אנשים...אני משועממת רצח!

אנשים...אני משועממת רצח!

מה אני יכולה לעשות...???? אני מקשיבה ל-for you בלי הפסקה כשאין שום אתר לא ביקרתי בו, ובפורמים של הייד פארק ותפוז לא נכתבת הודעה שאפשר להגיב עלייה..... תעזרו לי אני מתה משעמום!!!!

crazy4tc

New member
איך אפשר ללכת לישון באמצע היום???

משהו שאני בחיים לא אצליח לעשות... אני בעד טלויזיה!!! אני לא יודעת איך הייתי שורדת בלי המכשיר הזה!!
בכל מקרה חשבתי על שרשור... שרשור פאדיחות!!
כל אחד מוזמן לכתוב על הפאדיחה של החיים שלו!!
טוב זה לא נושא שאוהבים להגיב עליו אבל תעשו מאמץ בשביל להחיות את הפורום!!! ואם לא תמיד אפשר לספר פאדיחה של חבר במקום...

ט ל i i ש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח חברה שלי ואני תמיד שאנחנו רואות מישהו נופל אז אנחנו אומרות תזהר לא ליפול אז ראינו אחת שנפלה וחברה שלי תפסההה צחוקקקקקקקקקק ואני אמרתי שזה לא יפה כי מסכנהה נו אתם יודעים לפעמים יש בי חמלה... אז היא אמרה לה כזההה ואני אומרת לה יא מטומטמת בסוף את תפלי והיא כזה נראהלך אני חכמה ויפה מידי ופוף נפלה במדרגות ושמה גילגוללל מוווווול כל השכבההההה.......... חחחחחחחחח זה היה מצחיקקקקק

crazy4tc

New member
חחחחחחחחח

גם אני אוהבת להגיד את זה לאנשים... אני כרגע מנסה להזכר בפדיחה הכי גדולה שלי... אני יודעת שהיתה אחת כזאת אבל אני לא מצליחה להזכר בה... נראה לי שזאת מין תגובה נפשית... אתם יודעים כמו ששוכחים טראומות ואז זה בא לך בפלשבקים...
בכל מקרה פדיחה של חברה שלי זה כשהיא לקחה מטאטא והתחילה לשיר ג'אסט לייק א פיל של פינק כולל תנועות ועינטוזים ואז היא הסתובבה ומצאה את המורה להיסטוריה עומד מאחוריה.... אוי איך שאנחנו נשפכנו!!!!

טוב.....

קודם כל גם אני לא יכולה לישון באמצע היום, והייתי בטלוויזיה! אבל אתם יודעים, יש בה 100 ערוצים אבל אין בערוצים שום דבר שאני אוהבת, חוץ מכל הסוגים האם טי וי, וערוצי הסרטים!, והקומדיות, ודוסון קריק, ובוורלי הילס, והמורדים..... זהו.... והפאדיחה שלי היא ככה.... ת'אמת עכשיו לא עולה לי בראש פאדיחה מתאימה, כי היו לי הרבה! אבל קטנות כאלו, לא גדולות!

למעלה