אנשים אתם מבלבים אותי

שלגיה**

New member
אויש..פשוט אויש...

לדעתי צריך לערב את ההורים שלך בכל התהליך. רועי הוא בעל ניסיון ואמר לך את דעתו ואנחנו אמרנו לך את דעתנו וזהו. אין פה בכלל גישה של "למי להקשיב" .זה רק מראה שאתה לא בגיל המתאים לביצוע הניתוח. רועי כנראה מכיר אותך ויודע אולי יותר עליך אבל זה שהוא אמר לך שאפשר לנתח נער בן 15 זה בגלל שיש הסטוריה שאומרת שנותחו בעבר מקרים בודדים של בני גילך,אבל תחשוב שוב,המקרה שלך מאד קיצוני,מנתחים אנשים מגיל 18 עד 60 ובגיל 18 (עדיין צעירים) יש עדיין קצת יותר בשלות מגיל 15 ,זה כמו שינתחו גבר בן 80 (בריא) זה לא קיצוני בעיניך? אני מציעה להפסיק את הדיון הזה כאן כי בכל זאת חשובה דעת ההורים שלך ויש עוד הרבה פרטים חסרים...אז אין טעם להמשיך.

חידוש שאפילו רועי לא ידע ממנו

בשבוע האחרון אמא שלי קראה את ההודעות פה והיא בדעה שם אני הולך על זה ( הניתוח ) היא חתומת ומבחינתה אני יכול לעשות את זה כי אמא שלי זוכרת את רועי שהיה שמן ( הוא שכן שלנו ) * ד"א רועי זה לא סיבה לרוץ אלינו עדיין

שאני יבין

אני מציעה להפסיק את הדיון הזה כאן כי בכל זאת חשובה דעת ההורים שלך ויש עוד הרבה פרטים חסרים...אז אין טעם להמשיך. שאני יבין דבר אחד אני מגורש מהפורום ?????? ואם זוהי כוונתך תשכחי מזה

gal33

New member
רועי, החיפזון הוא מן השטן

תחזור ותקרא שוב ל א ט. תראה שמה ששלגיה התכוונה הוא: א. לא פירטת את כל הפרטים לגביך בשביל לענות לך בצורה מקיפה לענין. ב. בגיל כזה, מן הראוי שהורים יהיו מעורבים בתהליך. לרגע אחד קטנטן, היא לא התכוונה שאתה מגורש מהפורום. אין כזה דבר לגרש מישהו מהפורום. זו דמוקרטיה לא דיקטטורה. הפורום נועד לכולם. אל תקרא בין השורות דברים שלא נאמרו ולא התכוונו אליהם, תקרא את השורות עצמן, יש שם המון חומר למחשבה עבורך. התייחס לזה כאל אימון ראשון לקראת הניתוח, לקחת את החיים קצת יותר לאט. לא לבלוע, ללעוס. אם 2 אנשים אומרים לך שאתה שיכור, סימן שאתה שיכור. והנמשל: אם כל כך הרבה אנשים שגדלו כשמנים וסבלו כמוך, ועברו את הניתוח בגיל יותר מאוחר, אומרים לך שלא מומלץ בגיל כה צעיר, סימן שיש בזה משהו. אף אחד מאיתנו לא היה טורח לשבת כל כך הרבה דקות מול המקלדת, להסתכן בדלקת פרקים, לולא הדברים נבעו מרצון כן לעזור לך. לתשומת לבך.

gal33

New member
רועי, גם אני אומרת שהגיל בסדר....

