אנשים אני צריכה עזרה:

אנשים אני צריכה עזרה:../images/Emo101.gif

איפה לדעתכם בית הקפה הכי הכי בחיפה? לאיפה הכי שווה לצאת ביום שישי בערב? ומי יורד מחר בבוקר לים, שיכול להגיד מה מזג האוויר למחר?

BoR|S

New member
המממ...

יש במרכז זיו, ברחוב שלום עליכם ליד בנק לאומי את קפה גלובס... ויש קרוב לשם ברחוב טרמפלדור את קפה שני... לצאת בשישי בערב... זה תלוי בגיל ובסוג המוזיקה/אטרקציות שאת מעדיפה... מחר בבוקר אני לומד כמו בכל שישי בבוקר... אבל דני רופ הבטיח שקע שרבי אם אני לא טועה...

vegi force 1980

New member
בוריס אני לא מסכים

בתתור מישהו שהיה יושב המון בגלובס ובקיוסקפה אלו שניי מקומות מגעילים!!! ושני נורא רועש וסגור בשישי בלילה.... אם כבר בית קפה אז המנדרין נחמד... ואם אפשר להמליץ על פאבים אז מקום לשבט או בית הבירה.... לגביי מזג אוויר.....לא הייתי סומך על החזאים... היום למשל ירד קצת גשם בנו"ש.....כשאמור להיות שרב....

BoR|S

New member
תגובה...

כנראה שאצלי זה נובע מחוסר ידיעה... אני הייתי רק בגלובס ובשני...
אני לא טיפוס של בתי קפה...

שמופיל´ה מה ניש?

אז ככה שאלת אתמול והלכתי היום והיה אחלה בים נכון? מקווה שהיית כי היה סבבה למרות שלא הייתה שמש אם רצית להשתזף... אז ככה בקשר לבתי קפה אולי זה סנובי ואולי לא אבל אין כמו ה-29. אם רוצה פאב מול הים בטח שמעת על השאלתיאלי...והרוקו ביץ´ גם מקום חביב. יש שם פסטיבל של הייניקן. חוץ מזה שמי שאמר בית הבירה לכלך כי המקום נהיה כבר על הפנים... וזוהי עירנו חיפה...הדלה במקומות אבל לפחות יש בה ים...אה ואם רוצה כרמליסיטים שמעשנים עלייך בלי הפסקה יש לך את הפרנדלי בכרמל. לאוהבי המסיבות הקיץ קרב ואיתו גם המסיבות "הפרטיות" ביערות הכרמל...כאלה שלא כולם יודעים עליהם כי יש שם מה שענתי ביקשה...יאללה בלאגן.פרטים בהמשך... ואגב ענתי אני בן גילך,בן 18.5 רק מה בטח שנה מתחתייך כי אני תקוע עכשיו עם הדבר הזה...נו איך קוראים לו...?,זהו נזכרתי מתכונות ובגרויות! יום טוב...

די, אתם לא מקוריים

אני בחיפה כבר 18 שנה אז אני מכירה את כל המקומות שדיברתם אליהם, חיפשתי משהו מקורי, שעוד לא שמעו עליו. ולגבי הים, הלכתי היום אבל לא היתה שמש אז סתם התבעסתי. תודה בכול אופן. שמופי

BoR|S

New member
אני בחיפה/נשר כבר עוד מעט 11 שנה...

ואני מנצל כל הזדמנות לצאת לאנשהו שלא בחיפה... (בעיקר תל אביב וכאלה)

Emc2

New member
עם כבר בתי קפה....

מה נסגר עם בית התה של ויסוצקי ליד תחנת הדלק פז במרכז הכרמל? סגרו פתחו סגרו.... לא ברור... רחוק לי לקפוץ לבדוק אז תעדכנו אותי כי זה היה מקום אחלה שהיה עושה מין נסיון לעשות FIVE O´CLOCK TEA TIME בגרסה הישראלית שלו. אומנם לא כמו באיזה מלון טוב בלונדון אבל אוכל טוב היה שם

למעלה