אנשים!!! אנשים אנשים!!!!

Gevakumon

New member
אנשים!!! אנשים אנשים!!!!

אני בטוח שכולכם קצת מבואסים ממצב הפורום הקצת, רדום נאמר, אז זה הזמן לקום ולפעול בנושא! במקום להכנס לפורום ולהתבאס כי הוא נראה בדיוק כמו לפני 4 שעות, פתחו נושאים משלכם! אל תסתפקו בלהגיב לנושאים קיימים, צרו כאלו משלכם, שתפו אותנו בנבכי מוכחם ומעמקי ליבכם! יאללה, ביי. *נכון שהיה מתאים אם הייתי משמש דוגמא חיובית ופותח טופיק חדש עכשיו, אבל אני עצלן

IC4

New member
שמע

אתמול הייתי קרוב מאד לתאונה היה רמזור צהוב מהבהב עקב שעה מאוחרת וגם לכביש אותו רציתי לחצות כדי להמשיך הלאה היה רמזור כזה ונסעתי כי לא ידעתי מה אני אמור לעשות ממש ברמזור צהוב מהבהב (למי שי זכות) ואז חבר שלצידי זועק : מכונית! מכונית! ואז אמרתי לו - פעם שלישית תצעק מכונית ואני כבר לא אאמין לך ואז הוא אמר נו זה היה בצחוק ואז הוא צעק מכונית ולא הסתכלתי ובאמת לא היתה מכונית לא סתם נחזור למה שבאמת קרה: הוא צעק מכונית מכונית ואז הסתכלתי שמאלה וראיתי אכן מכונית שדוהרת ולא עוצרת אז מהר עצרתי ואז המשכתי אחריה מה שמוזר בעיניי בכל הסיפור הוא שאיך שהוא צעק מכונית אני לא נבהלתי כמו שאני בדרך כלל נבהל אם צועקים לי משהו כשאני נוהג אלא הייתי ממש COOL לגבי זה כאילו הכל בסדר שמכונית נוסעת לכיון שלי ורק אחרי כמה זמן פתאום הבנתי - לעזאזל הייתי קרוב לתאונה ובכלל לא היה איכפת לי ? הרגשה מוזרה

shikma r

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיוק! אני איתך! אייסיי...?

IC4

New member
קלטתי פתאום משהו לא חיוני אך מענין

גם לא מענין בעצם הפורום עכשיו נשלט על ידי נשים
אני מצטרף מהר לצד המנצח אתם הגברים...מתי תלמדו??? ___ בקשר לנהיגה נראה לי שהייתי מסתכל שמאלה גם אם הוא לא היה אומר לי מכונית, בגלל זה לא נבהלתי שהוא אמר לי משהו שלא ידעתי עדיין בעצמי

../images/Emo104.gif סוגיה מעניינת

מה שיותר מציק לי זאת השאלה אם גם הרוב בפורום זה רוב נשי ולכן אפשר להסביר את העובדה שזה הצד השולט והמנצח... (חסרה לי צלמית של תפוז מגרד בראשו או את סנטרו). אבל האמת- בנים הם עם חסר שכל בנים, תסלחו לי מראש אבל יש קטעים שאתם עושים שטויות לא נורמליות וחיים קשים אבל מה לעשות?

IC4

New member
teach us females!

teach us!!! אין זכר שמקביל לאלאניס מוריסט

Bassman

New member
איתי? בוגד!../images/Emo13.gif

אני לא חושב שיש צד מנצח מן הסתם גברים לא שווים לנשים אני לא אומר שהם יותר, שהם פחות אבל לא שווים. ושימי לב שנכון שהפורום הזה עכשיו מלא בנשים אבל מי המקימים? גברים! נשים עלוקות מוצצות דם שמנצלות מה שאנחנו הקמנו!!!!!!!!!!1 (טוב נסחפתי
) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הומור אנשים פמיניזם זה לא טוב...... גם לגברים יש רגשות!

Gevakumon

New member
למה אתה נכנע?!?!?

בונא מה קורה פה, עזוב להאמין בצד הגברי, אינך מאמין בעצמך, במה שאתה?! אינך גאה בזכריות (גבריות?) שלך?! אני כן.

Gevakumon

New member
חחחחחחחחחחח!

בכל מקרה, אולי ראית את המכונית לפני שהוא צעק לך, ראית אותה בזוית העין, המוח שלך כבר שם לב לסכנה ותיכנן לפעול, אבל המודעות שלך עדיין לא שמה לב למקרה כי הוא עובד ב"זוית העין", אולי זה אפילו בכוונה, אולי זה מנגנון שמונע פאניקה. המוח, המקצוען האמיתי, עושה מה שהוא צריך לעשות בשקט ואח"כ מודיע לנו בדרך אגב, כי אחרת סתם היית, בוא נגיד, צורח ולוחץ על שתי הדוושות, צורח ודופק גז, צורח ושובר את ההגה, צורח ומרים ארמברקס...

למעלה