אנשים, אתם מרוצים כבר מהדור החדש וקונסולות הדור הבא שלכם?

אנשים, אתם מרוצים כבר מהדור החדש וקונסולות הדור הבא שלכם?

הקונסולות "החדשות" כמעט בנות שנתיים. (עוד חודש) אני חושב שזה זמן לסכם מה אנחנו חושבים עליהן על המשחקים ואם אנחנו מרוצים מהן.

אז איך אתם מרגישים? מרוצים מהיצע המשחקים? מהמשחקים שבדרך אלינו? מהעתיד? ואיך אתם מרגישים כלפי חווית המשתמש של הקונסולה שלכם באופן כללי, מרוצים? מה הייתם מוסיפים/משנים לחוויה?

אני בהחלט מרוצה.

פתאום שמתי לב כמה גיוון יש בספריה של הPS4/ONE המון משחקי הרפתקה נחשבים, כמו broken age וקינג קווסט ובעיקר משחקי תפקידים מערביים מבוססי תור.
שבעבר פינטזתי שיגיעו לקונסולות כמו wasterland 2 וdivinity original sin.
אלה חוויות שעד הדור הזה היה קיימות בעיקר על המחשב, זה מטורף.

בקטע של הAAA אני ממש מרוצה. המכשף 3 עוד מחכה לי, ויש לנו שנה הבאה, חוויה סינמטית מדהימה עם Uncharted 4 שיפיל לנו את הלסת עם האזורים הדי פתוחים שלו והגרפיקה והדמויות.

יש גם את SF5 שהולך להיות פשוט מדהים, ואפילו גיימרים קאזואלים הולכים להתלהב ממנו. משחק הדור, בכל מה שקשור ל"משחקי מסיבה"
ויש גם דאוס אקס 4!!! ועוד חודש פולאאוט 4, פשוט לא יאמן שאנחנו חיים בזמן הזה.

חווית המשתמש:
יצא לי לשחק אתמול ב שONE יותר כמו לחרוש על ONE ואני לחלוטין מעדיף את השלט שלו על הדואלשוק 4 ממש נוח וכייפי! זה משהו שהONE בעיני עושה יותר טוב,
אבל לא נורא, כי אני הולך לקנות מתאם לPS4 שמאפשר להפעיל עליה את שלט הONE ואז הכול יהיה מושלם.

גם מעצבן מאוד שלא לכל המשחקים אפשר לעשות קנייה דיגיטלית(דאוס אקס מסתכל עליך) מה אנחנו ב1999??
מעצבן גם שלא כל המשחקים זמינים לפריאורדר בכל חנות. מה זה החרא הזה?

עוד משהו מעצבן זה שאי אפשר לקבוע תמונת רקע אישית לPS4 זה מאפיין שממש ציפיתי שיהיה. מעצבן גם שאי אפשר לאחסן שירים וסרטונים בהארדיסק של הPS4
כאילו אלוהים.

אבל בגדול אני הרבה יותר מרוצה מהדור ממה שהייתי לפני E3 :) ההרגשה השתנתה לחלוטין. מה איתכם?

עטלפוני

New member
בגדול, מרוצה

בתור חובב משחקים, אני מרוצה בגדול מהמבחר שיש. אחד הדברים שיותר נהנה מהם זה למצוא אינדי או משחק קטן של חברה גדולה ולהנות ממנו בלי כל הטררם שיש ל aaa. אני גם נהנה מאוד ממשחקי ה jack in the box במסיבות. להוציא החצי שנה הראשונה, לא היה מצב שלא היה לי מה לשחק.
&nbsp
בתור חובב טכנולוגיה, היה לי מאוד מעניין לראות את האבולוציה של ה x1. אני משתתף בתוכנית בטא, וגם נותן הרבה פידבקים והערות. פעמיים הייתי צריך לאפס את המכשיר בגלל באגים, אבל עבורי זה היה שווה. אני אוהב לראות תוכנה מתפתחת. אין קשר בין איך שהמכשיר הושק ואיך שהוא היום אחרי השינוי ממשק. מהבחינה הזו הם עושים עבודה מעולה.
&nbsp
תמיכה במשחקי 360 הגיעה בהפתעה, והיא הפתעה מבורכת. משתמש בה, וזה לחלוטין פתר את הצורך בלהחזיק 360 בנוסף. עכשיו כל מה שנשאר זה שהם יכריזו בe3 הבא אמולטור תוכנה לפס3 ;)
&nbsp
להוציא הגדולים הידועים של 2016, אני מסוקרן מ recore, ויותר מסוקרן לראות מה יהיו החשיפות ל 2017-18.
&nbsp
מוסיפים/משנים לחוויה ? חסרה לי אפשרות מכירה/העברה של רישיון דיגיטלי. חבל שזה לא התממש. חסרים לי עוד ז'אנרים של משחקים, ומבאס אותי שקווסטים של לוקאס רק בפליסטיישן. הייתי שמח אם הקינקט היה מקבל משחק טוב. הכי קרוב לזה מבחינת יצירתית זה פנטזיה, אבל כנראה שזה היה וישאר גימיק שאין הרבה מה לעשות איתו בעולם המשחקים. יש כל מיני תוספות תוכנה שבטח יגיעו כמו ניגון מוסיקה לוקאלי וברקע ונגן מדיה יותר משוכלל (לנוכחי אין תמיכה ב srt). חסר לי גם bitstream לסרטי בלו-רי (כרגע המכשיר מפענח את הסראונד ושולח pcm, ולא dolby digital/dts לפיענוח של המגבר). עוד אפליקציות, מקווה שיצאו עוד הרבה אחרי המעבר לחלונות 10.
&nbsp
השלט אכן טוב, אבל הדגם של ה day one מחורבן. השלט השני שרכשתי הרבה יותר עמיד.
&nbsp
בשורה התחתונה, מאז הרכישה המכשיר הזה דלוק כמעט כל הזמן כשאנחנו בבית. מסרטים לילדה, מוסיקה כשיש חברים ועד סשן משחקים בשעות הלילה. זה אומר משהו.

