אנשים אני רוצה לחלוק איתכם משהו

אנשים אני רוצה לחלוק איתכם משהו

אנשים מתחברים איך? הם הולכים מקום דרך זה שהם מכים אחד השני הם יוצרים קשר כל שהוא יש כמובן את "שרשרת המזון" לדוגמא: פאנקים מרביצים לערסים ערסים מרביצים למטאליסטים מטאליסטים מרביצים לפריקים פריקים מרביצים להיפים והיפים לא מרביצים what`s the point? none

אבישי יא היתולי!

קודם כל זה פאנקיסטים! ודבר שני ראיתי את הדפיוצר שלך בבמה! ודבר שלישי...למה אתה לא באיציק או במסנג'ר? בלעחס...החיים בזבל..

רגע...

את רוצה ללמד פאנק מה הוא? אני אומר לך שזה פאנקים ולא פאנקיסטים תודה לפחות מישהו נכנס 3 כי אני דיי עסוק אבל אני מבטיח לא לנטוש שוב

חס וש"ס!!!

אני לא רוצה ללמד אותך! אתה כבר יודע פאנק לבד... 2.בקשה...דווקא נחמד...אולי גמאני אעשה דפיוצר? 3.

שוחד לאבישי!

הנה קח את החיפושית הלסבית שלי משה...היא בטוח לא תבגוד בך כי אתה שווה...ואני סתם מכוערת...נכון מועלם?

efish4559

New member
תנו לי לפתור את הבעיה

יש כזה דבר פאנקיסטים אבל לא קשור למוזיקה. אני גם לא בטוח שאומרים פאנקים, כמו שלא אומרים מטלים. כמו שלא אומרים פיפושיסטים ופיפושים (או שאוליי כן). חיחי, חשבתי על מילה: פיפו( פא)שיסטים. ------------------------------------------------------------------- איזה יופי עשיתי חתימה בכאילו! החיים בזבל וזה למה אני אוהב אותם כלכך (לא לציטוט)...

efish4559

New member
אז כנראה זה עושה אותי... היפי?

ומי אמר שאי אפשר להיות גם פריק וגם מטאליסט?

למעלה