אנשים אני רואה עכשיו בתוכנה של פול טילט....

kingyohai

New member
אנשים אני רואה עכשיו בתוכנה של פול טילט....

את durrr משחק נגד איזה אחד בשם isildor בבליינדים של 500 ו1000 והם משחקים ב6 שולחנות איך הם יכולים לשחק כל כך הרבה שולחנות?

shaywh

New member
בכיף, למרות שנראה שדורררר מתקשה קצת...

ניסיון שני או שלישי לשלוח הודעה

2המרפא

New member
הם ממש טובים זה לא חדש

מדי פעם ראיתי את דוואן על 8 שולחנות בבליינדים האלה. דרך אגב isildor, martonas ששניהם שוודים מישהו חושב מה שאני חושב?

Harleydude

New member
צ'מע

לא מתעסקים עם שוודים ונורווגים וכל הגוש האירופי הזה... יצא לי לשחק מול אחד קלאסי כזה בלייב פעם והבנאדם התיישב עם איזה 300 ב''ב ולא ראה בעיניים... פעם אחת הבנאדם בילף על משהו כמו 100 ב''ב עם הימור מחוץ לתורו עם כ-ל-ו-ם בכוונה בשביל להאכיל סרטים ת'בנאדם השני שגם ישב עמוק... אני חושב שהם לומדים קריאת ידיים בפוקר מכיתה א' החבר'ה האלה בחיי...

2המרפא

New member
וואו לא הולך לדוואן בשיט

נראה לי שהוא מופסד קרוב ל2 מיליון כבר

Kgt1

New member
הרגע הפסיד קופה של חצי מליון עם פלאש עם שני

קלפים ביד J גבוה לאחד כזה K גבוה

2המרפא

New member
ועכשיו הפסיד עוד חצי מיליון לקינגים

שחיטה זה לא מילה מה שקורה שם. השבוע הוא מופסד כבר במשהו כמו 4 בקצב הזה

AdAmD1

New member
חצי מיליון דולר עם אס גבוה

https://www.pokertableratings.com/replayer/index.php?site=fulltilt&id=15887747270 פשוט מטורף.

darkAI

New member
6 שולחנות זה כלל לא בעיה

יש מספר אנשים בעולם שמסוגלים גם להגיע ל60+ שולחנות. תחפש ביוטיוב "boku87".

shaywh

New member
זה 87, לא 86?

לבחור עם השאלה המקורית. אני משחק עד ארבע שולחנות בלי שאני מאומן בנושא או משהו ובלי מסך גדול. זה רוב השחקנים מסוגלים לעשות ברמה כזאת או אחרת. אחרי זה אפשר להתקדם עם ניסיון ועם חשיבה מהירה. הבסיס הוא לשלוט בידיים שאתה רוצה לשחק לפי הפוזישן והסגנון של השולחן. את ההחלטות האלה צריך לדעת לעשות אוטומטית.

2המרפא

New member
אני רק מקווה בשבילו שהסיפור שלו לא יהיה

כמו של MARTONAS. התפרץ לסצינת ההיי סטייקס תוך כדי שבשבועיים הוא אונס פחות או יותר את כולם מאייבי דרך זיגמונד ופטריק עד דוואן. ותוך 4 ימים הפסיד איזה 4 מיליון.

shaywh

New member
אבל מרתונס נעצר בהדס אפ מול דוואן

הוא הפסיד מולו איזה מיליון וחצי בהולדם.

2המרפא

New member
בשלב מסוים אתמול זה היה נראה אותו דבר

דוואן חזר לרווח של 400 אלף כמעט לאחר שהיה למטה יותר ממיליון בהולדם, החדש הצליח לשכנע אותו לעבור לשחק אומהה שם דוואן הפסיד מהר מאוד 400 אלף נכנס לטילט מטורף והפסיד עוד כמעט מיליון בהולדם. תשמע זה היה הסשן הכי חולני שראיתי בחיים שלי בשלב מסוים החדש ישב עם כמעט 4 מיליון על כל השולחנות

למעלה