אנשים אתם זוכרים את זהההה?!יכולים לענותתת

אנשים אתם זוכרים את זהההה?!יכולים לענותתת

חהחהחהחה מצחיקקק 1.אם היית איתי שיף אז היית: א. איתי שיף.. ב. מעיף את אמיר מהלהקה ג. עוזב את הלהקה ועוזר לאיציק הליצן ד. מקים באסטה לעפרונות בשוק ה. מתחיל קריירת סולו ועושה דואט עם עינת שרוף 2. את\ה: א.אשכנזי ב.מרוקאי ג.פרסי ד.תימני ה.צ'רכסי ו.כל התשובות נכונות 3. אם הייתי אמיר אטיאס הייתי: א. נותן קוקוס בראש למי שאומר שהקול שלי מונוטוני [כי הוא הכי 100מם שיש] ב. משנה את שם הלהקה ל"בית הירוק" ג. קונה חולצות שהן לא ירוקות ד. גונב לאיתי את הבאסטה בשוק ומוכר חולצות ירוקות ה. מגדל גבות, קונה סומבררו, ומשנה את השם לאמירוס אטיאסיוס 4. את הגמבה שלך את\ה אוכל עם: א.קוטג' ב.גבינה צהובה ג.חומוס ד.שוקולד ה. איכ גמבה [] 5. אם הייתי נתן [גבריאל הר שושנים בשבילכם!] הייתי: א. מוציא לאור את "מסע הבובות בארץ הקודש" ב. מוסיף חצוצרה להופעות! ג. מוסיף דיסטוריישן ברגע השיא של 'מי אם לא אני' ד. הייתי מקצר את ההליכים, במקום 40 שנה במדבר אני הייתי מסדר צ'יק צ'אק תוך 4 שעות 6. נקלעת לאי בודד! אתה: א. מתאבד ב. מתחבר עם הילידים באיזור ג. מתחפש לקוקוס ד. שר שירים של רוני סופרפארם עד שאחד הקניבלים בא לתלות אותך על העץ ואז אתה נתפס במטוס ונכנס פנימה וצועק "אני חי! אני חי!" ואז מתברר שהמטוס נוסע לקרקוז'יה שזה ליד רוסיה ואין לך בכלל מעיל. 7.אם הייתי זיו לביא הייתי: א. מפרסם את קולגייט עם החיוך שלי ב. הייתי מתחיל להביא שרפרפים להופעות כי נמאס לנגן בעמידה ג. הייתי מתגלח ד. הייתי דופק למעריצות את הקלידים בראש 8. אם הייתי שי חלמיש הייתי: א. דוגמן ב. עוזב שטויות ולומד רפואה כדי לרצות את ספתא ג. מכין שניצלים למעריצות ד. עוזב תלהקה ומצטרף לגייםבויז! 9.אם אתה רואה ברחוב חמוס דרוס אתה: א. לוקח אותו לחדר מיון ב. משאיר אותו שירקב ג. מכין לו קבר עם פרחים ד. לא עושה כלום 10. איפה נמצא הפתיל הקצר של המרוקאים? א. אין להם ב. באוזניים ג. זה תאורטי..דהה ד. בתחת 11. אם הייתי דני מקוב הייתי: א. עושה גלח ב. הופך תעולם כדי שהתופים יהיו בקדמת הבמה! ג. צובע תשיער לורוד פוקסיה [כדי שיראו אותי מרחוק] ד. מצרף את רוני סופרסטאר ללהקה

eladi88

New member
מממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מונוטוני זה משהו אחיד...קבוע... מונו = 1...

למעלה