אנשים בקשר למפגש!

אנשים בקשר למפגש!

יום שני יוצא ה11.7.05 שעות אחה"צ ת"א גני יהושוע האם לכולם מתאים תאריך זה? בנוסף תיהיה החגיגה כפולה באותו המפגש נחגוג לבושמת חברתנו היקרה לפורום את גיוסה הקרב ובא! אז אם מתאים לכולם תאשרו לנו ב

ה י י ל ה

New member
אני חושבת שיש חלק שלא יכלו לבוא....

באותו היום יש מועד ב באנגלית.

Lp Fairy

New member
נשמע טוב...אבל...

גני יהושוע..? למה לא עזריאלי או מקום שאני יידע איך להגיע אליו...חח

כן אמרו לי את זה כבר,אז ככה

כולנו נקווה שנפגשים בתחנת הרכבת שנמצאת מול עזריאלי ומשמה נלך כקבוצה למקום כי פשוט בקניון יהיה מלא רעש ולא נוכל לשבת ולדבר כמו בני אדם אז ניפגש בתחנה שמול הקניון ומשמה נלך ביחד o.k.?

באיזה שעה הבגרות אם היא בבוקר

אז אחה"צ זה אפשרי כי אני בדבר על 5 בערך ולא נראה לי שהבגרות עד כל כך מאוחר!לא?

12בומבה

New member
אני לא.

הבגרות שלי נמצאת רחוק ממקום מגורי. (גדה). אבל אל ת'חשבו בי, כי יש לי בעיה עם המון תאריכים (אני פשוט נמצאת כמעט כל הזמן במחנות קיץ פעילים).

קוסמה

New member
אני..

לא אוכל להגיע... אבל לא נורא
אין הרבה תאריכים שאני אוכל להגיע בהם (ובכדי להבהיר את הסיבה- אני גרה באילת) אז אני מאחלת לכם שתהנו!

טיפקסית

New member
יש לי בגרות באנגלית בצהריים ככה

גיא אני בטח אגיע לת"א רק בלפחות שבע וחצי שמונה בערב. אולי פשוט תבואו לראות אותי בהופעה של קובי אוז נו קום און אנשים אתם יכולים להשקיע חמישים שקל בשביל כרטיס כניסה. וזה במועדון "המעלייה" aka ארט קפה שנמצא ברחוב הרצל 16 בת"א חוץ מזה שסיכוי גבוה מאוד שכל להקת טיפקס מגיעה בשבילי,אז אתם הרבה יותר ממוזמנים גם אם הם לא יבואו שווה לבוא רק בשביל ההופעה של קובי. ההופעה של קובי תתחיל בסביבות 21:30 או 22:00 אבל יהיה מה זה פגז. תבואו

Diableror

New member
לסיכום

ביום שני המפגש לא התקיים,מפאת מועדי הב' באנגלית. עזריאלי הוא המקום האולטימטיבי למפגשי פורום(ויעידו על כך מחצית מהפורומים בתפוז).בכל מפגשי הפורום שהייתי,תמיד נתקלתי במפגש פורום תפוזי אחר.למרות שהקניון עצמו רועש מאוד,בקומה האחרונה ישנה האפשרות לצאת החוצה-ושם לא רועש,וגם לא חם(בגבהים כאלה הרוחות קרירות מספיק). ולכן,אני נאלץ לסכם ב
Diableror

למעלה