אנשים! אני צריך עזרה........

אנשים! אני צריך עזרה........

אנשים! אמא שלי מעצבנת אותי בטירוף!!! אני למדתי בשלוש שנים האחרונות בבית ספר שלי , ובשנה הראשונה , שמו אותי בכיתת אמצעית....... בשנה השנייה שמו אותי בכיתת הכוון בגלל שלא הצלחתי בכיתה בשנה שעברה , ובשנה השלישית שזה עכשיו , שמו אותי בכיתה של 4 תלמידים שהפסיקו את הלימודים שלנו לפני שבוע בגלל שכולם מזלזלים , ואמא שלי רוצה שאני יכנס ללימודים עכשיו...אני סך הכל רוצה להשלים את ה-12 שנות לימוד שלי , ולהשלים את הבגרות שלי בזמן צבא או אחרי הצבא........ אמא שלי , רוצה שאני ישלים את הבגרות שלי , עכשיו! אחרי שעוד חודשיים וחצי השכבה שלי מסיימת את הלימודים.... ושעוד 7 חודשים אני מיתגייס לצבא...... היא רוצה שאני ישלים את הלימודים עכשיו , ולהשלים את הבגרויות , תוך 7 חודשים עד הצבא...... היא מתחילה לעצבן אותי , והיא אומרת לי שהיא רוצה שאני יעשה בגרות מלאה תוך 7 חודשים , ואני יודע שאני לא מסוגל לזה! היא רוצה לבטל לי מיום ראשון את ההתנדבות שבו אני מתנדב , במקום הזה , שבו אני מתנדב , תאמינו לי , אני שם רק בגלל שאני בורח מהבית , בגלל שאמא שלי מעצבנת אותי כל פעם..... ואני ואמא שלי לא מסתדרים. היו איזה כמה פעמיים שאני התכוונתי להתאבד , אבל אני לא מצליח , ואני לא חושב על זה , אבל הנה שוב פעם , אני חושב על זה , רק בגלל אמא שלי! היא לא מבינה אתה זה , שאני לא יכול להשלים תוך 7 חודשים בגרות מלאה שזאת אומרת 21 יחידות לימוד , והיא רוצה שגם יהיה לי 12 שנות לימוד ובגרות מלאה.... היא רוצה גם לבטל לי את האינטרנט , בגלל זה אני צריך שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר , והיא פשוט רוצה לתקוע אותי בבית עד שאני ישלים את הבגרות שלי המלאה........ אני מנסה להסביר לה , שאני יכול כרגע להשלים את ה-12 שנות לימוד , כי את זה אי אפשר להשלים בחיים ואחר כך בצבא או אחרי הצבא , להשלים את הבגרויות שנשארו לי , אם זה יהיה בצבא , אז אני משלים אותם בחינם , והיא רוצה שאני תוך 7 חודשים ישלים את הבגרויות ויממן את עצמי..........ואני לא יכול!!! אני כבר חושב על לברוח מהבית , לא יודע מה לעשות איתה........ מספיק היה לי בעיות איתה בבית , היא עלתה למשפט רק בגללי ובגלל אח שלי , שהתלוננו שהיא מכה אותנו , עכשיו היא לא מכה אותנו , אבל היא עושה לי הכל דווקא!!! חברה , תעזרו לי בבקשה , אני חייב עזרה!!!!!

libi4

New member
בעיה אבל בכלל לא רצינית../images/Emo185.gif

חמוד, תירגע ותסביר לאמא שגם אם היא תשלח אותך למנזר או תשאיר אותך בבית אתה לא מסוגל להוציא תעודת בגרות בזמן כה קצר. תסביר שהראש שלך לא בנוי עכשיו ללחץ הזה והיא גורמת לך למחשבות אובדניות. תסביר לה שאתה יותר דואג לעתידך מאשר היא ומה שיהיה זו תהיה כבר בעיה שלך. אני מציעה לך... לא להילחץ... לא לחשוב על התאבדות או בריחה כי שניהם זו סוג מטופש של בריחה...תהיה גבר,תתמודד,תבטיח לה שתעשה את המקסימום עד סופהשנה.. תתגייס בכיף... ואז בעזרת הצבא תשלים מה שצריך... בהצלחה!!!

libi4

New member
בודאי...../images/Emo12.gif

רק תגיד לי איך אני יכולה יותר לעזור?

a s t r o

New member
תמצא חבר

תישן אצלו שלושה ימים ותשאיר פתק לאמא שלך אם זה שאתה חשבת על התאבדויות בגלל הלחץ הזה זה יסביר לה מה היא עשתה

שריי1

New member
שלום לך

ישנן כמה אפשרויות שתוכל להעזר בהן... אחת מהן היא למשל הכתובת הבאה: סה"ר- סיוע והקשבה ברשת תוכל לשוחח על מה שכואב ומפריע וביחד לחשוב על מה יכול לעשות לך הכי טוב. תוכל למצוא קישורים למקומות כמו-הפוך על הפוך וכו... ובכל מקרה יש הרבה מאוד מה לעשות לפני שמחליטים לעשות מעשה שאין ממנו דרך חזרה. בהצלחה לך

facundo te amo

New member
לא סהר!

סהר רק יותר ידכאו אותך.. מניסיון... אני באה מספרת להם בעיה והם אומרים "אני מבינה כמה את מדוכאת.... כמה את מרגישה רע זה בטח נורא להררגיש אומללות שכזאת!" ככה הם משמ מדכאים לא מומלץ!

למעלה