אנשים אני צריכה עזרה!!!

-efrat-

New member
אנשים אני צריכה עזרה!!!

יש לי תאומים בני 8 חודשים ושמתעוררים בלילה לפחות 4 פעמים וממש ממש לא בראש שלהם לקחת מוצץ. לא ממש מובן לי למה, ובגלל זה אי אפשר להשתיק אותם כל כך. אז השאלה שלי זה איך גורמים להם לקחת אותו?

אני לא הצלחתי לתת מוצץ אפילו

בגיל צעיר יותר. אולי צריך לחפש אלטרנטיבה להרגעה ? אני ממש מבינה אותך. זה מאד קשה להתעורר כל כך הרבה פעמים בלילה. כשנועה שלי הייתה מתעוררת או מתקשה להרדם, הייתי נותנת לה לשתות מעט מים חמימים (או מעט סימילאק אם הייתה אפשרות קלושה שהיא רעבה), אבל בדר``כ הבקבוק עם המים עשה את שלו (הייתה פעולת מציצה שהרגיעה). אפשר לנסות. מקסימום, לא הפסדת כלום... מאחלת לך לילות שקטים :cool:

ליפז

New member
אפשר לנסות בקבוק מים

היה לי בדיוק אותו דבר עם ביתי השנייה שהיום היא כמעט בת שנתיים, זה עובד אבל גורם לבעיות אחרות ולכן כדאי לחשוב טוב אם להתחיל עם זה. קודם כל יש הרבה רופאים שמאוד לא ממליצים לתת לילד לישון עם בקבוק מים כי זה עלול לגרום לבעיות אוזניים. דבר שני וזה מה שקורה אצלי זה שהילדה במהלך הלילה יכולה לגמור 3 בקבוקי מים תוך כדי שינה - עדיין לא התחלתי עם גמילה מטיטולים אבל אני יודעת שבלילה זה יהיה סיפור, לפעמים צריך להחליף לה פעמיים טיטול במשך הלילה כי אף טיטול לא עומד בכמויות הנוזלים שהיא מוציאה. עדיף למצוא מוצץ שהילד יוכל להחזיק בפה ורק אם אין שום ברירה אחרת והוא לא נרדם בשום אופן לנסות עם בקבוק מים. הכי חשוב לא לתת בקבוק עם נוזל ממותק אפילו לא תה תינוקות. בהצלחה

אמיר.

New member
:) ואללה צודקת

בני בן הארבע עדין מרטיב במיטה הוא נהג להרדם עם שלשה ארבעה בקבוקי מיץ מדולל (וזה רע כשלעצמו.. ב``ה אין לו בעיות שיניים כי הקפדנו לצחצח גם בבוקר ולהוציא ממנו את הבקבוק). אבל הגמילה - חבל``ז. עכישו גם בן השנתיים כנ``ל (רק האגיס עומד בכמות .. וגם זה לא תמיד)

odeia

New member
אןמנם אני לא יודעת איך הם ניזונים

אבל אולי כדאי לחשוב על בקבוק עם תחליף חלב (אני ממליצה על צמחי) ולהוסיף לזה קצת דייסת אורז. אצלנו עבד.

מכשפה

New member
ניסית סוגי מוצצים שונים, בגדלים

שונים? אצלי הבת הגדולה שלי לא לקחה מוצץ, ורק בגיל שנה וחצי נזכרה שגם היא רוצה! למזלה היא התאהבה במוצץ אנטומי שגורם פחות לעקמומיות בשיניים. לגבי השתייה-בהחלט יכול להיות שהם צמאים או רעבים, או סובלים מכאבי בטן, גזים, ורגע רגע- זה לא הגיל שיוצאות שיניים? נו , כן.! אז אם יוצאות שיניים, זה כואב להם למצוץ מוצץ, ואז את יכולה למרוח את הג`ל נגד הכאב, ו/או לתת אקמול נגד הכאבים. תתייעצי עם רופא. מקווה שיש לך טוב בקופת חולים. ועוד משהו-יש כאן אתר של טיפת חלב, נראה אם אצליח להעביר לך קישור, אולי הם יוכלו לעזור.בהצלחה! טיפת חלב

ליפז

New member
למכשפה, מעניין אותי לקבל פרטים על

ההרגל של מוצץ מגיל ``מבוגר``, האם זה עובד? אני ממש רוצה להפסיק לביתי את ההרגל של בקבוק בלילה כי זה נהיה כמויות מוגזמות של שתיה תוך כדי שינה, היא מסוגלת לגמור 4-5 בקבוקי מים בלילה וחוץ מזה לפעמים הבקבוק נוזל ואז כל המיטה והבגדים שלה נרטבים בקיצור יש עם זה הרבה בעיות. ברור לי שלגמול ילדה בת שנה ושמונה חודשים זה אכזרי ולכן ניסיתי שוב מוצץ(מה שלא הלך כשהיתה ממש קטנה), הפעם היא נדלקה על העיניין כנראה גם בגלל שאחותה (שנתיים+8 חוד`) מכורה למוצצים-אחד בפה ואחד בכל יד. האם יש לך טיפים לתת לי כדי להעביר את ההרגל הזמני לקבוע? האם זה בכלל אפשרי? תודה

מכשפה

New member
האמת ליפז, אני לא זוכרת, זה היה

מזמן, היום היא כבר בת 14!!, אני רק יודעת שהיא רצתה את המוצץ, ולא הייתה שום בעייה וגם לגמול אותה הלך ביום, לא זוכרת מה קרה, אבל נדמה לי שהוא פשוט הלך לאיבוד.אז אם בתך שמחה למוצץ, תן לה אותו. לגבי תחליף לשתייה- לא יודעת מה לומר. מה אם היא באמת צמאה, או רעבה? אצלינו המוצץ לא בא במקום הבקבוק, ואני כן זוכרת שהיינו משאירים לה בקבוק עם ידית מסביבו והיינו תולים אותו על המיטה, וכשהיא הייתה מתעוררת היא הייתה לבד לוקחת ושותה, מבלי להעיר אותנו, כך לימדנו אותה. גם לנו אמרו שזה לא טוב בגלל האוזניים, אז נדמה לי ששמנו לה משהו שיגביה קצת את הראש, אבל לא היו לה שום בעיות אזניים מיוחדות, וגם לא לבתי הקטנה שכל הזמן שותה במיטה. אז לא יודעת אם יש קשר או לא.

