אנשים.. אני צריכה את העזרה שלכם..

אנשים.. אני צריכה את העזרה שלכם..

אני תלמידה במגמת מדעי החברה, ואני עורכת מחקר בנושא עמדות בני נוער ביחס לשאלת הסרבנות לשרת בשטחים. אני צריכה שתענו לי על השאלון קצר (בערך..) פשוט תכתבו ליד כל משפט את מידת ההסכמה שלכם לגביו כאשר: 5. מסכים מאוד 4. מסכים 3. לא בטוח 2. לא מסכים 1. מתנגד לחלוטין. אני ממש אודה לכם עם תעזרו לי כי הציון שלי תלוי בזה דקלה בחר את התשובה הנכונה: אני גר ב:איזור יש"ע(מעבר לקו הירוק)/. במרכז הארץ 1.אני אשרת בשטחים במידה ויציבו אותי שם. 2.אני חושב שפעולות צה"ל בשטחים חיוניות לביטחון המדינה 3.אני חושב שהפעולות בשטחים הן בלתי הומאניות 4.פעולות צה"ל בשטחים הם הפיתרון היחיד למלחמה בטרור 5.פעולות צה"ל בשטחים גורמות לשחיתות מוסרית 6.ככל שנהיה יותר בשטחים יהיו יותר פיגועים 7.הפעולות בשטחים פוגעות ביחסים הבין-לאומיים של מדינת ישראל 8.אני מעריך חיילים שמשרתים בשטחים 9.אני שונא סרבנים 10.אני מוכן לקחת חלק בפעילות לסיכול ממוקד 11.אני לא מתחבר עם סרבנים 12.אני חתמתי/מוכן לחתום על מכתב השמיניסטים 13.אני מזדהה עם מצוקות הפלסטינאים בשטחים 14. אני אסרב לפקודה שתוביל לפגיעה בחפים מפשע 15. אני מעריך אנשים שמסרבים לשרת 16.אני משתתף בהפגנות בעד יציאת צה"ל מהשטחים 17.אני לוקח חלק פעיל בפעולות למען יציאת צה"ל מהשטחים 18.אני חושב שאסור לסרב לפקודה בצה"ל גם אם אני מתנגד לה

E l i z a b e t

New member
תשובתי

אני גרה בצפון 1. מסכימה מאוד 2. מסכימה מאוד 3. מתנגדת לחלוטין 4. מסכימה מאוד 5. מתנגדת לחלוטין 6. מתנגדת לחלוטין 7. לא מסכימה 8. מסכימה מאוד 9. מסכימה ( זו לא שנאה, זה חוסר הערכה שלי כלפיהם) 10. מסכימה מאוד 11. מסכימה מאוד 12. מתנגדת לחלוטין 13. מתגנדת לחלוטין 14. לא מסכימה ( צה"ל לא נותן פקודות שיפגעו מראש בחפים מפשע, חפים מפשע יכולים להיות במקום בצורה בלתי צפויה) 15. מתנגדת לחלוטין 16. מתנגדת לחלוטין 17. מתנגדת לחלוטין 18. מסכימה מאוד בהצלחה!

E l i z a b e t

New member
בבקשה

יש לציין כי לפני שנה וחצי בערך נוער הליכוד אסף חתימות משמיניסטים שרוצים להתגייס. במטרה להראות לראש הממשלה כי אלה פני הנוער הישראלי האמיתי. אספנו המון חתימות והעברנו אותם לראש הממשלה. ( אספנו יותר מהסרבנים).

בבקשה ובהצלחה

גרה בצפת (גליל עליון) 1.אני אשרת בשטחים במידה ויציבו אותי שם- 5 2.אני חושב שפעולות צה"ל בשטחים חיוניות לביטחון המדינה 2 3.אני חושב שהפעולות בשטחים הן בלתי הומאניות 2 4.פעולות צה"ל בשטחים הם הפיתרון היחיד למלחמה בטרור 1 5.פעולות צה"ל בשטחים גורמות לשחיתות מוסרית 3 6.ככל שנהיה יותר בשטחים יהיו יותר פיגועים 4 7.הפעולות בשטחים פוגעות ביחסים הבין-לאומיים של מדינת ישראל 5 8.אני מעריך חיילים שמשרתים בשטחים 5 9.אני שונא סרבנים 1 10.אני מוכן לקחת חלק בפעילות לסיכול ממוקד 5 11.אני לא מתחבר עם סרבנים 2 12.אני חתמתי/מוכן לחתום על מכתב השמיניסטים 1 13.אני מזדהה עם מצוקות הפלסטינאים בשטחים 3 14. אני אסרב לפקודה שתוביל לפגיעה בחפים מפשע 3 15. אני מעריך אנשים שמסרבים לשרת 4 16.אני משתתף בהפגנות בעד יציאת צה"ל מהשטחים 5 17.אני לוקח חלק פעיל בפעולות למען יציאת צה"ל מהשטחים 5 18.אני חושב שאסור לסרב לפקודה בצה"ל גם אם אני מתנגד לה 4

NaZaReTh ViRuS

New member
======>

אני גר בנצרת עילית. 1.מסכים מאוד 2.מסכים מאוד 3.לא מסכים 4.מסכים מאוד 5.מתנגד לחלוטין 6.מתנגד לחלוטין 7.לא מסכים 8.מסכים מאוד 9.מסכים מאוד 10.מסכים 11.מסכים 12.מתנגד לחלוטין 13.לא מסכים 14.לא מסכים 15.מתנגד לחלוטין 16.מתנגד לחלוטין 17.מתנגד לחלוטין 18.מסכים מאוד

תודה לכל מי שענה על השאלון ../images/Emo140.gif

עזרתם!

תשובה על השאלון

1.אני אשרת בשטחים במידה ויציבו אותי שם. -מסכים מאוד 2.אני חושב שפעולות צה"ל בשטחים חיוניות לביטחון המדינה -מסכים מאוד 3.אני חושב שהפעולות בשטחים הן בלתי הומאניות -מתנגד לחלוטין 4.פעולות צה"ל בשטחים הם הפיתרון היחיד למלחמה בטרור -מסכים 5.פעולות צה"ל בשטחים גורמות לשחיתות מוסרית -מתנגד לחלוטין 6.ככל שנהיה יותר בשטחים יהיו יותר פיגועים -מתנגד לחלוטין 7.הפעולות בשטחים פוגעות ביחסים הבין-לאומיים של מדינת ישראל -מתנגד לחלוטין 8.אני מעריך חיילים שמשרתים בשטחים -מסכים מאוד 9.אני שונא סרבנים -מסכים מאוד 10.אני מוכן לקחת חלק בפעילות לסיכול ממוקד -מסכים מאוד 11.אני לא מתחבר עם סרבנים -מסכים מאוד 12.אני חתמתי/מוכן לחתום על מכתב השמיניסטים -מתנגד לחלוטין 13.אני מזדהה עם מצוקות הפלסטינאים בשטחים -מתנגד לחלוטין 14. אני אסרב לפקודה שתוביל לפגיעה בחפים מפשע -מסכים 15. אני מעריך אנשים שמסרבים לשרת -מתנגד לחלוטין 16.אני משתתף בהפגנות בעד יציאת צה"ל מהשטחים -מתנגד לחלוטין 17.אני לוקח חלק פעיל בפעולות למען יציאת צה"ל מהשטחים -מתנגד לחלוטין 18.אני חושב שאסור לסרב לפקודה בצה"ל גם אם אני מתנגד לה -מסכים אני תושב מרכז הארץ

למעלה