אנשים בעיה דחופה, כנסו!

cast a

New member
אנשים בעיה דחופה, כנסו!

כבר ערכתי סרט של 3 דקות בעזרת windows movie maker, עם תיאום של המוזיקה והכל, אבל הבעיה היא שהשארתי את הוספת ה-transition לסוף ועכשיו כאשר אני מוסיף transition זה מוסיף עוד נפח לסרט ואין את התיאום שאני רוצה בין המוזיקה לסרט. וזה מאוד משמעותי. בקשה בקשה אם מישהו יודע מה לעשות שיענה לי מהר...

cast a

New member
טוב

ויתרתי על הטרזישנים, אבל עדיין אשמח לשמוע תשובות. ועוד שאלה, באותה תוכנה, איך אני יכול לעשות שפריים מסוים יהיה בחציו הראשון בהילוך רגיל, ובחציו השני הילוך איטי?

cast a

New member
אמממ

לא יודע.. תגיד לי אתה... יכול להיות שזה באמת קליפ..

oferbar

New member
פריים אינו ניתן לחלוקה

פריים = תמונה אחת ב PAL יש 25 פריימים בשניה. כדי לתת לקליפ תכונות שונות פשוט תחלק אותו לשניים (חיתוך)

MovieMaker

New member
איך עושים

אני עובד ב-ULEAD MEDIA STUDIO 7 ולעשות את זה מאוד פשוט שם קליפ ב-TIME LINE לחיצה אל כפתור ימין בעכבר בוחר SPEED בוחר אופציה VARIABLE SPEED מתחת לחלון PREVIEW אתה מוסיף את הנקודות(KEY FRAMES)ו משנה מהירות

cast a

New member
אמממ

אוקי... אז הכוונה לקליפ ואני לא חושב שזה יהיה אפשרי לעשות עם חלוקה של הקליפ. אני רוצה פשוט שלמשל שתי השניות הראשונות של הסרט יהיו בהילוך רגיל, ואז האמצע הוא בהילוך איטי, ושנגמר האקשן יש הילוך רגיל שוב... סטייל מטריקס. ד"א- יש לי גם יוליד מדיה סטודיו אז אם אתם יודעים איך לבצע את האופציה שם זה גם טוב.

MovieMaker

New member
אתה יודע לקרוא?

כתבתי איך עושים את זה ב UMS7 בהודעה קודמת

cast a

New member
אההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא שמתי לב, ראיתי רק את התגובה הראשונה, סבבה אני אנסה. ולא צריך להתרגש.. שום דבר לא בכוונה :)

cast a

New member
אוקי בדקתי

והאפשרויות היחידות שמופיעות לי הן- copy, delete ו- clip properties

cast a

New member
אולי בגלל

שלתוכנה שלי קוראים 'יוליד וידאו סטודיו 5??

cast a

New member
זו אותה תוכנה?

כך שאולי יש איזה עדכון, או שאלה שתי תוכנות שונות?

למעלה