אנשים אנשים אנשים....אתם לא בסדר

InfraRed

New member
אנשים אנשים אנשים....אתם לא בסדר

יש את האנשים האלו שכל כך מעצבנים אותי... אלו שפשוט חייבים "לצעוק" על מישהו כשהוא אומר משהו שלא מתאים לאותו פורום... אותם האנשים שחייבים לכתוב הודעות כמו "מה אתה מפגר, זה פורום פאנק ולא מטאל" "ברור שכולנו מכירים את הלהקה הזאת, מה אנחנו מפגרים...כולם מכירים אותם יא מטומטם" דיי!!! תפסיקו!!! אנשים חדשים ומסכנים באים לכתוב הודעות, אז נכון אולי הם לא כאלה מבינים גדולים אבל לא צריך להשמיץ אותם כמו חמורים מפגרים!!! בנאדם שואל אם: "מכירים את blink182" ואתם ישר קופצים ואומרים: "מי לא מכיר!!! אם לא שמת לב כל הזמן משדרים קליפים שלהם חתיכת אימבסיל" פשוט בושה וחרפה, קצת כבוד לאנשים. בבקשה.

voodoo

New member
מצתרף להודעה

לדעתי צריך להיות נחמדים גם אם זה קשה לכם ...אהה ובית"ר לא קיימת עוד ..אני אוהב לשמוח לאיד רק כאזכור לאסון האסטרונימי שפקד היום את ארה"ב כבר נתנו הערכה של 10 אלפים הרוגים!!! אולי זה לא המקום לדבר על זה אבל חשוב לציין ... לי אישית זה מאוד כאב לראות את המטוס מתנגש חזיתית בבניני התאומים סמל לגלובליזציה מובהק, פשוט נורא מה שיהיה יותר "מעניין" ( סליחה על הביטוי המכוער הזה ) הוא לראות את תגובת האמריקאים בעניין אם אני יגיד להרוג את כל הערבים זה יהיה דיבור מהבטן ... נראה לי שהעניין הזה יעבור חודשים של חקירות לפני שפעולה פיסית תתבצע ... אבל עכשיו תקלטו מה קרה שם פשוט!!! 2 מהבנינים החשובים בעולם 10 אלפים ויותר מתו ולא יהיו יותר ... בניינים זה רוורסאלי אבל חיי אדם באפוקליפסה הזאת זה פשוט מחזה מחריד לכל הדיעות גם הפנטגון ספג פגיעה לא קטנה שאגף הצבאי נמחק לחלוטין ( ספק שר הצבא נכח במקום ) ככה שהערכת המצב זמנית האמת שאת כל זה בטח שמעתם בחדדות אז אין צורך לחדד אותם כאן רק לעצור אולי אפילו לשניה ... לקחת אויר, ולראות שוב ושוב את המטוס הזה פוגע בבנין ..ולחשוב, רגע ? אני בסרט ?

~*~gaL

New member
כנ"ל

אנשים ששואלים שאלות לא עושים את זה כדי לקבל כאלו תגובות, תהיו אנשים נורמאליים, תדעו שיש דברים יותר נוראיים בעולם מאשר ההודעה הזאתי שהוא/היא כתב/ה (ראו יום שלישי הזה), אז צאו מזה. בנוסף זו גם דרך להתחלת שיחה. בקשר למה שקרה ולשאלה "אני בסרט?" אם יצא לך לראות גיא פינס אתמול והיום בשידור חוזר, ראית את אחד הדברים המזעזעים ביותר שיש. עשו שם השוואה בין סרטים הוליוודיים למה שקרה, וזה בול אותו דבר. מפחיד.

voodoo

New member
האמת ..ראיתי את נבואת נוסטרדמוס

אבל אני האחרון שמושפע מנוצרים פסיכים מהמאה ה16 למרות שזה היה דומה בצורה מוזרה כזאת כי זה טבעו של ניבוי כללי כזה ... אבל בואו לא ניכנס לפרטים לא רלוונטיים אלו לדעתי העניין הזה רק מתחיל עכשיו ובכלל התוצאות יורגשו כמו גל טסונאמי ויש אומרים שסדאם קשור לעניין וארה"ב כבר התחילה לפוצץ את אפגניסטן יחד עם נאט"ו וכומבן שזה מעלה הרבה סימני שאלה בנוגע לעתיד מערכת הבריתות ומי יעדיף להשאר מחוץ לתמונה, אבל למי בדיוק ארה"ב מרביצה ? כי לי כרגע זה נראה כמו לתת אגרופים לאוויר ולתת לבטן לדבר חוץ מהמעצרים החכמים ואיתור רשתות עיקריות בזרמים האיסלמים שדרכם כנראה פעלו מנגנוני ההתאמה האחרונים רק חבל שלא נזכרו לבדוק את זה לפני, אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו ...הא, אבל השאננות כאן הורגת ולפי מה שידוע הליכי הבטחון שם שאפו ל0 לפחות בטיסות הפנימיות, תראו אין כאן נסיון למצא אשמים אומנם ערוץ 2 מנסה להוכיח כשלון למודיעין האמריקאי אבל לדעתי העניין אבסורדי לחלוטין וצריך להתעק בשאלות הרלוונטיות בנשוא במקום לטחון מים במשדרים מיוחדים שנמשכים כל היום ולא ממש מחדשים משהו חוץ מנתונים סטטיסיים שכבר מתסכלים יותר אגב 160 ישראלים נעדרים וניצלו 5 כבאים שנלכדו באחד הבנינים . voodoo - אדם אחד שווה עולם שלם ועולם שלם מורכב מאדם אחד

למעלה