-efrat-

New member
אנחנו גילינו שיניים

מצאנו שתי שיניים אז קנינו משחה שממש ממש עוזרת זה דיי מרגיע אותם. בתור הורים דיי חדשים בעיניין אני חושבת שבחיים שלי לא שמעתי כל כך הרבה בכי בגלל שיניים

מכשפה

New member
אפרתי, מזל טוב! אז מגיעה לי תודה!

כי זה מה שכתבתי לך ממש שתי שורות למעלה, ראית? או שבמקרה גילית? מקווה שתעברו את תקופת השיניים בקלות, קחו הרבה אוויר ונשימה ארוכה, הצטיידו באקמול נרות ובאקמולי נוזלי. זו תקופה קשה, כואב נורא, מתעוררים בלילות מכאבים, רמת החיסון בגוף יורדת, מופיעה קיבה רכה או שלשולים, לפעמים גם חום, בקיצור- ששון ושמחה! בכל אופן - הרבה בהצלחה!

למה מוצץ!!

גם לנו יש תאומים רק קצת יותר גדולים היום עכשיו הם בני שנה ושלושה חודשים ואף פעם הם לא נגעו במוצץ עם הם בוכים בלילה הם מקבלים בקבוק עם תה או מים וזה משתיק אותם. יהיה בסדר עוד מעט תתחילו לישון(קצת)

אמיר.

New member
ראשית - מזל טובבבבבבבבב

הכל יעבור בסוף ואתם תשארו עם שני חמודים !!!! איזה כיף !!! רק אושר... ---------- הראשנוה שלנו נגמלה ממוצץ בגיל שלש בהוראתה של רופאת השינים (היא אמרה לילדה שזה לא בריא - וזה עזר). השני לא רצה מוצץ מלכתחילה. הבאים אחריו ניסו קצת והעיפו את זה. במקום זה הם שותים כמו גמל וזה אכן יצר בעית גמילה.

-efrat-

New member
חמודים חמודים אבל... יש עם זה בעיות

אני רק מקווה שיהיו להם הרגלי שינה נורמלים כי ביום הם נורא נורא פעילים וערניים ובלילה הם לא נותנים לישון ובקשר למוצצים, אני חושבת שיש לי בבית כל סוג של מוצץ שהוציאו לשוק וכלום ממש כלום לא מוצא חן בעינייהם, הם שותים בלילה, שהם קמים זה מרגיע אותם לזמן לא ממושך ואז עוד פעם מתחילים את הסיבוב מחדש והקטע שהם מתעוררים ביחד כי אחד מעיר את השני!!

אמיר.

New member
הממ (מפשיל שרוולים)...

אז ככה. לפני השינה צריך ליצור ביית אוירה רגועה, אחרת האדרנלין לא יתן להם לישון. כלומר: כיבוי אורות מקסימלי... סגירת תריסים ווילונות (כל זמן ששעון הקיץ המעצבן קיים). אין טלויזיה ורדיו.. קצת מוסיקה שקטה...הכל בשקט וברוגע.. זה הזמן לסיפור שקט... השקט ישאר עד חצי שעה אחרי שהם נוחרים. אוכלים ואחר כך אמבטיות... ולא . לא משחקים באמבטיה הרבה.. ולא .. לא אמבטיה יחד. בכלל .. אם אפשר לשלוח אותם לישון בנפרד - מה טוב.. כל יום ילד אחר בחדר אחר.. אחרי שנרדמים - מצרפים אותם... -------- עוד עיצה : מסע אלונקות. כלומר כל יום ב 1700 יורדים לגינה ומריצים אותם מסביב על כל המתקנים...להוציא להם את המיץ.. שם צועקים ומשתוללים.. אחר כך הם ישנו יותר טוב (וגם אנחנו לא ישאר לנו כח לשום דבר...) ןאם זה לא עוזר.... תנסו את השטיה של רעיתי תעשו מה שאתם רוצים... ממילא הקרב אבוד.. לפחות נשמור על שפיות... חההההההההההההה

מכשפה

New member
אמיר אתה נהדר! וגם כנראה אבא נפלא!

גם כותב יפה, גם מגיב ועוזר מנסיונך הרב, וגם נשמע שאתה מגדל נכון את הילדים שלך, כן ירבו! הלוואי עלי אבא כמוך!!

גדול מהחיים!!!

אתה ממש גדול אמיר אבל מה על הנייר הכל נראה טוב קל ופשוט בפועל זה חצי מלחמת עולם ובמיוחד עם תאומים שלכם אבא קרבי

מכשפה

New member
היי אפרת, נזכרתי שיש קבוצת דיון

באתר שנקרא גלים, בתוך סנונית, יש שם אנשי מקצוע נהדרים שנותנים תשובות לכל בעייה. את נכנסת, מחפשת בקבוצות הדיון- הורים לתאומים, ואז יכולה לכתוב להם כל שאלה והם יענו לך, מאד מומלץ!! מנסיון!! וכמובן שגם כאן, זה תוספת משלימה. בהצלחה. קבוצות דיון-הורים לתאומים

למעלה