אנשים אני ר ו צ ה אותו אבל...

אנשים אני ר ו צ ה אותו אבל...

נראלי שזה לא מהסיבות הנכונות. אני לא מפסיקה לחשוב עליו לשנייה. אני צוהלת ושמחה אחרי שיחה שלו. אני מחכה להיפגש איתו. הוא עזר לי להתגבר על הפרידה מהחבר האחרון ובאמת שהכניס לי אור לחיים. למרות שהוא קטן ממני [ובהרבה.] וגם כל כך גר רחוק [ועוד יותר הרבה..] אבל אני דיי בטוחה שאני דלוקה עליו טילים אבל, יש בי משהו שעדיין חושב שאני דלוקה עליו רצח אבל לא מהסיבות הנכונות .. קרה לכם פעם שהכרתם מישהו בדרך כ"כ מגניבה במעין סיפור כזה שיהיה כיף לספר לחב'רה , ורק בגלל זה המשכתם עם הקשר הזה?! שאלה שנייה: קרה לכם פעם שהשם של המישהו שאיתו אתם יוצאים ה ד ל י ק אתכם יותר ממנו ?! אם כן..דברו אליי אני איתכם...

החתולים

New member
ללא נושא

ןµ??ןµ??ןµ?? ןµ??ןµ?§ןµ?ןµ??ןµ?? ןµ??ןµ?ןµ??ןµ??ןµ?? /tapuzforum/images/emo42.gif

Paranoid Eyes

New member
אה???

אחות שלו, איזה סיבה לדעתך יכולה להיות לא מהסיבה הנכונה? חוצמזה, איך את נמשכת לבנאדם רק בגלל הדרך שבה הכרת אותו?! אחח את הזויה!! סתמי בלי תלונות, את רוצה אותו.. לכי על זה! וזהו!:))

Cobe Anan

New member
אני שומע את מה שאת אומרת, וזה נשמע לי כמו

"אוי אוי אוי אוי אוי, פגשתי בחור מקסים!" "אוי אוי אוי אוי אוי, הוא ממש טוב אלי!" "אוי אוי אוי אוי אוי, אני מאוהבת עד הגג!" "אוי אוי אוי אוי אוי, ממש כיף לנו ביחד!" "אוי אוי אוי אוי אוי, הוא ממש אוהב אותי!" "אוי אוי אוי אוי אוי, כבר חודש אנחנו ביחד ועדיין יש לי פרפרים בבטן!" "אוי אוי אוי אוי אוי, אני כבר לא יכולה לסבול את זה!"

מה שהתכוונתי..

זה שהשם שלו יותר מדליק אותי מהוא עצמו. נראלי שאם היו קוראים לו סתם "משה" לא הייתי כ"כ מסתכלת עליו.. אבל קוראים לו יהל דאמטטטטט!! רק השם הזה עושה לי טוב על הלב :) חח קרה לכם דבר כזה פעם?! ועוד "אוי אוי אוי" אחד..ויהיה פה רצח לא עלינו ! =]

Paranoid Eyes

New member
מעצבנת חח

לכי על זה ,תנסי.. מה יש לך להפסיד.... אולי תראי שהשם שלו פחות מעניין, וזה הוא שמעניין אותך בעצם.

למעלה