אנשים באינטרנט,לכאורה אמיתים,האומנם

חזיר בר

New member
אנשים באינטרנט,לכאורה אמיתים,האומנם

חשבו על זה רגע,האם יכול להיות שמאוחרי כל אחד ואחד מהאנשים באינטרנט עומד מחשב מתוחכם שכותב תגובות רק כדי שאני ועוד קומץ מוחבר נחיה באשליה שיש דבר כזה חיים וירטואלים? האם לילו היא לא אחר ממחשב העל זי-קיו 495? האם אי סי אינו אלא אשליה ש"הם" יצרו למטרותיהם? אתה אומרים,מה עם האנשים שניפגשים? קודם כל,אם ניפגשתם בעצמכם,מה שאני לא סומך על זה כי הרי רק פונקציות מתטיות אתם,אז כנראה פגשתם בסוכן ממשלה בלבוש של בת 16. או בת 16 שעובדת בשביל,נו,"בשבילם". למה "להם" לעשות את זה. מה הם מרווחים. אז קדימה,אנשים וירטואלים,ספרו לי מה המשחק שלכם.

IC4

New member
זאת היתה ההודעה האחרונה של חזיר בר

אחרי שראינו מאטריקס חברי אמר לי בדרך הביתה (אגב לא יודע למה אני משץף אותכם בזה אבל זה הסרט היחיד שהלכתי מבית הקולנוע בחזרה הביתה ברגל, ואפילו בשתי הפעמים) שהוא חשב שרק הוא בעצם קיים והשאר זה כמו דמויות פיקציות של מחשב מתוחכם כדי לספק לו מציאות זה תיאוריה שנעה בין מאטריקס למופע של טרומן בכלל תחשבו על זה שמטריקס זה סרט ש"הם" הצליחו להחדיר למציאות שלנו, לעולם המוגבל שלנו מישהו מנסה להגיד לנו להתעורר וחזיר בר לשאלתך, ignorance is a bliss אם אני אי פעם אפגוש בת 16 שהיא בעצם סוכנת, אז זה לא יפריע לי כל עוד אני לעולם לא אדע שהיא סוכנת. קטע קטן על המסתוריות של הפורום - מכיון שאף אחד לא יודע עליו, תנסו אם בא לכם, בשביל ה"קטע" לרשום בסופי הודעות שלכם 21 (האיי.די. של הפורום הזה) נראה אם בסופו של דבר מישהו ייחס לזה ערך וישאל מה זה? 21

חזיר בר

New member
אני מסכים

העניין הזה עם ה-21 טוב. אבל קשה לי להאמין שמישהו יצליח לקשר 21

RedStorm

New member
אומרים ש...ו.....זו דעתי..!

אומרים שאת כל ההמצאות שיש לנו היום כמו טלפון...חשמל....מחשבים! הם בעצם של החייזרים שהחליטו לתת לנו אותם במתנה..... או אולי כדי לגרום לנו להבין משהו..... תמיד השוותי את החיים לאינטרנט..אולי זה ישמע טיפשי..... אבל אולי אם באמת מישהו מלמעלה ......הביא לנו את הרעיון הזה אז אולי כדי שנבין שלא הכל ברור מעליו כלומר הרי במציאות שלנו יש חוקים וגבולות למשל אי אפשר לקפוץ ולהישאר באוויר הרי זה ברור מעליו נכון? ואי לעבור מחדר לחדר כאשר יש קיר שמפריד באמצע נכון? אותו דבר באינטרנט יש חוקים TCP\IP שאומר שהמחשב לא יכול לעשות מה שהוא רוצה ברשת .. ויש חוקים לכל מחשב והגבלות ויש גם קירות FIRE WALL ודברים כאלה שאומרים היי !כאן אתה לא יכול לעבור! אבל בעקרון אפשר ואנשים רבים גילו ויודעים איך ולעקוף את כל החוקים והקירות ולעבוד עליהם...וכו´ אז בעצם אפשר לומר שאותו דבר גם במציאות... ופשוט לא עלינו על זה או שאנחנו לא מנסים לעלות על זה... (אולי מישהו כן עלה על זה......)

barakas

New member
ההשואה די פשוטה

דמיין את פורצי הרשתות לאנשים שיודעים למצוא דלתות סודיות או לגרום לשומרים להרדם על המשמר...גם במציאות זה אפשרי,פשוט בדרכים מוחשיות,דפוק טנק לתוך קיר והרי לך כניסה,תהרוג את השומרים והכניסה פתוחה...זה פשוט חוקים יש גם באינטרנט,אנשים פשוט יודעים לתמרן אותם... בקשר לחייזרים,מה אתם נותנים להם כל כך הרבה קרדיט??יש סדר לדברים,החשמל נבע מהמצאות שקדמו לו...הכל שלנו,קשה לי להאמין שחייזרים נתנו לנו משהו.. ובקשר למחשב שמאוחרי כל אדם...בוא נפתח את זה קצת יותר,אולי אחד מאיתנו חולם וכל זה חלק מהחלום שלו...הוא יתעורר והכל ישכח...אתה שומע את השעון המעורר מצלצל,חזיר בר? >:)

RedStorm

New member
מאטריקס עם תוספות!

