אנשים, אני צריך עזרה

אנשים, אני צריך עזרה ../images/Emo3.gif

באחת משיחות הסלון, אחי וארוסתו העלו את נושא ה-DJ ומגוון השירים שהוא ישמיע בחתונה המתקרבת שלהם. מיד הרמתי את ראשי אליו ואמרתי "אני רוצה שהוא ישים שיר של היהודים
"
(הייתי בלי משקפי שמש, זה היה בסלון). הוא התחיל להגיד לי שבאמת יש גרסת דאנס של...ומיד קטעתי אותו בסלידה "לא. אני רוצה שיר אמיתי של היהודים
"
(שוב, בלי משקפי שמש). אז הוא אמר שאין בעיה ושאני רק צריך להגיד איזה שיר. אז קשה לי להחליט...אני רוצה שיר שיקפיץ ולא אחד שיצא כסינגל...אחד שרק מעריצים אמייתים של הלהקה יזהו מהתו הראשון ויחגגו בטירוף (מצידי להישאר שם לבד על הרחבה
). הצעות יתקבלו בברכה

נשמת

New member
וואי זה נורא קשה

כי אין שיר שהוא ממש מתאים... אולי לעולם מצידי? וואו. אני רוצה אותו בחתונה שליייייייייייייייייייייייייי

אמממ יש כמה אופציות...

1. "תעזור לי" אבל אני לא יודעת כמה חינוכי זה יהיה...בטח יהיו ילדים בחתונה לא נראה לי שיהיה נחמד שהם יבואו הביתה וישאלו את אמא "מזה עשית לי לגנוח ולגמור בסוף?!" 2. "כל הסיפור" - באמת לדעתי האופציה הכי טובה. 3. "ליפול" 4. "You've Got To Believe Me" 5. "עכשיו את" 6. "גניבה" - למרות שהוא מוכר. ויש שירים מקפיצים, אבל אמרת שאתה לא רוצה משהו מוכר...אז לא רשמתי אותם למעלה... ג'קי, אלה, תשחק אותה, עוד ארון אחד ועוד... לא משנה איזה שיר תבחר..תחשוב על הליריקס ואם זה יפחיד את האורחים שלך...תעשה שיקוליים בהתאם. בהצלחה ומזל טוב..

למעלה