כי אני לא כזה כלפיי המשפחה שלי, אבל הפעם אמרתי לו. אומרים שלכתוב הרבה יותר קל מאשר לדבר. אז כתבתי לו הכל שהוא לא משלם מזונות וזהוא אף פעם לא התייחס אליי יפה והרבה דברים שלדעתי ממש פגעו בו. אז אני יושב פה פתאום הוא דופק אצלי בדלת בבית (אני לבד אמא שנסעה לבית עלמין) ואסור לו לבוא הנה ואני לא פתחתי לו, הוא דפק בדלת איזה חצי שעה ואני לא הגבתי כאילו אין אף אחד בבית. אמרתי לו גם שמבחינתי הוא לא אבא שלי יותר ואני חושב שזה ממש פגע בו. אני לא רוצה לדבר איתו כי הוא ממש איכזב אותי...

אנחנו פה בשביל לעזור ! ../images/Emo140.gif

אני יודעת שכואב, שאתה מאוכזב ושקשה לך. אבל אל תשכח שהוא עדיין אבא שלך. אני לא יודעת עוד מה להגיד...אני מתה על אבא שלי..ואני לא שונאת אף אחד מההורים שלי. אני בטוחה שמישהו שמבין אותך יותר ייתן לך תשובה. סורי

ש ק ד ב ת

New member
עומרוש..

כתבת דברים לא קלים,לקח לי זמן להגיב על אותם דברים,השארת אותי משותקת לזמן מה. והיום אמרתי לעצמי שלא קראתי אותך כבר כמה ימים ועכשיו כשקראתי אותך פשוט ירדו לי דמעות ... הזדהיתי כל כך שאין לך מושג...כי איך שלא מסתכלים על זה אני הייתי כבר בסרט הזה,אין ספק שאכן הדברים האלו פגעו באביך,אין ספק שנצבט לו הלב כשאמרת את זה,אין ספק שלא היה לו קל.. אך עומר יקירי,מה איתך?! איפה הצד שלך בכל העניין?! האם הסתכלת כמה לך קשה במצב הזה?! האם ניקית אי פעם את הזגוגית והסתכלת כמה בך הוא פגע?! אנשים משתנים כשמשהו בפנים נשבר ויותר אי אפשר לראות את החיים אותו הדבר... כמה שזה נכון,אך אם השינוי מגיע למה להסתכל אחורה על העבר? למה לא לתת לשינוי מקום ביטוי? אין ממה לפחד,השינוי בדר"כ מועיל במצבים האלו אפילו שהוא לא קל. אולי השינוי הזה מבלבל או מפחיד..אך נסה לקבל אותו וליזרום איתו,אני חושבת שצפויה לך הפתעה נעימה...אמירת המציאות הן אם היא על הכתב והן עם היא על הנייר-היא המציאות,אפשר לטשטש אותה בצורה כזאת אחרת אבל זאת המציאות.הוא אבא שלך! אבל הוא אינו אבא בשבילך.. הוא אכן נושא את התואר הזה,אך אינו מתפקד וממלא את התואר הזה,ולכן אני חושבת שאכן נקטת צעד אמיץ להגיד לו את מה שאתה חושב,הרי אם זה לא היה מתפרץ כיום,זה היה יוצא עוד כמה שנים. כיום,בגיל 17 אחרי כמה שנים שאני מתלבטת בקשר לאבי..וניתקתי איתו את הקשר, מרגישה יותר טוב,יותר שלווה,יותר.. מכירה לא אחד ולא אחת,שניתקו את הקשר עם אביהם,בגלל סיבות כאלו ואחרות(חוסר דאגה,אי רצון לקשר מצד אביהם,אי תשלום וכו´). וזה לא המצב האידיאלי שילדים לא יהיו בקשר עם אביהם,אך זכור,חלק גדול מאי תפקודו כאב,ואולי הכל-הוא הביא על עצמו(הואא לא משלם מזונות,הוא מגיע אל ביתךשאסור לו,הוא לא דואג לך..). והרשה לי להגיד כי כל אלה שאכן ניתקו את הקשר,חיים חיים יותר טובים היום.בלי דאגות,בלי חששות,בלי דמעות,בלי כאבים. לפעמים הדברים הכי פשוטים הם גם הכי מסובכים.... עולה המון איכפתיות מהמכתב... .. מקווה שיסתדר לטובה הכל.. ורוצה להקדיש לך שיר, קו ההתחלה מילים: אהוד מנור לחן: מתי כספי ביצוע: להקת חילות השדה עיבוד: מתי כספי מתחילה למצוא את עצמי את מקומי, לאט לאט מתחילה לזקוף את הראש בלי לחשוש מכל מבט מתחילה פתאום להשלים את המילים החסרות מתחילה סוף סוף להבין ולהבחין בין אות לאות. רחוקה כל-כך רחוקה מביתי מאהוביי קרובה אל עצמי עכשיו ומעטרת את קו חיי מתחילה לשאול שאלות ולגלות גם את קולי מתחילה לראות בעיניי מה לפניי, מי בא מולי מתחילה לגעת באור ולעבור בשתי רגליי מתחילה לחיות את חיי את לילותי ואת ימי. רחוקה כל-כך רחוקה… מתחילה למצוא את עצמי את מקומי, לאט לאט מתחילה לזקוף את הראש בלי לחשוש מכל מבט גם רואה וגם נראית לומדת לקחת לתת מחכה לצעד הבא יש לי סיבה טובה כעת. רחוקה כל-כך רחוקה… קו ההתחלה קוראים לשיר הזה... קו ההתחלה... הנה אתה עומדת עליו הפסק להביט לאחור כל מה שנותר כעת הוא להרים עיניים מושפלות להאמין קצת ולהביט קדימה... מקווה שתוכל... ואתה...מופלא אחד...רחוק רחוק אבל קרוב לי מאד ללב לנשמה לכל האמת שלי.... תודה לך ובעיקר תודה עליך .... שקד-שהאייקונים הפסיקו לעבוד לה..

"הנה אתה עומדת עליו" קרעת אותי שקד!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טעות כתיב אחת גרמה לי לחייך :) שנה טובה...לכולם...וגם לכל הטעויות כתיב שגרמו לי לחייך :) שקד,
.

עכשיו דימיינתי את זה במבטא רוסי../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש כרטיס מועדון ? הבהרה: אני לא יורדת על רוסים או משהו ואין לי שום דבר נגד רוסים או ישראלים או נגד אף אחד. זה פשוט הצחיק אותי. אז כל מי שהתכוון להעלב מההודעה שלי, אל תעלבו :)

למעלה