אנשים , בעיה ... או יותר נכון שאלה

אנשים , בעיה ... או יותר נכון שאלה

אם הייתם מדברים עם מישהי בנט , והייתם מתחילים לחבב אותה , ואפילו להרגיש כלפיה רגשות כלשהם , אבל לא היתם מדברים כל כך הרבה , אלא היתם מדברים כזה פעם בשבוע , ואז אתם מתחילים לדבר כל יום , כמה פעמים ביום והייתם קובעים להיפגש באיזה יום , אבל לפני שאתם נפגשים אתם מתחילים לגלות שהיא חרמנית בטירוף , ושכל מה שהיא חושבת זה רק להתחרמן , והשיחות שלכם הופכות לשיחות בנושא הסקס ... מה הייתם עושים ?? הייתם עדיין רוצים לפגוש אותה ??? ממני סקס סמים וטל מוסרי נ.ב : זה מופנה גם לבנות רק עם שינויי המינים !!

כמובן....

אבל תלוי מה הגילאים שלכם. אם אתם בני 8 אז זה לא טבעי, למשל... :).. אבל עכשיו באמת... אנשים בדרך כלל לא פורסים את כל הצדדים שבהם בתחילת קשר (לא רק באינטרנט). למשל, לאהוב מין זה דבר טבעי, אבל אנשים מתביישים בזה בדרך כלל בתחילת הקשר, בדיוק ברגעים שרוצים להראות את הדברים הטובים שבך.. אם מין דוחה אותך אז ברור שעדיף להפסיק קשר כזה, כי זה בעצם הפנים האמיתיות של מי שאת\ה מכיר\ה, ואין בזה שום דבר רע. לא תמיד אנשים מתאימים אחד לשני, זה טבעי.. ונורמלי.. (אפשר לדבר אליך בתור בת פשוט? חבל לשחק אותה כאילו....) :).. אז בכל אופן.. מה שאת צריכה לעשות זה להבין שמי שהכרת נפתח בפנייך בעצם (כמה שזה לא נראה ככה), אם זה מבהיל אותך , המשיכי הלאה... :).. ותפגשי כאלה שלא יפחידו אותך.. בצורה מינית... (כשתגדלי תביני שזה דווקא נחמד) :).. ביי כולם }{

d.c!

New member
אההההה

אני בת- לכל מי שלא יודע.... אני הייתי בורחת מהמקום!!!! בלי לפגוע באף אחד- אני ל-א אוהבת ח-ר-מ-נ-י-ם-!!! תברח, תברח ,תברח!!!! אם תיקשר אליה וזה מה שהיא תרצה אתה בצרה!!! זו העצה שלי, בקצרה... דיסי.

אני בתור בת חייבת להסכים!!!

בד``כ בנים זה הדבר הסופי שיש להם בראש. לכל אחד יש פתיל באורך אחר והוא מתפרץ בזמן אחר. איך שאת מדברת, ועצם זה שהצגת את השאלה מראה שאת מפחדת מזה ולא מוכנה עדיין. תקררי אותו באינטרנט עוד שבועיים ותראי מה לעשות אז!

Hell is beige

New member
באתי לנפץ מיתוס

זה לא ש``יש בנים שלא חושבים רק על סקס``. רוב הבנים לא חושבים רק על סקס. רוב הבנים שאני מכיר, משיחות נפש, חושבי שסקס רק בא ביחד עם האהבה, ולא במקום, ולא לחוד (מאידך אילה, זה יכול לעבוד ויקה ורסה, כלומר, אהבה יכולה להיות בלי סקס). גם לבנים יש רגשות, גם בנים מתחשבים, ואולי אחוז הנצלנים בקרב בנים הרבה יותר גבוה (הייתי אומר 20% מקסימום), אבל גם בקרב בנות הוא לא נמוך הרבה יותר (מניסיוני המר והאישי). סיימתי, בקווה ששלומי לא ימחק לי את ההודעה (אהמ, אהם)

לא אמרתי שבנים חושבים רק על סקס אבל

הם חושבים הרבה על סקס! בחור שיציעו לו סקס בלי אהבה לא ילך על זה? רוב הבנים כן! אולי הומואים לא. אני לא טוענת שכל הבנים חושבים רק על סקס אבל אל תשכנע אותי שהם לא!

