אנשים אתם לחוצים?

גל GS

New member
אנשים אתם לחוצים?../images/Emo110.gif

אני מזה לחוצה מהמלחמה הזאת!! ומה איתכם? החלפתם מסכות?אטמתם חדרים?

adi u

New member
או קיי... עכשיו קחי נשימה עמוקה...

ותרגעי... שום דבר בסגנון הזה לא הולך לקרות..ישראל מספיק מוגנת מכל הבחינות שלא תצתרכי לחוןשב בכלל על הכיוון של לשבת בחדר אטום ושום דבר כזה... פרט לעובדה שכל הטררם הזה אמור להימשך במשך 4 ימים עד שהאמריקאים יצאו מעיראק והכל ירגע... אז לצאת מהפניקה....עכשיו!

crazy4tc

New member
מסכימה!

גם לפי דעתי עדיף לא דאוג... כי לא משנה מה יקרה מה יצא לכם מזה שתדאגו? אתמול בלילה הייתי במסיבה וכל חצי שניה שמו את : "יהיה פיצוץ פיצוץ יהיה במסיבה... אז מה..." והכל היה בצחוק ונהניתי ובמקום זה יכולתי לשבת בבית ולמות מפחד... תגידו לי אתם מה עדיף? חוץ מזה שהגעתי למסקנה שסדאם חוסיין רוצה להפציץ אותנו רק בגלל שאלכס הבטיח שהוא יבוא לבקר אותנו! אז בטח סדאם חשב לעצמו שאם הוא יפציץ אותנו אז אלכס יפחד לבוא לארץ ובמקום זה יבוא לעיראק! מסקנה הגיונית למדי אתם לא חושבים?

ArSiT

New member
חחחחחחח....

ברור!!! כולם רוצים את אלכס השווה!

Charmed 4ever.

New member
גלו'ש! אני איתך מאמי ../images/Emo54.gif

למרות שכבר יצאתי מהלחץ לפני שבוע... הייתי ממש ממש ממש לחוצה לפני כמה שבועות מכל עניין המלחמה. ואז פשוט התחילו לדחות ולדחות את המועד שבו אמורים להפציץ את עירק וכבר הפסקתי לדאוג מזה... ההורים שליע דואגים שיהיה לנו חדר אטום וגם הם לא לחוצים.. הם אף פעם לא לחוצים.. אני הלחוצה של המשפחה. ואם אני לא לחוצה עכשיו לאף אחד אין ממה להיות לחוץ. לפני שבועיים בערך, ביום שישי אחד בביצפר עשו לנו תרגיל שאף אחד לא ידע עליו לכניסה למקלטים ואני התחלתי לרוץ למקלט בלי לדעת אם זה אמיתי או לא. בסוף ידעתי שזה לא אמיתי ובכל זאת בכיתי מרוב לחץ. רואים כמה אני לחוצה? ומה שמלחיץ אותי עכשיו? שכנראה לא יהיה לי אינטרנט בחדר האטום!

Magical me

New member
לחוצה, לחוצה.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אבל מתגברים. סה"כ אין ממה לחשוש, רוב הסיכויים שהמלחמה לא תשפיע עלינו בכלל
.

aYaLoLy

New member
תראו !! ../images/Emo186.gif

אני בדרך כלל מזה לא מעודכנת ולא מזיז לי תקצה של הציפורן כל המלחמות אבל היום אני נכנסתי ממש ללחץ אני מתה מפחדדדדדדדדדדדדדדד

crazy4tc

New member
נלחצתי!!!!!!! צריך סוללות!!!!!!!!!

לדיסקמן...
אנשים תרגעו, לא שווה להיות לחוצים... קחו את זה באיזי ותסניפו טופי!!!

crazy4tc

New member
אני פשוט משתדלת לא לחשוב על זה...

ואם כבר חושבים על זה אז פשוט לחשוב שהכל יהיה בסדר, כי הכל באמת יהיה בסדר!!!! אוי איזה משפט מסובך...

למעלה