אנשים אני צריכה את עזרתכם..

נועה1984

New member
אנשים אני צריכה את עזרתכם..

דרך אגב פעם ראשונה שלי פה ואחלה פורום.. אני מחפשת קשר רציני כבר הרבה זמן, ואולי זה ישמע קלישאה אבל כבר ממש נמאס לי ממשחקים ומגברים שמחפשים סטוצים ואני באמת סיימתי עם זה כבר, אני מחפשת ג-ב-ר לא ילד. אוקיי יצאתי עם מישהו לפני כמה ימים, ישבנו בפאב הכל טוב ויפה... אבל אההממ.. הוא ביישן מידי לטעמי.. למשל, כל הערב הוא בקושי יזם אישזהו מגע (אפילו לתת ידיים) ואני חושבת שברוב הערב אני זאת שדיברתי.. וה מפריע לי. כי אני מחפשת מישהו שאני אוכל לזרום איתו, לדבר שיחות עמוקות.. לא רק "היי מה נשמע איך עבר היום". עכשיו הבעיה היא, שבגלל שאני שונאת לפגוע אני נוטה להשלות...אז אמרתי לו שמאוווד נהנתי. הוא התקשר אליי ועכשיו הוא הציע שאני אבוא אליו. אבל נראה לי שזה יהיה מביך ומשעמם. אוף.. מה עושים?...עד שמצאתי גברבר חמוד שלא מחפש רק להשכיב, אני מרגישה שחסר לי משהו, הוא לא סוחף אותי.. מישהי מכירה את המצב הזה?.......

bulb

New member
את צריכה גבר בן 50

יקירתי ,בלי להעליב ,את קשקשנית לא קטנה - מדברת בקלישאות ("מישהו לזרום איתו"?!? הירקון זורם ,לא אנשים) ,מצד אחד מחפשת אחד שלא יסתער עליך ומצד שני מתאכזבת שהוא לא יוצר מגע. אחרי שתחליטי מה את רוצה ,את מוזמנת לחזור (מצטער ,לא שומרים מקום - גשי לסוף התור). שני הפזוס לערב זה.

אלמרה

New member
שאני אבין: גבר בן 50 נחשב כעונש?

אוווו אילו היתה פוגשת גבר בן 50 היא כבר הייתה זורמת...

אלמרה

New member
חחח לא התכוונתי להציע את עצמי...

ואני מזמן לא עושה טובות... או בתשלום או להנאה...

זה משעשע אותי כל פעם מחדש...

שלום נועה - אני מניח שה- 1984 מרמז על שנת היצור ולאו דווקא על הספר האהוב עלייך... לכן אני מאמין שבחישוב זריז את נמצאת בחורף ה- 22 לחייך. אני אנסה לענות ברצינות : כמה זה הרבה זמן ? שנה ? שנתיים ? חמש ? את מבינה שקשר הוא לא משהו שקונים באיקאה ושוברים את הראש חצי שעה על תרגום משבדית איך להרכיב כיסא ? מותק - את מחפשת מישהו שיתאים למשבצת הזאת "בן-זוג" יש לך תמונה מושלמת בראש ולכן את קצת מתעלמת מכל מה שאינו מתאים לתמונה הזאת - כלומר לא באמת מוצאת את מי שמתאים לך ויכול להיות שנמצא מתחת לאף. זה אולי ישמע קלישאה - אבל את צעירה, צעירה מאוד אפילו - תני לעצמך להכיר אנשים, אולי אפילו ביישנים, אולי כאלה שלא מתנפלים עלייך ואולי כאלה שכן - זה בדיוק הזמן לנסות אנשים שונים. ולגבי הבחור - יצאת איתו פעם אחת ? זהו ? כבר החלטת מה מי מו ? לא מתאים לתמונה כל כך הא ? אולי הוא זה שרוצה לפתח משהו רציני יותר ? אולי הוא פוחד שאם הוא יצור מגע את תברחי ? אולי הוא מכבד אותך כבן אדם ? לא ציינת אם היו לך שיחות מעניינות איתו. למרות שאת יזמת אותן - אמרת רק שהוא לא יזם מגע... אני אומר - זרקי אותו לכל הרוחות !! איפה ישמע דבר כזה ? בחור שלא נוגע... בחור שלא מנסה לשלוח ידיים אלא רק יושב ומדבר... מותק - הוא בטח הומו. סביר להניח שהוא הזמין אותך אליו כדי לראות "פיק-אפ" או משהו... כנסי מייד ל : www.realman4me.com ומצאי את מבוקשך. בהצלחה

נועה1984

New member
חחחחחחחחח

כתבת את ההודעה הזאת על כדורים כחולים? בקיצור היה משעשע. ותודה. אני אקח לתשומת ליביץ

יש גם כאלה כחולים ?