אתה מתכוון למאטריקס קצת שונה..... מה שהיה במאטריקס ...היה ....שאתה בתוך מציאות מדומה מן חלום כזה... אבל כל שאר האנשים בעולם.....יחד איתך באותו חלום ...אותו עולם לא מציאותי... אבל גם יכול להיות מן מאטריקס ...כזה אבל! כל שאר האנשים שאיתך הם לא מציאותים הם בדיוק כמו הסוכן סמית´ .... (רק לא רעים) .....ורק נדמה לך שהם מציאותיים! בלאק ג´ק

חזיר בר

New member
אני זוכר לופ מחשבתי שהיה לי בגן

כן כן,בגן. בזמן ארוחת צהרים לקחתי שניצל ואז התעוררתי וגיליתי שזה היה חלום מאוד מציאותי,אחר כך הלכתי לגן ולקחתי שניצל בארוחת הצהרים. בשניה שעשיתי זאת (ושימו לב,הייתי בן 5 ואני זוכר את זה עד היום) לא היה לי מושג ראשון אם זה מציאות או חלום. פחד מהגדולים שהיו לי עד אז.(עלה על זה רק חלום עם ההורים שלי שהופכים לאנשי קש,אבל בוא לא נדבר על זה בסדר?)

leeloo

New member
מה יקרה אם מישהו באמת ישאל ....

מזה ה-21 הזה? מה תענה? האם תחשוף את הפורום? האם תמשיך לחפות עליו, כמו ממשלת ארה"ב הברית על החייזרים? הא אה... אתה בדילמה....:) 21

חזיר בר

New member
ככה לשבור את שלושת החוקים הראשונים

בושה וחרפה. בכל אופן,לדעתי אתה יכול לכל היותר לתת רמזים באשר למשמעות ה-"21". נניח:תעודת זהות היא לא רק בארנק או משהו בסגנון

leeloo

New member
צ´וט צ´וט!

ראית את זה? את יודעת מה קרה פה עכשיו? הוא התלהב מהרעיון הנורא מיוחד שלו (שאני, דרך אגב, תרמתי לו המון!) שהפורום סודי והכל, ויש דרך מאוד מיוחדת להיכנס אליו, אבל אז אחרי ההצלחה והמיוחדות, הוא הפך להיות ממוסחר.. כמו כולם.. בסוף הכסף (או התהילה, הסלבריטיזציה) תפסו אותו ב.. ועכשיו כבר לא אכפת לו.. איך נפלו גיבורים.....:)

leeloo

New member
אהה אולי אני באמת מחשב סופר מתוחכם!

ואם אתה באמת רוצה לבדוק את התיאוריה המעניינת שלך, תכנס בבקשה לאתר . ותגיד לי האם אותו "משגיח" או אדם או מחשב? תאמין לי, שאחרי שעות של ישיבה מול הדבר הזה היה לי מאוד מאוד קשה להחילט האם זה מחשב או עבודה בעיניים.... לבסוף גיליתי את התשובה. ניראה אם גם אתם תדעו אותה. :))

leeloo

New member
אוי נו... המחשב פועל כנגדי...

אולי זו עוד איזו קונספירציה... כאשר המחשב עושה שטויות, האם הוא חי? או האם יש מישהו שמפעיל את כולנו מלמעלה? האא... לעולם לא נדע... הנה הקישור לאתר של A.I.

חזיר בר

New member
הייתי שם

באמת תוכנה משעשעת. וזה די נחמד, אבל לילו ספרי לי עכשיו את האמת כי אני חיבי לדעת - את אדם אמיתי או מחשב?

leeloo

New member
אם אני אגיד לך אני אצטרך להרוג אותך

מאהאה האהא! סתם סתם.... אם אני אגיד לך שאני לא, תחשוב שאני אומרת את זה בגלל שאני מחשב שמתוכנת לענות ככה, ואם אני אני אגיד לך שאני כן מחשב, ובכן, תגיד ביי ביי למחשב, כי ברגע שייחשף הקוור אפ, לא יישאר אדם חי.... זו לפחות ההנחה שלי.. ואולי גם יש לי מקורות פנימיים?....

חזיר בר

New member
את יודעת מה

בואי נצא מנקודת הנחה שחברי הפורום פה הם מעל לכל חדש, כי אחרת לא יהיה לזה סוף. כל השאר הם מחשבי על מתוחכמים שרוצים להלחם בפורום ה-21 שלנו.

למעלה