אנשים! אתם לא תאמינו!

anat113

New member
אנשים! אתם לא תאמינו!

אתמול הייתה לנו מסיבת סיום שנה לשכב´ג ונתנו לנו את התוצאות של השיבוצים... תנחשו מה נתנו לי להדריך... ח´ וזה ניראה לי די מפחית, שישיסטית מדריכה ח´ יש ביננו רק הפרש של שנתיים.. מישהו פה פעם עמד במצב הזה.. אתם חושבים שיהיה לי קשה.. נ.ב לומרות שזה תפקיד קצת קשה אני חושבת שאני צריכה לקבל את זה כמחמאה שנתנו את זה לי ולא לאיזה י´א ניק.. לא? ענת

וואו!!! כל הכבוד.....!

שישיסטית מדריכה ח´??? זה דבר ענק...! כניראה שהמשבצים מאוד מאוד מאוד מחזיקים מימך... ואת צריכה לקבל את זה כמחמאה ענקית!!! זה ניראה לי ממש קשה להדריך ח´ בשישית, אפילו מפחיד... (אני חשבתי מיליון פעמים ליפני שביקשתי (ו99% שקיבלתי) להדריך ז´) אצלנו בשבט לא נותנים לשישיות להדריך ח´, אפילו ז´ נותנים בקושי... אבל לשביעיות נותנים בכיף להדריך קורס אז כנריאה שזה אפשרי להדריך חניכים שקטנים מימך רק בשנתיים. אפשרי אבל מאוד מאוד קשה... אז באמת שיהיה לך המון בהצלחה, ואני מקווה שתיסתדרי איתם...
נועה.

MajorGad

New member
קבלי ח"ח ו...

בשבט העמר, שבט שהדרכתי בו חוץ השנה, נתנו לשמינסטים שסיימו השני להדריך ח כשהם היו שישיסטים, ולאותו גדוד שנה אחראי הם נתנו להם להדריך חמשושים כשביעיסטים. ושכחתי לציין שתקבלי ח"ח על זה, אצלנו, במצדה, נותנים רק לשביעיסטים ששיחקו אותה שנה קודם כשישיסטים להדריך ח´.

מצופלח

New member
טוב, אני לא צופיפניק אבל...

כל הכבוד, כנראה מי ששיבץ אותך סומך עלייך ממש חזק שיש לך את מה שצריך כדי להדריך שכבה ח´. אני מדריך ח´, ותאמיני לי, כמה שזה כיף זה קשה בטירוף בהתחלה. את חייבת לגרום להם לרדת מזה שאת כמעט בגיל שלהם (והם יהיו בראש הזה בהתחלה) חוצמזה, בהצלחה! תום, הנוער העובד והלומד.

למעלה