מצד שני, בעמוד הזה למטה, רוייקו אמר בעצמו שהגיל לא בסדר. אנחנו לא סובלים מפיצול אישיות, תקשיב להכל, לא לחלק!!! הגיל בסדר, אם אתה סובל מבעיות בריאות כתוצאה ישירה מההשמנת היתר. מה מראות בדיקות הדם התקופתיות שלך? א.ק.ג וכו´? אחרת, תחכה!! זהו גיל צעיר להתמודדות כזו. אתה חייב להבין, שהניתוח הוא לא פתרון קסם, וכמה פעמים שלא שומעים את זה לפני הניתוח, קולטים את זה אך ורק אחרי, ומפנימים עוד יותר אחרי. מה אתה חושב שאחרי הניתוח הקילוגרמים פשוט ינשרו ממך? טעות בידך. אחרי הניתוח תצטרך לעזור להם לרדת, תצטרך להתחייב כלפי התהליך, תצטרך לרצות בזה מאוד מאוד. נהפוך הוא, אחרי הניתוח תהיה חשוף לסכנות שקודם לא היית חשוף אליהן, כמו חסימות, התייבשויות, הקאות, החלקות טבעת וכו´. מה זה "ניסיתי הכל"? פעם אחת פה, ופעם אחת שם זה עדיין לא ניסיתי הכל. עד כמה באמת התחייבת כלפי עצמך??? מתי בפעם האחרונה עשית דיאטה מבוקרת עם מערכת כוללת תומכת. עירוב המשפחה בתהליך, מעקב חודשי של רופא משפחה, מעקב שבועי של דיאטנית, פעילות גופנית כמעט יומיומית, ולאורך זמן? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? רק אז, תתחיל לחשוב על הניתוח. ניתוח זה לא ענין של מה בכך, יש כאלה שלא קמים ממנו. לא הרבה אבל קורה. אני מהניתוח הראשון, הירך הימנית שלי טרם התעוררה לה. ועם כל המסכת שעברתי בשנה האחרונה, טרם חזרתי למי שאני. הייתי פצצת אנרגיה!! והיום, פתאום בעשר בלילה אני נשפכת. איך תעבור עליך שנת הלימודים אם בתוך שמונה חודשים תיעדר 60 יום??? רועי, מתנצלת אם נשמעתי קצת נובחת, זה בשל ההתלהבות שלי. שורה תחתונה, יקירי, תגייס את המשפחה שלך לתהליך הורדה במשקל מבוקר, ואת עצמך, ובהצלחה!

שלגיה**

New member
וואו גל

כל מה שכתבת נורא העציב אותי. כשאני חושבת על כל מה שעברתי מילדות ובנעוריי,כל הדיאטות,גיוס המשפחה,כל התקופה בצבא (פחדתי שבקורס קצינות צריך לעבור קיר ואני לא אעבור את הקורס בגלל זה..) כל המעבר לשיטות אכילה מבוקרות ולא מבוקרות,דיקורים,שומרי משקל בפעם החמישית (צריך לתת לי סיכה רק על מס´ הפעמים שנרשמתי לשם),הומאופתיה,קסניקל,מרזי מורית,דיאטה קלאב,מירי בלקין,דיאטן בקופ"ח כשהמינוס גדל בבנק,הכל הכל הכל-כל כך הרבה כספים ואני חושבת שאף פעם לא גייסתי את עצמי לעניין כמו שגייסתי אותו עכשיו לאחר הניתוח. כנראה שהשהות במחלקה,הכאבים בגלל הוצאת הכיס מרה וההקאות הנוראיות שלאחר מכן כל אלה קצת הפחידו אותי וגרמו לי לחשוב שאין דבר יותר חשוב מהגוף שלי ומה שאני מכניסה לתוכו. (כמו להכניס נפט במקום דלק למכונית...). ויש בטח עוד דברים חובבניים שניסיתי ותקצר היריעה מלפרט אותם כאן (דיאטת אבטיח,דיאטת קוטג´ ומלון וכו...). עצוב אבל אני חושבת על עכשיו וטוב לי טוב לי שזה עכשיו ולא בגיל 40.

שלגיה היריעה לא קצרה מלפרט ../images/Emo24.gif

אפשר להכניס עד 7200 מילים אז יאללה תפרטי למה לא תפרטי איזה סוג ואיך עושים אותו

שלגיה**

New member
אוף !!!! רועי !!!! ../images/Emo46.gif

אני חושבת שמי שצריך לפרט כאן זה אתה !!! שוב, אתה צריך לבדוק עם עצמך. ישבנו כאן שתיים (אני וגל) וכתבנו לך היום כל כך הרבה דברים ונקודות למחשבה שלא התייחסת אליהן אפילו. אבל אני מבינה למה ואני לא אבוא אליך בטענות. אני "נוטשת את הספינה" בנושא שלך. שיהיה לך בהצלחה. שלגיה

למה שאני אפרט אולי תעזרי לי

אולי תתני כיונים למחשבה ????? בחיים לא שמעתי על דיאטת קוטג´ או דיאטת מלון או אבטיח אולי תסבירי לי את זה

מירי,

New member
שילגיונת הוא רק בן 15....

