אנשים!!!! אני מתגעגעת
אליכם

ארינה

New member
אנשים!!!! אני מתגעגעת ../images/Emo7.gif אליכם

בקושי הספקתי להיכנס לכאן היום או בכלל בימים האחרונים כי אני עסוקה חבל על הזמן. למי שלא יודע אני מנהלת עוד פורום (טארוט) וזה גם מצריך המון זמן כי אני שם על שאלות שאני בודקת בקלפים. מה שכן נראה לי שאני אשכפל את עצמי כמו את הכבשה דולי לא
אני בלחץ אטומי של זמן
וזה קשה אבל מתגברים. בכל אופן תדעו שאני תמיד אבל תמיד קוראת את ההודעות שלכם גם אם אני לא מגיבה לכולן.
ברוכים הבאים לכל החדשים והחדשות המקסימים והמקסימות שלנו מקווה שיהיה לכם כאן כיף כמו שלי כיף ואני מקווה שגם לאחרים. תמיד אפשר לפנות אליי בכל צרה אם בפורום ואם במייל אני עונה לכולם בלי יוצא מן הכלל. אוהבת אתכם מאד ושולחת לכם 1000
ו-1000
וכמובן גם את הסמיילי האהוב עליי 1000
ביי ארינה

rutti

New member
היי ארינה.

פתאום קלטתי שלא יצא לנו לדבר אף פעם. אז אני יעשה לך הכרות קצרה. שמי רותי( למרות שאני בתהליכי שינוי שם
) בת 19. רק רציתי להגיד שיש לך אחלה פורום ועושה רושם שאת בחורה מקסימה. אז שיהיה לך יום נפלא וכמובן, בהצלחה בדיאטה.

ארינה

New member
היי רותי

נכון שלא ממש יצא לנו לדבר אבל אני יודעת שאת כאן ואני קוראת את כל ההודעות שלך ושל כולם. שיהיה גם לך בהצלחה ואנחנו בהחלט נלחמים להצליח בכל יום. כל יום אצלנו זה מלחמה חדשה שאנחנו חייבים לנצח. בהצלחה לנו!!!

mikloi

New member
אנחנו אוהבים אותך!!! ../images/Emo23.gif

אפילו שאין לך זמן, וזה בסדר ואנחנו מבינות. מה שכן, אנחנו מתגעגעות.... אז הנה אליך בחזרה: מיליון
ומיליון
מיליון
ואפילו מיליון

ארינה

New member
קודם כל תודה שאתן ואתם מבינים אותי

וכמובן תודה על החיבוקים והנשיקות וזה הדדי. מקווה שיהיה לי יותר זמן בקרוב אוהבת ארינה

למעלה