בנים...

חושבים על סקס באותה מידה כמו בנות רק שבנות בד``כ יותר סגורות כי הן יותר מחושבים (בנים אתם יכולים לבעוט לצרוח ולהשתולל כמה שאתם רוצים אבל זה נכון.. בנות יותר טאקטפול... וכל הזיוני שכל האלה.. ) בכל אופן, החוכמה היא להיפתח או לחלופין להיסגר בזמן הנכון ובמקום הנכון עם הבן אדם הנכון.(זה היה אוף טופיק :)

קרואליטה......

למה אמרת באחת מההודעות הקודמות שלא היה לך ניסיון כושל עם בנים.....?:)... תראי... אני מצטער שה 20% האלה של הגברים שלא משהו דווקא נטפלים אליך, או את אליהם (לא מכיר.. בדיוק את צורת החיים שלך).. תנסי קצת להסתכל מסביב.. ולא לרוץ ישר לתוך קשר... כי ככה מסיגים את ה 20% שמחפשים רק את הגוף שלך.... אז במקום לדבר כך על כל הגברים.... תבדקי גם את המעט (80%) הנותרים שעדיין לא הכרת .... ואם כבר נכנסנו לזה אז.... קשר טוב מתחילה במשיכה גופנית חזקה, אחרת קשה להגיע עמוק פנימה.... שיהיו חיים נפלאים לכולנו (אופטימי ממש.. :) ).. להת` }{

תיקון מילה :)

קשר טוב ``מתחיל``.. לא ``מתחילה``.. :)... ה.. ``ה`` הזאת.. נדחפת לי בין האצבעות :).. ביי ביי

BlackMist

New member
מה הקשר...

להומואים? את חושבת שהם לא עושים סקס? אני שמח שלא עשית הכללות ואמרת רוב הבנים, במקום כל הבנים... כי יש בנים שלא יסכימו לשכב עם מישהי שהם לא אוהבים.

אבל אם מישהי שהם מחבבים הם כן ישכבו

כשכתבתי הומואים לא, התכוונתי שלפעמים הם מקבלים גם עידון נשי בנוסף לתכונות נשיות נוספות...

נצחית

New member
דעתי!

הכל תלוי במה שאתה רוצה! כאילו תחשוב על זה היא באה אליך ואומרת ``הינה אני`` מה שאתה צריך לעשות זה רק לקחת! (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה) אבל מצד שני יכול להיות שהיא סתם מדברת והיא מאוד אמיצה שהמסך מפריד בניכם... (דעתי זה מה שהיא ורק זה--> כמו רוב הבנות ה``חרמניות`` באינטרנט)

סבבה

אתה תמיד יכול לנסות לגרום לבחורה לדבר על דברים אחרים.. אני בטוחה שאם היא רדודה באמת היית אמור לשים לב לזה מקודם.. אולי היא התלהבה ממך וניסתה להרשים אותך או לפתות אותך כדי שתשים אליה לב .... בכל אופן.. גם אם זה לא כך וגם אם היא רוצה סקס.. תהיה כן.. באמת נורא כל כך אם מישי תשכיב אותך?

פו-הדוב

New member
שאלה מוסרית והתשובה שלי לה

תראה בנאדם זאת שאלה מאוד מוסרית ולטעמי הייתי נפגש איתה רק אחרי שהייתי בודק אצלה שזה כל מה שהיא רוצה , ושהיא לא תצטער על זה לאחר מכן ולחלופין הייתי בודק עם עצמי עם זה כל מה שאני רוצה ואני לא יצטער על זה לאחר מכן. ביי אסף

למעלה