אנשים אני מתחיל הודעה תגיבו עליה

king kazabubu

New member
אנשים אני מתחיל הודעה תגיבו עליה

שאלה רצינית הגענו למצב שכל יום יש פיגוע... זה מגיע למצב שאפילו לבית שלך יכולים להיגע כולירות ערבים. מה אתם חושבים שכבר נשאר לעשות? היום זה היה ביישוב אלון מורה מחר זה יהיה אצל אבא שלי בגינות שומרון ומחר זה עוד יהיה בחולון עצמה... מה אפשר לעשות?????? KING KAZABUBU

ממש אין לי מושג

אני לא רואה סוף לסיוט הזה
ואני ממש מפחדת מהיום שהמחבלים יגיעו לחולון

katykr

New member
כן, ממי שלי.....זה באמת נורא

וכל פעם שאתה נוסע לאבא שלך אני מתה מפחד...במיוחד בזמן האחרון.. וכבר בקושי מרשים לי ללכת לקניון אוטובוסים כבר מזמן מחוץ לגבול וגם סוקולוב לא ממש בגבולות המותר. זה נורא.... אין כבר לאן לצאת בימי שישי , כי אסור לצאת מהעיר ופה אין ממש אטרקציות... אבל אולי עדיף ככה...לפחות נשאר בחיים..

תשובה ../images/Emo32.gif

אני בעד היפרדות העמים. שני העמים לא יכולים לחיות כאן יחד. היפרדות העמים על נהר הירדן יביא שלום ובטחון. הם- שם(מעבר הירדן המזרחי!) אנחנו-כאן! (בארץ-ישראל!) ושלום על ישראל. רק הטרנספר יביא שלום! אבל - זהו פורום שעוסק בענייני חולון ואזור. זהו לא פורום פוליטי ולכן אבקש לסיים כאן את השירשור. הרוצים לעסוק בנושאים אלה, יעברו לפורומים הפוליטיים. שלך, תומר

king kazabubu

New member
תומר, אחי החולוני...

העניין הזה עם הערבים כבר מזמן לא רק עניין פוליטי... זה היה עניין פוליטי אם הם היו מנסים לפגוע בחיילים ובצבא שזה גוף פוליטי... ברגע שהם כבר פוגעים בכל מה שזז ונושם זה לא עניין פוליטי. ואני חושב שכדאי אם אנשים יורידו קצת מהעצבים שלהם פה... בפורומים פוליטים איש לא מקשיב... אני לא אומר בואו נתחיל להגות רעיונות של השמדה לאומית אבל אם כל אחד יגיד מה הוא חושב לא יקרה כלום זה הכל... בתודה רבה רבה KING KAZABUBU

למעלה