אנשים אתם מתחילים לאכזב!!!!!

tankgril

New member
אנשים אתם מתחילים לאכזב!!!!!../images/Emo123.gif

מילא ענתי שלא יכולה להכנס הרבה!!!! משעמםםםםםםםםםםםם ללללללללללללייייייייייי!!!!!!!!!!!!רצחחחחחחחחחחח!!!!!!!!

tankgril

New member
טוב אז אני רואה

שאני לבד פה גלמודה וערירית
אז אני יחזור יותר מאוחר.

אני פה......./images/Emo13.gif

מה המצב אחותי? איך עבר עליך היום? אצליייייייי הכללללללל בסייייידדדררררררררררר (אבל תמיד יכול להיות יותר טוב
) LOVE ענת.

tankgril

New member
וואלה../images/Emo13.gif

הכל טוב אני עדיין באותו מצב מאתמול רק שעכשיו הכאב מתחיל לרדת לכתף. אבל חפיף חוץ מזה הכל טוב
. בקשר להודעה ששלחתי לך אתמול בהתחלה היא נראתה לי די טוב אבל......... לאט לאט אני מתחילה לאבד אומץ

וואלה שקם את עצמך!!../images/Emo8.gif

"עוד לא אבדה תקוותנו......
" אל תאבדי גם את האומץ שלך...
תראי זה לא ממש קשה,אני אשלח לך המשך במערכת המסרים.
החלמה מהירה מהכאבים
אולי תגידי לאחותך,במקום ש"תהרוג" אותך כל הזמן על הטעויות שאת עושה ולא מחליפה כינוי,שתעשה לך איזה מסאז´ טוב ?!
LOVE ענת.

tankgril

New member
נראה לך??????../images/Emo3.gif

שהפוסטמה הקטנה תזיז את האצבע הקטנה ותעשה לי מסאז´ ועוד טוב מה קרה לך היא עוד עלולה לנקוע אצבע!!!!!

חחחחחחח../images/Emo6.gif

איזו אחות אה???? אי אפשר אית ואי אפשר בלעדיה
תעשי מסאז´ לעצמך... מה חוץ? מה את מספרת? LOVE ענת.

tankgril

New member
מצאתי עבודה... בערך....(ניו-פארם)

עכשיו הקטע שיום ראשון שעבר מתקשרת אלי (המנהלת סניף שראיינה אותי) ואומרת לי שבמבחן במחשב שעשיתי כתבתי משהו בסגנון של חקרו אותי במשטרה על עבירה פלילית שלכאורה כביכול עברתי. וכדי להזיז עיניינים מהר אני צריכה לקחת בדואר אגרת אישום פלילי ולמלות אותה במשטרה.

מצטערת שלקח לי זמן.....

אני פשוט משחקת בינגו (ביאהו משחקים) חחחחחחחחחחח זה השיעמום וההתמכרות גם יחד. אז נסחפתי קצת ולקח לי זמן להכנס לענות. LOVE ענת.

אה כבר נבהלתי..../images/Emo8.gif

אחלה. איזו שביזות,כולם מזה מדכאים אותי על הצבא,אומרים לי "אל תתגייסי", "אם לא תשמרי על עצמך את תשמיני". ולא מספיק שאני לא רזה,לא חסר מה לתפוס,אז בכלל מכניסים אותי לשביזות. אני אומרת לך אני כל הזמן מודדת את המדים שקיבלתי ביום חיול לראות שהם עדיין עולים עלי
LOVE ענת.

tankgril

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo13.gif

אני לא דואגת. התחלתי את השירות שלי כמוך. בערך לפני סוף השירות שלי ירדתי איזה 12 ק"ג במכה. אבל לצערי אחרי שחזרתי מחו"ל השמנתי קצת ועכשיו אני במגמת ירידה.

מגנווווווווווווווב../images/Emo13.gif

לי יש בעיה,למה יש לי נטייה להשמנה,כל מה שאני אוכלת רואים עלי אחורי זה
אז אני חייבת לשמור על עצמי!! איפה היית בחו"ל? LOVE ענת.

tankgril

New member
שבועיים אחרי השחרור

שזה דבר מצחיק כי קיבלתי קיצור כי רציתי לנסוע אם אבא לחו"ל לא נסעתי ושבועיים אחריי התאריך המקורי נסעתי איתו לסינגפור. מקום מדהים יפה שם מאוד.

נחמד...../images/Emo13.gif

אני דוקא יודעת שהרבה מחכים להשתחרר מהצבא לעשות את הנסיעה שלהם לחו"ל לכמה חודשים בארה"ב. או כל מיני אפשרויות אחרות כמו אוסטרליה,תאילנד אמסטרדם וכדומה. העיקר עשית חיים!!
אני וחברה שלי רוצות לטוס לחול לפני שאני מתגייסת אבל עדיין אין לי תאריך גיוס אז זה קצת דופק אותנו. אבל בעזרת השם מקווה שהכל יהיה טוב. LOVE ענת.

tankgril

New member
טוב אני חושבת

שאני אזוז. בגב והצוואר מתחילים ממש להציק אז אני אזוז לי עוד מעט.

tankgril

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo29.gif

אז כאמור כואב לי מדי אז אני אזוז.
לילה מדהים שיהיה לך ולכולנו אבל בעיקר לך
תודה על העזרה. תשמרי על קשר.
אוהבת המון המון

למעלה