אנשים! אני צריך עזרה!

shualpower

New member
אנשים! אני צריך עזרה! ../images/Emo4.gif

אחותי מתחתנת עוד מעט.. הבעיה היא שאנחנו משפחה דתית (לא חרדים) בעקרון (רק אני ואחותי שמתחתנת לא) ובחתונה יהיו ריקודים... ומה לעשות שבאתי מבית דתי אז אין לי את תרבות המועדונים.. ולא בא לי לשבת בחתונה בצד.. למישהו יש עצות בשבילי..? אני צריך ללמוד לרקוד במועדונים.. אני יוצא עכשיו לטיול עם הכלב, אני רוצה תגובות כשאני חוזר .. תודה מראש

צא פעם אחת פעמיים לאיזה מועדון

ותכנס לזה ככה לומדים תאמין לי ככה אני למדתי (אה וגם המראה עזרה לי ואם טי וי גם קצת) ולפני כמה זמן יצאתי לאיזה מועדון שווה והתפדחתי אמרתי וואי אני לא יודעת לרקוד והתחלתי לרקוד בסוף מצאתי את עצמי על הבמה המרכזית (חחח אופסססססי) ומשום מה אנשים אהבו את איך שרקדתי מה שהמראה הזאת עושה... פשוט תסתכל על אחרים ותלמד ככה זה הכי טוב - זה בא מניסיון כמו נשיקות וכאלה! הכל מניסיון

חשטפית

New member
צא לאיזה מועדון או משהו

תראה מה הולך היום. בעקרון תלך טבעי עם מה שיוצא אבל לא להשתולל מדי שלא תמצא את עצמך פתאום באיזה אמצע מעגל וכולם מסתכלים עליך בהלם. לך תדע בסוף עוד תצא רקדן מלידה! בהצלחה ומזל"ט!:)

shualpower

New member
הייתי במועדון פעם פעמיים...

ונכנסתי לזה... העניין הוש שהרגשתי שאני חוזר על עצמי..

../images/Emo62.gif

כשאתה שומע מוסיקה אז הגוף שלך מתחיל לזרום באיזה שהוא שלב לזוז.. כי מין הסתם אתה רוצה לרקוד אבל אתה חושב שאתה לא יודע! אין בן אדם שלא יודע לרקוד! כל אחד זז איך שהוא יודע לפי הקצב של המוסיקה.. תשמע לי ,תזרום עם המוסיקה ותראה איך תתחיל לרקוד,תרקוד איך שאתה ותשים פס אחד גדול על אנשים אחרים! זה מה שאני למדתי בחיים!

אז תחזור על אחרים איזה שטויות..

אתה סתם מתבייש אתה לא בשל לריקודים וואי בא לי לצאת לתל אביב ואין מי שיבוא איתי עד שמארגנים לי כניסות חינם בלאגנים אני צריכה לסוע לבד

לא לא לא לא אין מצב למדתי לקח -

לא מלדמים אחרים לומדים לבד אבל אתה מוזמן לבוא אליי הביתה לשיעור פרטי (אבל יהיה מי שלא יאהב את זה)

shualpower

New member
כל אחד...

והסטנדרטים שלו לבגידה... אם זה בגידה בעינייך אז סבבה.. חוצמזה הרבה בנות כתבו פה שהן אוהבות סייבר אז אל תנסי להוציא את זה בתור משהו שמתאים לגיל 13..

אממ אוקיי לא התכוונתי להכליל ולא

הכללתי פשוט אמרתי שבשבילי זה עשה את זה בגיל 13 וזה כבר לא בשבילי חבל שלא הבנת את זה ואמרת שאני מכלילה

talking heads

New member
שאלה לי אלייך....

מה עושה לך את זה בסייבר? כאילו ניסיתי פעם אחת.... ולא יודע... הרגשתי מפגר...

דבר אחד לא הבנתי

איך זה קשור לפורום סקס לנוער בדיוק??? בכל מקרה,צא למועדונים עם חברים או שסתם תתחיל לרוקד עם עצמך תלמד איכשהו

לילד ישב משהו על ה../images/Emo23.gifאז...

הוא הוציא את זה. לא צריך לדבר רק על זיונים ועל אוננות..! תסכימי איתי?

למעלה