אני אישית חושבת שבגיל הזה אם אין בעיות אחרות צריך BMI גבוהה יותר מאשר נגיד בגיל 21... אני זוכרת את עצמי בגיל הזה גם בתקופות הקשות ביותר לא ידעתי להתמודד... ואם הייתי צריכה להתמודד עם השלכות הניתוח ייתכן שהייתי עושה לעצמי נזקים לא קטנים (לא שעכשיו לא עשיתי כמה כאלה...) , הוא עדיין מחפש פתרון פלא , ומאמין שמצא אותו בניתוח... רועי , כאשר תבין באמת מה זה להכשל שוב ושוב ושוב ושוב... (ועוד אין ספורים שובים) בכל אפשרות קיימת , כאשר תמצא את עצמך מנסה אפשרויות שבעבר לא חשבת שתנסה וגם בהן תכשל - אז ורק אז תחשוב על התמודדות עם הניתוח! אני יודעת מה זה להיות נערה שמנה (וילדה שמנה ואישה שמנה...) אני מבינה את מה שאתה מרגיש , ועכשיו החלט על דיאטה שאתה מוכן לנסות , תן לעצמך חודש איתה , בוא נראה מה יהיו התוצאות שלה ואיך היגעת אליהן ונמשיך משם!

gal33

New member
אכן עצוב. מסכימה בגוף ראשון.

ויש עוד הרבה, לצערי, ומכל מיני זוויות. נדבר בהזדמנות על עוד זוויות. אני מברכת שזה קרה בגיל 29 שניה לפני הסכרת. אבל ממש שניה. בדיוק לפני שבועיים קיבלתי מהרופא המחוזי של מכבי במרכז הזמנה להשתתף בקבוצת תמיכה של חולי סכרת, כי לפי הנתונים שבידיו אני כבר שם. לפני הניתוח היה לי סוכר 243. הייתי בחורה מתוקה תרתי משמע. כל יום שמתעוררים לפני, זה יום מבורך. לפעמים אני אומרת בצחוק, שבגיל 70 אני ארוץ להוציא את הטבעת, מחדר התאוששות ארוץ לקיוסק אקנה פקט פרלמנט ארוך, הפוך גדול, ואוכל, אעשן, אוכל, אעשן, אוכל, אעשן... לסירוגין עד יומי האחרון
. קלישאה ככל שתהיה, בלי בריאות אין כלום בחיים. תודה יום יום על שהתעוררנו.

gal33

New member
שילגוש, רק עוד דבר אחד אחרון

אני מאוד מאוד שמחה לשמוע על ההתחייבות שלך כלפי עצמך. כה לחי!!! אף פעם לא מאוחר מדי. כמו שעדי ציטט את המשפט הידוע, "היום מתחיל היום הראשון בשארית חייך". כל יום הוא יום טוב להתחיל. רק עכשיו מתברר לי שלמעשה אני לא התחייבתי בניתוח הראשון, ועכשיו אני עוברת את התהליך. אני אומרת שאת הכוח יש לי, אך את הרצון אני צריכה למצוא. אני עובדת על זה. זה מקרה טיפל´ה מורכב אצלי. פעם אחרי שאלמד לחיות איתו. הקיצקץ, בהצלחה גדולה לכולנו. אני חושבת שכל הכבוד לנו!! על העוצמות שאנו מגלים בתוכנו. על ההתגייסות שלנו למען עצמנו.

gal33

New member
קושקוש, אין לי מושג כמה אתה

שוקל היום, ואני גם לא שואלת. אני הגעתי לצו ראשון בי"ב, 111 קילו. המשקל המקסימלי היה 104 קילו. אל תחכה לי"ב לגלות את זה. הנה גיליתי לך עכשיו. כמדומני, המקסימום לא השתנה. תתחיל לעשות דיאטה מבוקרת כפי שרשמו לך כולם בכל ההודעות. תבקש מתנה ליום הולדת 16, מנוי למכון כושר. יש לי חברה שהיתה אומרת שהיא בצבא שירתה בתור טנק
... אל תחכה לצבא. תתפוס את עצמך היום! לפעמים מספיק לדעת שהזבנג מתקרב, לא צריך לחטוף אותו באופן ממשי. הלוואי שעד אז כבר יהיה שלום.

gal33

New member
נ.ב.:

אף אחד ושום דבר, לא יעזרו למי שלא עוזר לעצמו.

רוייקו

New member
טווח הגלאים בנתוחי הגבלת קיבה

הוא בין 18 ל 55 באופן שיגרתי, אולם, שלא באופן שגרתי, מנתחים גם בני נוער מתחת לגיל 18, אם האינדקס שלהם עולה על 40. בדרך כלל, מקובל לנתח בני נוער בבית החולים לילדים "שניידר". חוץ מיזה, אתה לא מועמד מעכשיו לעכשיו.. ממילא אתה לא מדבר על התקופה הקרובה.

למעלה