אנשים, גמר חתימה טובה וצום קל,

Yuvalenko

New member
צום!

וסליחה!

mati88

New member
חג שמייח!

מקווה שהצום היה קל ושאתם נהנים בחופש
אני בניו יורק בבית דודי היקרים על באמת, ויש מקלדת בעברית! יש! *הקלה* אחרי טיסה שהתעכבה בגלל הוריקן וטייס שיכור לפני יומיים, נחתנו בלילה בניו ג'רזי ואתמול הגענו למנהטן (ישנים אצל דודים, כאמור). ממממ... מאז סאן דייגו ולוס אנג'לס הייתי בלאס וגאס, הובר דאם, גראנד קניון, גלן קניון ולייק פאוול (שם דיברו איתי זקנים חביבים מאוד שהיו בטוחים שהישראלים עושים את כל הסידורים שלהם בבוקר כי אחה"צ יש כל האוטובוסים מתפוצצים
), ברייס קניון שזה בערך המקום הכי מדהים בעולם, איזה שמורת טבע שבזכות הניווט המדהים של אמא שלי הגענו אליה באמצע הלילה והיה לנו ספארי בלי שהתכוונו (פחד אלוהים היה שם, כל שניה איילים מנסים להתאבד ולקפוץ על המכונית, ובכניסה יש שם אזהרות בגלל דובים) וילוו סטון! וגיליתי שם דב! דב גריזלי! דב גריזלי בר! אמיתי! אחרי שביומיים האלה אמרתי שאני לא הולכת משם בלי לראות דוב, גיליתי אותו! הא! ועכשיו יש עוד 4 (?) ימים בניו יורק... היה כיף...
עכשיו עלי לסיים כי עוד חצי שעה הולכים למיוזיקל של מלך האריות (*מתי מגשימה חלום והולכת להצגה בברודויי*). אה כן, כמובן שכחתי שהסנאים פה משחקים תפקיד חשוב ושלזרוק *עליהם* בוטנים זה מוי כיף
עוד דבל אחד (כמו שהדוד מג'קי צ'אן אומר): לישששששששששששששש!!! אתמול יום הולדת שמייח!! שיהיה לך רק טוב, והמון המון בלונים! (אני מקווה שלא התבלבלתי בתאריך... אני זוכרת שזה ב29 אבל אני מנחשת בעיקר) למי ששואל (לא הרה
) היומולדת שלי עברה בנסיעה מתישה מאוד לישוב הכי קרוב לילוו סטון שלא גובה ממך 300 דולר ללילה... ולאסט באט נוט ליסט: אני מתחננת לסליחתו של בורא שמיים וארץ על כל חטאי (הם רבים
), ולסליחתם של חברי פורום זה שהצלחתי להעליב בהזדמנויות כאלו ואחרות (חיחיחי). טופ, אז אני זזה להתקלח ולאכול שוקולד, רק טוב שיהיה

Yuvalenko

New member
מתייייייייייייייייייייייייייייייייי

כולם כאן נורא מתגעגעים אליך!!!!!! טוב אני אדבר בשם עצמי. אני כאן נורא מתגעגע אליך!
איזה כיף לך, נשמע חוויה ענקית מה שהולך שם! תגידי, נכון שאסור להכניס אוכל לילו סטון פארק? כי שמעתי שהדובים יכולים להיכנס לאוהלים של מי שישן שם, כי הם מריחים ת'אוכל... ואגב, מכל המקומות שהיית בהם, אני הייתי בשני מקומות (והרבה יותר ממך) - ניו יורק, והגראנד קניון. טוב נו, לא המקורי. ::::))) לגבי הסליחה שלך - סלחתי. אבל את תעשי זאת שוב.
תחזרי כבר לארץ! תביאי מתנות. את יודעת איפה אני גר.
ואם לא תביאי, אז אני יודע איפה את גרה!...

למעלה