אנשים אתם כבר לא מגיבים..

g i l i

New member
אנשים אתם כבר לא מגיבים..

אני באמת צריכה תגובות... היה לי קצת הקלה בימים האחרונים למרות כל הריבים והבעיות נסעתי לבדודה שלי באילת והיה לי נהדר.. והכרתי אנשים ולא הייתי כמעט בבית שלהם עם אמא, ואבא בכלל לא בא בסוף.. קנו לי נעליים וחולצה ממש יפה, כל כך כיף לי.. למרות שאני יודעת שמחר מתחילים הכל מחדש... אני שוקלת לעבור מהבית לאנשהו ואני לא יודעת לאן.. אני רוצה לחזור לדבר עם הפסיכולוגית אבל עכשיו כבר אין לי תירוצים.. אני לא יודעת מה לעשות... אבא אמר לאמא היום כשחזרנו שצריכ לחסוך ולא לקנות דברים שלא צריך אז אמא הרגישה רע שהיא קנתה מגבות חדשות.. וחולצות לי ולה.. אוף.. מצב כלכלי שמשתנה בבת אחת זה לא כיף.. לא כיף בכלל במיוחד לילדה שגדלה בלי לשמוע את המילה "לא" מעולם.. אוף קשה לי... באמת תגיבו הפעם...

עינת

New member
גילגילונת כנסי שניה לכאן

תתקרבי קצת עוד קצת עוד זהו עכשיו
ענק כן , הייתי חסרה כאן קצת , אני יודעת ,וגם פתאום הפורום שקט , מבטיחה לפחות אני להשתדל קצת יותר... מצב כלכלי שמשתנה לרעה קשה לכולם אין ספק ובכל זאת גילגיל הסתכלי סביב לאף אחד לא קל... זה שגדלת בלי לשמוע לא , זו הבעיה היותר גדולה כיוון שעכשיו בבת אחת את צרכה להתרגל אבל תזכרי דבר אחד החיים הם גלגל והוא מסתובב , תקופה קשה שמקווה שתגמר במהרה.

faith2

New member
גם אני לא שמעתי את המילה "לא"

מעולם עד לפני שנתיים שהמיתון התחיל לחלחל לכל בית ישראל
אבל, זוהי סיבה לעזוב? אולי במקום זה לכי תעבדי תעזרי קצת להורים, אחריי הכל במשך 18 שנה הם גידלו אותך גם שהיה קשה, ועכשיו קשה להם. במקום לעזוב אותם, גם תמיכה נפשית תעזור להם. תאמיני להם שאת תמכיה להורים שלך יותר ממה שאת חושבת ומאמינה.

g i l i

New member
עזבי את זה שאני רק בת 16...

הם לא נותנים לי לעבוד הם רוצים שאני ישקיע בלימודים... אוף.. די... שאבא כבר ימצא עבודה...

faith2

New member
תראי איזה הורים יש לך../images/Emo9.gif

רוצים שתשקיעי בלימודים למרות שמאוד קשה להם מבחינה כלכלית....הרבה ילדים היו רוצים הורים כמו שלך!....תעריכי את מה שיש לך
בקשר לאבא, אני בטוחה שהוא מנסה ומשתדל למצוא עבודה...תאמיני לי אף אב לא היה מרוצה מעצמו אם הוא לא "תורם" לכלכלת הבית...אל תכעסי עליו, אלא תראי לו כמה את אוהבת אותו וגאה בו.

make u smile

New member
...

אם לאחותי היו קוראים גילי הייתי חושב שהיא רשמה את זה!

למעלה