אנשים דברו איתי ב ICQ 220-281-073 זה המספר
ע עומר קאופמן New member 16/8/04 #4 נו כבר אני מחכה שתדברו איתי!!! אבל תדברו איתי רק במסנג'ר כי יש לי בעייה בICQ
K kushilipapo New member 17/8/04 #6 חלאס אנשים לא יפה לרדת עליו לבנאדם אין חברים אז הוא רוצה להכיר אותכם תנו לו הזדמנות אולי יש לו לב טוב
חלאס אנשים לא יפה לרדת עליו לבנאדם אין חברים אז הוא רוצה להכיר אותכם תנו לו הזדמנות אולי יש לו לב טוב
F FunkyGiraffe New member 17/8/04 #7 אללה ייסטור עמית בסוף תגרום לי לחשוב שמומיה זה בית משוגעים ולא בית הצחוקים הרשמי של ישראל
S shiroo New member 17/8/04 #11 ../images/Emo13.gifעומרררר!! גם לי משעמם אתה לא היחיד...... WELCOM TO THE CLUB
S shiroo New member 17/8/04 #12 ../images/Emo13.gifעומרררר!! גם לי משעמם אתה לא היחיד...... WELCOM TO THE CLUB
S shiroo New member 17/8/04 #14 ../images/Emo68.gifיש משהו בדבריך... קבל תיקון..... WELCOME.....! החופש השפיע לרעה.....
S shiroo New member 17/8/04 #17 ../images/Emo132.gifלרגע נבהלתי !!!!!!! חשבתי שאני כבר לא יודעת לכתוב !!!!!!!!!
F FunkyGiraffe New member 17/8/04 #18 חלאס אור, תני להם לעשות מה בראש שלהם. יבוא יום וגם להם ימאס מאי הסדר
O oRockGirLr New member 17/8/04 #20 איך אתה מתכוון בדיוק לנהל? תראה... כולם מעריצים אותך פה ואתה מעודד אותם להגיד שטויות ולהשתולל ולדבר בפורום על שטויות. תפוז לא רוצים פורומים עם זבל. אולי בוואלה זה ככה - פה לא יהיה דבר כזה. אז יאללה עידו, קח את עצמך בידיים באמת אם אתה רוצה להיות מנהל.
איך אתה מתכוון בדיוק לנהל? תראה... כולם מעריצים אותך פה ואתה מעודד אותם להגיד שטויות ולהשתולל ולדבר בפורום על שטויות. תפוז לא רוצים פורומים עם זבל. אולי בוואלה זה ככה - פה לא יהיה דבר כזה. אז יאללה עידו, קח את עצמך בידיים באמת אם אתה רוצה להיות מנהל.
F FunkyGiraffe New member 17/8/04 #23 אז סבבה, נשב פה כל היום כמו רובוטים ונדבר אחד לשני, בלי להתעניין מה המצב. סבבה, מתאים לי דווקא להרגיש קשר בין אחד לאחד יאללה מה רע קצת רוח של חבר'ה לא תזיק לאף אחד
אז סבבה, נשב פה כל היום כמו רובוטים ונדבר אחד לשני, בלי להתעניין מה המצב. סבבה, מתאים לי דווקא להרגיש קשר בין אחד לאחד יאללה מה רע קצת רוח של חבר'ה לא תזיק לאף אחד