אנשים בישו שאכתוב

smile2life

New member
אנשים בישו שאכתוב

אז אני מראה את עצמי

IC4

New member
אה כן ../images/Emo13.gif

שלום רק אמרתי לך שהפורום קיים כמו כל אחד שנשלף מהמטריקס למציאות, פניתי אליך אישית ואליך בלבד אני מבין שאין לך ממש מה להגיד בינתיים מעבר להצגת נוכחות אבל אין בעיה עם זה. האמונה מספרת כי רבים הם הצללים שהולכים לידנו וקוראים כל מילה שנרשמת בפורום זה, אך הם אינם מוכיחים את עצמם.

rshilkrot

New member
גם אני מראה את עצמי!!!!

_ . ._ JUQQUQU#Q. LFQ _UQQ#QQQQQQQQQQ_ Q) UJ#QQQQQQQQQQQQQQQQL. _. `"_J#QQQQQQQQQQQQQ#QQQQQQQ. . .`.QQFQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ. )) ("..Q/JQQLQQQQQ4Q##QQQQ#QQQQQQQ ` ` ` F/ ("QQL")L4)QQQ)UF4"4"QQ(Q 4) (( )L)( F (`."F ()_. "Q) ``` (.) .(.`.U"L)J`L) . ` . QQ `4` /U"(F4)").)`) )( ``)) #U .`.L_ `J J..U () "F`F.`) .`.( QQQ (UU` . " " `. `` ((U.)L.`.` ` F(QQ. (#Q4U/. (U ) `."" _. / / F . F#Q) (QQQFU4 QQQQJQUQ__( )`( .._ L) .( ```UQQ) U`QF/ ) _UQUUQQQQQQQQQFU .()JQQQ#QQQL_ QQQ )/U/U. F4JQQQQQJQQQQQQUU.LFJUQUQUQQQQF(QQQQ .( `` ._UJQQQQQQQQQQ#QQ.) )#Q#Q#QQQQQ)F)QQU (U4Q) `(F(QQ4(UQ(QQ##QQQ)///FUULUQ#Q)QQQFJQ . ((L` .(4(UU4U()/UQQQQ))). QQQQ))JU_UFF4` ` J` F ( .U.UUUQQJQF`Q/)44.`JUUJQQ"FUJ. (` .) _`L F /U.UU))U`) .)"/.J.(.)F`J F`U " ) . ....( `F.(UU ( ( `) (FF. 4`)) _.) 4LL.LLJU(QU4A J.L...JJQJ.J` J F ) A)( JJ)UUJQ)UFQQ)QLUQQQU4UUUU F ` (` )` `U UU(U()UU")UF4Q4L)))"QL4L)U..J /(.../UJ((F4 U())U`()UL"))/QUQA)L`U) ).)(( J``JQU_L)QLL)LLU)QU))4)Q)_UL)Q_ (FUJ))`JUQQ#Q"QU4`""4UUQUQ#QLJ4ULAUQQL ``JUU4J)(Q`UQQQQU_ ._L((QQLU) ULLQQQQ (/_ U.J_ (.4J4QQQQQQQ4QUUQUUA((LUU(#QQQ. (U(U`U) "F J)F`UF_AFUULQ /F)(`)QLQQQQQQQ `)QQ(Q`.UU`/`)/)(L`ULLLF ("4UUQQQQQQQQFL U/`)UQJJU4/(UQ)U(LU)UFFF.FQQQ#QQQQQQQQQ (44J(Q)U (.`_"`FU"F_U) `QQQQQQQQQQQ#LQ) . /#UQQQQJ` `./ Q((F`UUQUQQQQQQQQQ#Q##LQQ `. .(_F(LQQQLQQQQJ_UJ`4.(FFJQQQQ#QQQQQQQQQ#QQQQQ U " U4#LUQUQQQQQQQQQU(QQLJQQQQQQQQQQQQQQQ#QQQQQQ .__ .QQQQQQQ#QQQQQQQQQQQFQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ this ascii conversion proggy is grand, i tell ya!!!

דנה^^

New member
וואוו!!! תקרא, תקרא! תקרא!!!

במבט ראשוני עמדתי לכתוב הודעה בנוסח "טוב.. אולי זאת אני אבל אני לא רואה אף דמיון בין האותיות האלו אליך.." ובאותה שנייה פתאום התחלתי לראות! הנה המשקפיים, והפה, והאף, והלחיים והנה בצד אין כלום בגלל השמש, ופה השיער..! מדהים!!! איך עושים דבר כזה?? ממש ממש מדהים!

IC4

New member
דנה רק בשבילך:

ובעצם לכל מי שאוהב דברים כאלה

rshilkrot

New member
צר לי, אבל אני רואה 6-6 גם בלי

משקפיים אלה פשוט ארובות העיניים שקיבלו צל מאד כהה בגלל התאורה המחורבנת בדירה שלי.... זאת תכנה שקיבלתי ממישהו אם אתם רוצים אני יכול לפרסם אותה כאן

srullli

New member
מה עשיתי לא בסדר ?

פתחתי את התוכנה, ניסיתי לצרף קובץ jpg , אבל התמונה לא רוצה לעלות....
נו, נראה לי שאני אוותר על העיניין..... על כל פנים תודה !!

srullli

New member
לא !!! אני יודעת !! אני מסוגלת

לעשות את זה !!! אני לא מתייאשת !!!! הנה אני במלוא כוחי מנסה את מזלי בכוחות מחודשים אחרונים !!!! אחלו לי בהצלחה :)

RedStorm

New member
פשוט שרולי

ישבתי וקראתי את ההודעה שלך ודימיינתי בראש אותך יושבת מול המחשב ומנסה להפעיל את התוכנה ולא מצליחה ומתאכזבת ומתיאשת ופרצוף עצוב של - טוב ,לא נורא לא עובד - נמרח לך על הפנים ואת רושמת הודעה ומתיאשת - אוייי נורא עשה לי רע! בטח זה לא מה שקרה אבל בכל מקרה !!! YOU CAN DO IT GIRL

למעלה