אנשים, אני מצטערת לומר אבל...

shikma r

New member
אנשים, אני מצטערת לומר אבל...

אתם מעצבנים אותי! למה אין פה אף אחד בשעות המאוחרות של הלילה(השעות בהן אני לא מצליחה להירדם)??? פעם ב- בא מישהו וגם אז אחרי הודעה או שתיים נעלם! תתחשבו בי קצת! נו באמת...

shikma r

New member
ושכחתי להוסיף, למה אתם לא מתתפים

בסקרים שמופיעים למעלה? תמיד אני רואה- "7 קולות", "12 קולות"- תענו על הסקר!

shikma r

New member
פייייייייייי! יפה! סוף סוף מישהו חי

כבר הלכת? (כי בדרך כלל עד שאני מוצאת מישהו בפורום הוא הולך אחרי כמה הודעות...)

../images/Emo104.gif לאף אחד מהם?

את כותבת מהר, רק תדעי שאני לא כותבת כ"כ מהר אבל רוב הסיכויים שאודיע לך לפני שאלך לי לדרכי החלומות... יש לך נושא לפתח, שלא סתם נציף פה?

shikma r

New member
כן! אני לא יודעת בדיוק למה, אבל לא

משנה! איזה נושא נדחוף עכשיו...? אמ........... תציעי משהו!

../images/Emo104.gif מוזר...

בכל מקרה- תציעי נושא וכתבי דעתך בנידון (נשמע כמו מבחן, תתעלמי). תשתדלי שיהיה מעניין

shikma r

New member
או.קיי... רגע, אני חושבת...........

אמממממ...... או.קיי, יש לי תאורייה שסתם חשבתי עליה, שאנחנו חיים בתוך קופסא(לא בדיוק קופסא) ושאנשים אחשים(בעיקרון כמונו) רואים אותנו "מלמעלה" ואני לא מתכוונת אלוהים! כאילו אנשים כמונו שבשבילנו הם ענקים(מבחינה פיזית) רואים אותנו, ומסתכלים עלינו כמו אל תוך קופסא. אני יודעת שזה נשמע טיפשי, אבל אני סולחת לעצמי כי אני בגיל ה"טיפש עשרה"...

../images/Emo104.gif זה בכלל לא טיפשי

זה בסגנון "המופע של טרומן" (מי שלא ראה ורוצה הסבר שיצעק "אני" כדי שאני אדע...) האם זה מציאותי? אולי לקבוצה מסוימת אבל לא לכולנו...

shikma r

New member
אני לא מאמינה בזה, פשוט אני חושבת

לעצמי הרבה "אולי...." או "אולי...." וככה אני מגיעה לכל מיני שטויות. למשל המשפט "לי זה לא יקרה", לא משנה כמה יגידו שלא להסתמך על במשפט הזה, זה לא יעזור, כי בדוגרי, כל אחד חושב שהוא משהו מיוחד(כי הוא רואה מהזוית ראיה שלו, אז הוא חושב לעצמו:"אני זה אני אז לא יכול להיות שיקרה לי משהו כזה" או משהו בסגנון...) ולא משנה כמה יגידו"כן, גם אני ככה" תמיד יחשבו שה"אני" שלי מיוחד! זה דבר שקשה לי להסביר במילים, אז אני לא אתפלא אם את לא תביני...

shikma r

New member
הרגשה הכי נהדרת: בחלום שחלמתי

חלמתי באותו חלום על סדרה שאני חולה עלייה(ועוד ידעתי שזה חלום אז זה בכלל היה פצצה) וגם על אוטו(לא יודעת למה) דמיינתי-אוטו מדהים!

shikma r

New member
שדיברתי עם אחד מהשחקנים...

שחקן שאני פשוט מתה עליו!!! אבל הייתי לי הרגשה נהדרת באחד החלומות ריחפתי באוויר-פצצה של הרגשה! טוב, אני צריכה ללכת להעיר את חברה שלי- אנחנו יוצאות,נפגשים עם החבר´ה... אז נפגש מחר! ביי!!!

shikma r

New member
את עדיין לא הבנת שאני חיית לילה?

כמעט כל ההודעות שלי בלילה... ואנחנו יוצאים כל לילה בשעה 3 ונהנים!!!!

למעלה