אנשים אתם יכולים לרשום לי את הרשימת

ניצול שרשור

אנשים נהנהבננה אני הולך לתוכנית של יאיר לפיד
ואחרי יומיים מיד להופעה יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

adber

New member
לא צריך קשרים בשביל כרטיס ליאיר

לפיד תיכנסו לאתר של חברת רשת ויש שם טלפון להזמנת מקומות כאורחים באולפן.

Mrs James

New member
לא נראה לי

מצאתי מספר טלפון..לא עונים כי מאוחר! אני ינסה מחר

GlitterKitten

New member
אסיה..

דיברתי איתם והם אמרו להתקשר ביום ראשון... אזס אין לך טעם להתקשר בנתיים

SacredShadow

New member
השירים........ ../images/Emo99.gif

דיסק טוב. את מתכוונת לשירים שלהם בדיסק נכון? טוב אז הנה: Not Gonna Get Us All The Things She Said Show Me Love 30 Minutes (זה 30 מינטס אם זה מתהפך) How Soon Is Now Clowns Malchik Gay Stars Nas Ne Dagoniat Ya Soshla S uma (אני לא בטוח אם רושמים ככה. או שזה שסלה או סשלה.. בקאזה כתוב לי גם ya soshla s uma וגם ya shosla s uma) Show Me Love (extended Version) וכנראה יש להן שירים שלא יצאו בדיסק.. יש גם עוד שתי רמיקסים בגירסה אחרת של הדיסק... ל Malchik Gay ועוד אחד.. לא זוכר.. יש להם גם שיר מזה מסריח שקוראים לו robot וגם את השיר של האירוויזיון שזה שיר פצצה Ne Ver Ne Boisia. ואנשים מה זה קטוטה בעברית??? שהן אומרות בשיר כל הזמן.

Mrs James

New member
כן יש

גם קוראים לה מלצ'יק גיי...פשוט תרשמי בחיפוש אנגלית

דיוק

New member
שירים +מילים של טאטו

ספיר אם יש לך כמה שירים +המילים שלהם אני אשמח שתשלחי לי לאימייל: [email protected] או לאייסיקיו: 341200235 אני צריכה אותם כי אני עושה על טאטו אתר. בבקשה אני צריכה דחוף. תודה: אוסנת

TATUGIRL

New member
גם אני

גם אני הולכת ליאיר לפיד.. ויומיים אחרי זה מיד להופעה... נהנהנהנהנהנה בננה

TATUGIRL

New member
אבל אני קיבלתי כרטיסים דרך הקשרים

שלי.. כי גם אני התקשרתי לבד.. ואמרו לי להתקשר ביום 1... אז פניתי.. לאנשים שאני מכירה והם סידרו לי מקומות אצל יאיר לפיד

למעלה