אנשים אנשיםם

אנשים אנשיםם

בטח כבר דיברתם על זה בפורום, אבל מכיוון ולא הייתי פה אז שאלה- בכניסת הפורום היה רשום שנייטוויש מצאו מחליפה לטאריה אבל ששמה עוד לא פורסם. האם זה נכון ולמה לעזאזל להביא מישהי אחרת שהיא לא טאריה? היא ייחדה אותם בטירוף.

danduuu

New member
אמ פשוט העיפו אותה מהלהקה

ולפי מה שהבנתי העיפו אותה בגלל שהיא לא הגיעה לחזרות [תקנו אותי אם אני טועה
] ושהיא עשתה הכל רק בשביל הכסף ודברים כאלו.. =/ וכן זה נכון, הם מצאו סולנית חדשה אחרי חודשים ארוכים של אודישנים, אך שמה יפורסם רק עם יציאת הסינגל שזה יהיה בסביבות מאי, כלומר חודש הבא [
איך הזמן עף]

אממ משהו כזה

דיברתי לפני איזה חודשיים עם מישהו שמקורב ללהקה, והוא אמר שזה היה כי היא הייתה לא מיקצועית מהמובן שהיא רצתה לטוס בנפרד מהלהקה ולא רצתה להופיע באולמות קטנים ולא עשתה חזרות איתם כמעט. יו! אז.. כן הזמן רץ P: ותודה על המידע

dralan

New member
אממ

אם ידעת שטאריה הפכה ללא מקצועית למה את מתפלאת שהחליפו אותה?

אני לא מתפלאת

אני רק אומרת שחבל שבגלל החוסר מיקצועיות הזו הם איבדו את הקול הכי טוב שיכל להיות להם, את מה שייחד אותם

LadySilkworm

New member
וחוצמזה גם אם לא היו מעיפים אותה

היא הייתה נשארת רק לעוד אלבום אחד וזהו.

Itay Simons

New member
אממ

היא מדי פעם אמרה להם שהיא "נשארת לעוד אלבום אחרון וזהו"...

Super Alonit

New member
איזה חוצפנית!../images/Emo2.gif

מה היא חושבת, שהיא עושה להם טובות? אמאשלה.

LadySilkworm

New member
לא הייתי קוראת לה חוצפנית

לפי דעתי זה היה קורה מתישהו, הרי לטאריה יש יכולות ווקאליות באמת מדהימות וקריירת סולו מצדה זה די מתבקש. אבל, חבל שזה לא קרה מאוחר יותר, וחבל שהיא עזבה את הלהקה בסכסוך ושהם לא "נפרדו יפה" אפשר להגיד. אבל הלוואי והיא תחזור, כי כזאת מדהימה :(

LadySilkworm

New member
בעלה סיפר שהיא הודיעה ללהקה

שהיא נשארת לעוד אלבום אחד וזהו, מכיוון שהיא כבר רצתה להיות יותר עצמאית עם קריירת סולו.

למעלה