את אלה עוד לא ניסיתי..... תשמעי - אם את מכירה אותו כבר תקופה מסויימת וזה לא הולך - אז זה לא הולך.. כוונתי היתה - אל תפלי לבור הזה של "צורך" - כלומר אין באמת צורך - יש רצון שנותן את הרגשת הצורך... בסופו של דבר את תמצאי את אותו ג-ב-ר שאת מחפשת, הנקודה היא שאולי את לא צריכה לחפש - כי אז בדרך כלל - לא מוצאים כלום... תעשי את מה שטוב לך ושמחתי להעלות חיוך
גם אני לקחתי את זה לתשומת ליביץ.

magenta73

New member
קודם כל ברוכה הבאה...

עכשיו... איך מפגישה אחת את יכולה לדעת על אדם כ"כ הרבה? וכבר להחליט שזה לא זה? איך את יכולה לצפות לשיחות מעניינות וקולחות? ו... עמוקות? זה לוקח זמן. זמן והיכרות.

נועה1984

New member
אז ככה:

זו לא פגישה אחת, כי אני מכירה אותו כבר די הרבה זמן משיחות בטלפון. והוא משעמם אותי. וכשנפגשנו ויצאנו מהפאב היה קור מטורף בחוץ ואמרתי לו "אני קופאת" כולי רועדת.. באמת..הבן אדם לא קלט רמז בכלל. ואני נראת טוב אז לכל הציניים זה לא העניין חחח.. בקיצור. אני מתלבטת. אני אתן לו צ'אנס אבל חבל שהוא לא משוחרר יותר. זה הורס. השיחה שלנו בטלפון "מה המצב? מה קורה? בסדר מה איתך? איך היה בעבודה?" זהו..אני אפילו לא צוחקת כשאני איתו.

Vdrums

New member
טלפון זה לא מדד!!!

יש אנשים, למשל אנוכי, שלא אוהבים לדבר בטלפון, בשבילי זה מכשיר להעברת מידע חיוני. אני פשוט לא תיקשורתי בטלפון ושאני עם אנשים זה אחרת לגמרי. אם הוא היה משעמם בפאב (וגם לא תרם לחימום בחוץ) אז כמו שאמרה הכחולה הראשונה, NEXT COME BACK ONE YEAR!!!!

נימשון

New member
לא ממש נשמע שאת מנסה לשנות

חביבתי, את מלאת טענות כרימון בכל הנוגע להתנהגות הבחור אך מהתאור שלך ניכר כי את מאוד פאסיבית ולמעט רמזים לא עושה שום דבר ממשי כדי לשנות. כשאנחנו רוצים שמשהו יקרה זו אחריות שלנו לקדם אותו ורמזים הם אחת ההמצאות הגועות ביותר של האנושות. את רוצה שיחבק אותך, שימי עליו יד וראי מה תהיה תגובתו. בדיוק כשם שאת לא בטוחה אם ירצה, איך יגיב וכו' כך גם מרגיש הבחור שמולך אז אל תמהרי לפסול לפני שאת מנסה לעמוד במקומו.

נועה1984

New member
בסוף אני זאת שחיבקתי אותו!!!!

נו מה לא הבנת..אני יזמתי הכל..ואתה יודע, זה לא הכי כיף..

נימשון

New member
קודם כל אני את ולא אתה..

מעבר לכך אני לא רואה שום בעיה עם ליזום, לי זה לא משנה את הכיף אבל מאחר ונראה מכל השירשור הזה כי כבר החלטת שאת לא ממש מעוניינת בו אז לא נראה לי שיש טעם לנסות שוב.

shaniza

New member
גם לדעתי

מכל מה שאת (נועה) אומרת ניתן להבין שזה לא ממש זה ולא היה את הקליק הראשוני אז למה לנסות בכח? כדי שעוד כמה זמן תגלי שהוא עדיין לא גורם לך לפרפרים בבטן אבל את איתו כי התרגלת אליו...?

נועה1984

New member
את צודקת..

לא היה קליק ראשוני אבל חברות שלי אמרו לי לתת לזה צ'אנס, בגלל זה התלבטתי... ועכשיו אחרי שהבעתי עניין (מתוך מטרה לא לפגוע בבן אדם) אני לא יודעת איך לסיים את זה יפה... (מה אני אמורה להגיד לו : תשמע זה לא זה? אז הוא יגיד לי שזה לא שאמרתי לו אחרי שנפגשו בפאב...!!!)

למעלה