רועי, גם אני אומרת שהגיל בסדר....
מצד שני, בעמוד הזה למטה, רוייקו אמר בעצמו שהגיל לא בסדר. אנחנו לא סובלים מפיצול אישיות, תקשיב להכל, לא לחלק!!! הגיל בסדר, אם אתה סובל מבעיות בריאות כתוצאה ישירה מההשמנת היתר. מה מראות בדיקות הדם התקופתיות שלך? א.ק.ג וכו´? אחרת, תחכה!! זהו גיל צעיר להתמודדות כזו. אתה חייב להבין, שהניתוח הוא לא פתרון קסם, וכמה פעמים שלא שומעים את זה לפני הניתוח, קולטים את זה אך ורק אחרי, ומפנימים עוד יותר אחרי. מה אתה חושב שאחרי הניתוח הקילוגרמים פשוט ינשרו ממך? טעות בידך. אחרי הניתוח תצטרך לעזור להם לרדת, תצטרך להתחייב כלפי התהליך, תצטרך לרצות בזה מאוד מאוד. נהפוך הוא, אחרי הניתוח תהיה חשוף לסכנות שקודם לא היית חשוף אליהן, כמו חסימות, התייבשויות, הקאות, החלקות טבעת וכו´. מה זה "ניסיתי הכל"? פעם אחת פה, ופעם אחת שם זה עדיין לא ניסיתי הכל. עד כמה באמת התחייבת כלפי עצמך??? מתי בפעם האחרונה עשית דיאטה מבוקרת עם מערכת כוללת תומכת. עירוב המשפחה בתהליך, מעקב חודשי של רופא משפחה, מעקב שבועי של דיאטנית, פעילות גופנית כמעט יומיומית, ולאורך זמן? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? ואז נכשלת, וניסית שוב? רק אז, תתחיל לחשוב על הניתוח. ניתוח זה לא ענין של מה בכך, יש כאלה שלא קמים ממנו. לא הרבה אבל קורה. אני מהניתוח הראשון, הירך הימנית שלי טרם התעוררה לה. ועם כל המסכת שעברתי בשנה האחרונה, טרם חזרתי למי שאני. הייתי פצצת אנרגיה!! והיום, פתאום בעשר בלילה אני נשפכת. איך תעבור עליך שנת הלימודים אם בתוך שמונה חודשים תיעדר 60 יום??? רועי, מתנצלת אם נשמעתי קצת נובחת, זה בשל ההתלהבות שלי. שורה תחתונה, יקירי, תגייס את המשפחה שלך לתהליך הורדה במשקל מבוקר, ואת עצמך, ובהצלחה!