אנשים דחוף!!!11

אמברוש

New member
אנשים דחוף!!!11

היום בנג'מין מקנזי (ריאן) מתארח אצל קונאן אובריין בערוץ יס פלוס (12) בשעה 23:45

יאאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תבורכי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר יומיים אני מנסה למצוא טורנט לתוכנית שבן הופיע בה, לא ידעתי שקונאן משודר בארץ יומיים אחרי ארה"ב
. תודה רבה רבה על ההודעה !!

שלטון

New member
אני סומך עליך

שתמצאי איזה משהו שאני אוכל לראות ת'ריאיון הזה גם. גם קונאן אובריאן וגם בן זה חובה

אווו תודה

אני אראה שוב
מנה כפולה של בן
גם היום ברבע לשבע וגם בשבע ורבע בפרק 214

dht160

New member
אוף גם אני פספסתי אתמול

ראיתי במקרה בEPG שייש אותו וסמתי על הערוץ. הלכתי להכין אוכל ושהגעתי זה כבר נגמר
גיא

Aviad1987

New member
משהו ששמתי לב אליו

זוכרים את הראיון של בן אצל ג'יי לנו לפני קצת פחות משנה? הוא היה שם מאוד מופנם, סגור, בקושי חייך, הסתכל על הרצפה רוב הזמן חח. פתאום הוא מגיע לראיון אצל קונאן כולו קורן, מחייך, לא מפסיק לדבר ... יכול להיות שהוא באמת צמוד לדמות שלו כי גם ריאן עבר את אותו שינוי מהעונה הראשונה לעונה השניה חח
סתם אנקדוטה לא מעניינת

לא חושבת שאצל ג'י הוא היה סגור...

הוא היה ממש חמוד אצל ג'י לנו. אולי הוא היה קצת יותר קליל אצל קונאן...כי קונאן קצת יותר מגניב מג'י לנו, וגם קונאן ממש רואה את האוסי, בפעם הקודמת שפיטר גלאגר היה אצלו קונאן סיפר שהוא ענה על איזה שאלון לגבי האוסי והוא ענה נכון על 19מתוך 20 שאלות, הוא אפילו ידע שלסוסה של קייטלין היה "אלופציה"
.

דרך אגב

נכון שהם דיברו בראיון, על זה שבן צויין באיזה שבועון כ"גבר הסקסי ביותר" (או משהו בסגנון הזה) והוא היה עשירי מתוך 10. אז הנה התמונה שלו מהשבועון

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifכולם מאוהבים באליסה

מילאנו..כתוב שהוא נדלק על אליסה מילאנו..ועוד מלא..נו טוב היא כוסית על והיא מדהימהה!!! אבל למה לא כתבו שהוא חבר של זאת שמשחקת באוורוד?

למעלה