אנשים.. אנשים..

AvocadoWoman

New member
אנשים.. אנשים..

אלה ואמיר כנראה שאפו יותר מדי צמחים בצופים אם ככה הם משתוללים.. אלה- אמרנו לך שהחקלאות זה לא הדבר העיקרי!! צאי מזה!!!!!!
בכל מקרה- מה נסגר? אורחן? ארומה? מקדונלדס? (מקווה שכתבתי את זה נכון..)

תקשיבי ילדה!

לא נמאס לך לעקוץ את כל העולם?! הבנו שאת חכמה ושנונה (כן בטח..), אבל דיי, רדי מזה. את לא רואה שאת מגזימה?? תודה!

AvocadoWoman

New member
ס-ל-י-ח-ה-?

אפשר לדעת מה את רוצה?! זה שאת לא חכמה ובכלל לא שנונה- לא אומר שכולנו כך.. אז תחסכי מכולנו את כל ה"אימרות" ה"חכמות" שלך..

נו באמת....

נדמה לי או ששמעתי את זה כבר?? שלומית מאמי, תהיי קצת יותר מקורית ואל תחזרי על דברים שנאמרו בוויכוחים שהיו כבר...

ותדעי..

שאני פונה אלייך כי נמאס כבר לראות איך יורדת על כולם!! מי בדיוק נדמה לך שאת?! חשוב לציין שזה ממש לא תענוג..

AvocadoWoman

New member
איך אני יורדת על כולם?!

מי זאת שכל היום אומרת לי- בואי נרד על זאת.. ועל זה.. ובואי נגרום להם לבכות.. אה?? אה?? ואת עוד מעיזה לומר לי את זה?!

אני מבינה..

שאין לך עוד "ירידות" אבל זו לא סיבה להתחיל להמציא דברים.. אני מבינה שאת כועסת, אבל זה בסדר, זה טבעי.. או שיכול להיות שאני טועה, ואת הוזה..זו גם אפשרות. בכל מקרה- אנחנו כאן בשבילך.. ועיצה ממני- אל תתעצני יותר מדי, זה לא טוב לבריאות...

AvocadoWoman

New member
../images/Emo152.gif

טוב ת'אמת.. סתם היה לנו משעמם... קארין ואני סתם צוחקות והיא יודעת שאני חולה עלייה
והכל פה היה סתם בצחוק..

faith2

New member
אחחח....מזכיר את ימי בצאטים....

איזה ימים נפלאים היו!!!! אני מתגעגעת!!!....לריב..... |רצה סטייל סקאד לצאט|

shabluELLA

New member
../images/Emo18.gifרוצה לריב גם איתי???

אני לא מציעה לך ...אני עוד אראה לך מאיפה הדג משתין...וגם את... (סורי אבל לא היה לי איך לרדת עלייך..)

AvocadoWoman

New member
אלה אלה אלה...

הבה נפסיק עם המריבות והתככים.. הבה נפנה את ראשנו כלפי המסך- ונחייך.
סתם סתם.. יאללה תאכלי חלזונות.

shabluELLA

New member
וואי קארין צדקה...

כשאין לך מה להגיד את אומרת שטויות... אז אעיף שתסתמי!

h o l l o w

New member
איי! אלה תזכרי שאני תמיד איתך....

בדברים האלה, שבועת הצופים!!!!

למעלה