אולי אין לך קווסטים של לוקאס אבל יש לך cuphead :)

מבטיח לך שאני והPS4 שלי ירוקים מקנאה :) כן זה קיים גם למחשב אבל זה לא רלוונטי לי כי אין לי כבר מחשב שיכול להריץ אותו.

הטריילר פשוט מדהים נראה כמו סרט אנימציה בסטייל של שנות ה30 כמו פליקס החתול, רק בצבע.

במשחקי הרפתקה יש לך את D4: Dark Dreams Don't Die שנחשב מעולה ואין אותו בפלייסטישן 4 גם אותו מאוד הייתי רוצה לנסות.

מגניב לשמוע, שהאקסבוקס one ממלא כל כך הרבה תפקידים אצלכם בבית בנוגע לצריכה של בידור, אני גם ניסיתי לעשות משהו כזה עם הפס4 אבל הוא גרוע בזה.

באיזשהו שלב חברה שלי החליטה שאני מסבך ענינים והPC צריך להיות ה"go to"
לכל צרכי הבידור שלי. אני נורא שמח שהקשבתי לה כי בתכלס הוא הרבה יותר וורסטלי גם מהOne וגם מהPS4 :)

התמיכה במשחקי 360 מעוררת קנאה, בעיקר בגלל שיש לי ספריה ענפה של משחקי 360 שעוד לא שיחקתי בהם, אם אני אלך על הONE במקום הNX יהיה גם לי המון מה להרוויח מהמאפיין הזה, חלק ממשחקי ה360 שלי כלל לא נפתחו עדיין.

RECORE לדעתי יהיה בינוני למדי, פעם הערצתי את המפתח שלו (היוצר של מגה מן) אבל המשחקים האחרונים שלו, וההתנהלות הבזויה שלו בקיקסטארטאר.
(לוקח כסף לכל מיני פרויקטים חדשים לפני שסיים לפתח משחק 1 שנראה בינוני)

די הורידו לי מההייפ של RECORE מקווה שמייק תצליח להמם את כולם ולהביא את הפתעת השנה. כי הקונספט נראה נהדר.

עטלפוני

New member
בכנס שהיה את QB, שיחקתי גם קאפ-הד

המשחק מקסים מבחינה גרפית, אין מה לומר. מה שביאס זה שזה רק שלבי בוס, שעבורי זה חסר פואנטה. הבנתי ממה שקראתי שהם בסוף כן מכניסים גם שלבי פלטפורמה רגילים, אז אחכה לראות מה קורה עם זה לפני שאתלהב.
&nbsp
הבעיה מבחינת שלבי בוס זה שהשלב סטטי, יש רק מסך אחד אין "עולם" לטייל בו.

כן, גם אני התבאסתי מהקטע הזה.

כייף לשמוע שהם שינו את זה, נקווה שהם באמת ייצרו שלבים. על הצד החיובי, אם המשחק יצליח הם בטוח ישכללו את זה למשחק מורכב ביותר במשחק ההמשך :)

אני חייב משחק AAA בגרפיקה הזו.

eran_le

New member
משהו שאכזב אותי הוא התמחור השונה בחנות הדיגיטלית

כמו בדור הקודם, גם פה לכל אזור יש את המחירים שלו, ואם אתה נכנס כמשתמש ישראלי אתה חוטף מחירים גבוהים בהרבה מהגירסא האמריקאית.
מאז הדור הקודם חלו שינויים בעולם הדיגיטלי עם האייפון והאפליקציות וכל זה, ואם בעבר זה הרגיש לי מעצבן אז עכשיו זה בכלל מרגיש מיושן וטפשי. שיתקדמו ויעשו חנות אחת לכולם כמו באנדרואיד ובאייפון.
שהחנויות הפיזיות ימכרו במחירים של הדיגיטלי בעזרת סוני, כך שלא ידפקו.

eran_le

New member
יודע, אני עושה את זה כל הזמן, השאלה היא למה צריך?

