אנשים בואו נקבע יום ושעה לצ´אט קבוע ואני כבר אדאג שרועי יהיה שם
ר רועי_15_רחובות New member 9/8/01 #1 אנשים בואו נקבע יום ושעה לצ´אט קבוע ואני כבר אדאג שרועי יהיה שם
L lia* New member 9/8/01 #2 ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif אני מאוד בעד!! אני אישית יכולה משמונה בערב... איזה חדר?
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif אני מאוד בעד!! אני אישית יכולה משמונה בערב... איזה חדר?
ר רוייקו New member 9/8/01 #3 אפשר להכנס מהפורום הזה. למעלה יש אפשרות לחיצה על "צאט קיצורי קיבה" בוחרים בניק לאחר שלוחצים וניכנסים. אני מציע שתבחרו בשעה 21.00 כשעת כניסה. אם אין אף אחד, אפשר להשאיר הודעה בפורום לבוא להכנס. אני לא מבטיח להיות שם באופן שוטף כי אני חוזר מאוחר וכו וכו ...
אפשר להכנס מהפורום הזה. למעלה יש אפשרות לחיצה על "צאט קיצורי קיבה" בוחרים בניק לאחר שלוחצים וניכנסים. אני מציע שתבחרו בשעה 21.00 כשעת כניסה. אם אין אף אחד, אפשר להשאיר הודעה בפורום לבוא להכנס. אני לא מבטיח להיות שם באופן שוטף כי אני חוזר מאוחר וכו וכו ...
L lia* New member 9/8/01 #4 ניסיתי להיכנס דרך כאן ולא הצלחתי זה נכנס לי לחדר "????????????" בכל אופן אני קבועה בצ´אט. היום אפתח חדר "קיצור קיבה"-בשעה תשע . מי שרוצה מוזמן לבוא.... נתראה!
ניסיתי להיכנס דרך כאן ולא הצלחתי זה נכנס לי לחדר "????????????" בכל אופן אני קבועה בצ´אט. היום אפתח חדר "קיצור קיבה"-בשעה תשע . מי שרוצה מוזמן לבוא.... נתראה!
L lia* New member 9/8/01 #9 ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif היום בשעה 9 בצ´אט חדר קיצורי קיבה-תבואו- נקשקש קצת!!