אנשים אתם יכולים לעזור לי?

אנשים אתם יכולים לעזור לי?../images/Emo120.gif

אתם יכולים לתת לי רשימה של השירים הכי טובים של פינק פלויד?

buffa

New member
שירים?

אם כבר, אז אלבומים. פינק פלויד מרכיבים אלבום בדומה לאופרה, כל שיר מחובר לזה שאחריו ויש חזרות לעיתים על משפטים או מנגינות למען ההמשכיות ולכן קצת קשה להמליץ על שירים בודדים, מאחר וזה מאבד את כל הייחוד. לפחות לדעתי. מה שכן, הנה כמה אלבומים: wish you were here meddle the wall dark side of the moon בעיקרון אני רואה בארבעת האלבומים הללו את פ"פ בשיאם. כמו כן יש גם את Piper In The Gates Of Dawn Atom Heart Mother ואין כמו הדי.וי.די Live in Pompeii DVD לקינוח.

buffa

New member
אמממ.

הכוונה, כמובן הייתה: בעיקרון אני רואה בארבעת האלבומים הללו את פ"פ בשיאם: wish you were here meddle the wall dark side of the moon

itaikuskus

New member
תמיד אותם אלבומים, תמיד הלהיטים

לאנשים צרי מוחין.. מתי יבוא האחלה גבר/אשת חיל, שימליצו לה על more saucerful of secrets piper at the gates of dawn obscured by clouds אפילו animals והוא/היא יגיד/תגיד שאלו הם דוקא מהמועדפים עליו/עליה. אנשים כאלה חביבים עלי ביותר. וזה מתנגש בד בבד עם חוסר השביעות רצון שלי מההופעה ההולכת וקרבה, שגם כשראיתי על הפלאייר את מדל והופתעתי לטובה, מסתבר שהולכים לעשות משם רק את אקוז.

buffa

New member
קשה להמליץ למישהי שמתחילה לשמוע

פ"פ על הכל, אז בוחרים במיטב בתור התחלה. אחרי זה היא כבר תחליט בעצמה מה נראה לה, מה לא ובמה לבחור. לי אישית יש כמעט את כל האלבומים ואני נהנת מהם עד מאוד, אבל זה שונה לגבי מישהי שרק מתחילה את המסע שלה איתם.

"המיטב"

של הפלויד, זה עניין סובייקטיבי. יכול להיות שלדעתך, אלבומי הקונספט שלהם מאמצע וסוף שנות השבעים הם המיטב, אבל בעיני רבים אחרים, הם לא. מותר להמליץ על כל דבר שהפלויד עשו: אלבומים, סינגלים, וגם שירים סתם.

קלסי

New member
בהחלט

כל אחד בוחר לעצמו מה הוא אוהב ומה לא. We don't need no thought control, heh?

buffa

New member
בגלל זה ציינתי שזה המיטב שלי

לפי דעתי האישית בלבד. לטעמי זה נראה כמו אלבומים טובים להתחיל איתם. כל אחד אחר מוזמן לעשות בדיוק את אותו הדבר ולהמליץ על אחרים.

itaikuskus

New member
הכוונה שלי הייתה

בואו ננסה פעם להמליץ למישהו ששואל על משהו שהוא לא dark side the wall wish you were here meddle נראה מה הוא יגיד אם נפנה אותו לאחד האלבומים שציינתי מקודם.

wommer

New member
ואז הם יגידו

מה זה הדבר הפסיכודלי הלא מובן הזה...??

itaikuskus

New member
שיבושם להם.

לא מובן? הדבר היחיד שפינק פלויד עשו שיכול לגרום להרמת גבה לא רצונית הוא אלבום האולפן של אומהגומה. עם כל השאר אפשר להסתדר.

הסיכוי

שאותו אדם יבטל את הלהקה כבר על ההתחלה הוא גבוה בהרבה. אין מה לעשות בחיים הולכים לרוב מן הקל אל הכבד.זה לא אומר שהוא לא ישמע אח"כ את האלבומים הפחות ידועים של הלהקה זאת כבר תהיה בחירה שלו

M a R o o N e d

New member
שאלתי כבר פעם ולא ממש קיבלתי תשובה

מאיפה אני יכול לקנות את הDVD של פומפיי ? :\

למעלה