כאמור קיוויתי שבדור הזה לא יהיה צורך בקשקושים ובתחמונים האלה. זה מסורבל ומיותר. אולי כשיעברו לדיגיטלי בלבד, וזה משהו שכדאי מאוד שיקרה, המחירים יהיו אחידים לכולם.

מישהו 2

New member
החנות לא יכולה לבוא כנגד השוק המקומי

המון אנשים באמת קונים משחקים במחירים יקרים במקום להתעסק עם רכישות מחו"ל וכו'...
אם המשחקים היו במחיר אחיד וזול של אמריקה ובנוחות כזאת שכל ישראלי ידע לקנות מהחנות הדיגטלית , זה יפגע בעסקים.

הרי הסיבה שהמחירים בארץ מגיעים ל- 300 שקל ויותר זה בגלל הייבוא והמיסים והכול...

בכל אופן, הגעתי למסקנה שהחנות הישראלית דווקא לא רעה בכלל, למעשה אני חושב שאת המנוי לפלוס אני אחדש פעם הבאה בחנות הישראלית.
הסיבה לכך היא שהחנות הישראלית משוייכת לאזור אירופה, ויש יותר מבצעים והנחות שוות בחנויות אירופאיות. כאשר יש מבצעים כאלה - כל המחירים אחידים ויוצא ממש משתלם לרכוש משחקים דרך החנות הישראלית.
לעומת זאת אם יוצא משחק חדש לגמרי שאתה מעוניין בו, אפשר לרכוש אותו מהחנות האמריקאית ב- 60$ או פחות. גם ככה אין מבצעים מיוחדים על משחקים חדשים.

עטלפוני

New member
המחירים לא אחידים בחנויות סלולר

פשוט המחירים נמוכים, אז זה פחות מורגש
&nbsp
קח לדוגמא את המשחק "אנגרי בירס" למק, בארה"ב הוא עולה 5 דולר אבל באנגליה הוא עולה 4 פאונד (6.1 דולר) ובקנדה 5.79 דו"ק (4.4 דולר אמריקאי)
&nbsp
או מיינקראפט לאנדרויד - 7 דולר אמריקאי (27 ש"ח) או 25 שקלים בחנות הישראלית.

אני כל כך מזדהה איתך.

גם לי אין כוח לכאבי הראש האלה ולתחמונים האלה רק כי אני רוצה לשלם כסף.כנראה שבסוני לא רוצים לדפוק לישפאר את ההכנסות כי היא כנראה היבואנית של משחקי הפלייסטישן לחנויות ולהם אין אינטרס לשנות את המחיר.

eran_le

New member
אני יודע שהסיבה להבדלים בחנויות הדיגיטליות היא

שיש יבואנים למשחקים הפיסיים במדינות שונות, ולא רוצים לדפוק אותם. לכן אני אומר, שבמקום לעשות עיוותים מלאכותיים כאלה במחירים של החנויות הדיגיטליות, דבר שמרגיש מיושן, מעיק ומעצבן, שיעשו מחיר אחיד לדיגיטליות וידאגו שהמחירים של הפיסיים, אם הם עוד חשובים למישהו, יישארו תחרותיים יחסית לדיגיטלי.
ובגדול כדאי שיתחילו או יותר נכון יאיצו את המגמה של להיפטר מהפיסיים כדי לחסוך את כל הטרטור, העיוותים והתיווך לגורמים כאלה ואחרים שכרוכים בזה.

אתה צודק בכל מה שאתה אומר , אבל מעבר מוחלט לדגיטלי לא מעשי.

:( יש לך חנויות ענקיות כמו gamestop שיעשו הכול כדי לגרום לסוני ומייק לא לחתוך את השוק הפיזי. יש לך את היפנים, שמרוב שהמשחקים שלהם יקרים, (יותר מהארץ אפילו)
כל השוק שלהם בנוי על מכירת משחקים ביד שניה.

ויש לך כמובן גם את האמריקאים עצמם שגם כן בחיים לא יוותרו על האפשרות למכור
משחקים משומשים ולקבל על זה זיכוי בחנות.

אם סוני ומייק ינסו לגרור את החנויות בארץ להורדת מחירים החנויות האלה יפסידו לא
ופשוט לא ימכרו משחקים פיזים.

נדפקנו בקיצור.

halo 5 נשמע נפילה בסינגל.

אבל אתה בטח תשחק עם החברים בCO OP אז תהיה לך חוויה פגזית.

למעלה